Şimdi Ara

Ps3 Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar biliyorum bu konu forumda çok tartışıldı ama hata yapmaktan korkuyorum çünkü parayı çok zor denkleştirdim.ps3ü 4 aydır tüplü tvde oynuyorum ve gözlerim bozulmak üzere full hd tv almaya gücüm yok maddi olarak.o yüzden full hd destekleyen bi monitör almak istiyoru.tavsiye edebileceğiniz ps3le sorunsuz olarak kullanabileceğim çok pahalı olmayan monitör modellerini söyleyebilirmisiniz

• samsung 226bw-samsung t240-samsung t260 birde benq nun vardı ama ismini hatırlayamadım
  • evet samsung'un modelleri çok ideal , bende de 2253lw var.
  • bende samsung 226bw var gecikme süresi bağlantı kapasitesi ile hem ps3 hem x360 hemde pc de seni gayet memnun edecektir.ama şunu belirtmeliyim 1080p oyunlarda (ki şimdiye kdar çok az çıktı,çıkanlarıda 720p de oynamak daha akıcı)downscale yaparak 1680x1050 çözünürlüğe getirir.desteklediği max çözünürlük 1680x1050.zaten fullhd leri bu kadar düşük fiyata alamazsın.sahip olduğu fiyata en iyi çözümlerden biri.hiçbir zman pişman etmedi.
  • bende hp w2207h var bi araştır ben bayaa memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 13 Eylül 2008; 11:54:34 >
  • peki crt'de oynanıyormu arkadaşlar
  • crt ye bağlaman icin tv box alman gerekir oda en kötü 100 ytl mal olur
  • Monitör veya LCD TV seçimleriniz için sabit başlığı kullanın lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.