Şimdi Ara

PS3 MÜ?- XBOX 360 MI ? ALMALIYIM ...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben ilk kez bir oyun konslou kullanacağım için konsollar hakkında pek bilgi sahibi degilim bu yüzden bilgi sahibi arkadaşlardan yardım almak istedim ...

oyun konsolu için hangisini tercih etmeliyim sizce ?

evimde 106 full hd led lcd tv var ses sistemimde var bunlara bağlı olarak bi konsol almayı düşünüyorum benim için önemli olan alacağım üründeki oyunlarda görüntü kaliteli olsun detaylar gerçekçi ve oyun çeşitliliği olsun pc gibi ps3 bana biraz yakın geliyor ama bir kez alıp pişman olmak istemiyorum

oyun konsollaruı ile bilgi paylaşımı yapacak arkadaşlara şimdiden tesekurediyorum ...

ps3 pal 250 gb slim modeli bna fiyat olarakta uygun geliyor ...

• PS3 al.Grafikleri exc oyunlar falan harika.Gerçekçilik film izliyor gibi hissedersin oyunlardan.Düşünme kap bir ps3.
  • Ortak oyunlar için xbox ile ps3 ün çok büyük bir farkı yok ama iş exclusive oyunlara gelince ibre ps3 den yana kayar.Tüm bunların yanında o güzel tv de blu-ray film izlemek büyük keyif olur.Ben iki konsolu da kullanıyorum ancak kesinlikle ps3 almanı öneriyorum.
  • PS3 için E3 fuarını bekle, 2 yeni model duyuracak Sony. Birinde HDD farklı diğerinde ise kasada kozmetik değişiklikler olacak.

Eski bir XBOX kullanıcısı olarak MS ürünlerini tavsiye etmem.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 11 Haziran 2010; 9:40:46 >
  • 9348398492384394. konu tebrikler bizden bir adet bir "hiç" kazandınız.
  • Arkadaşım ne olarak kullanıcağını belirlemen şart şayet dersenki blueray severim ,exc severim ps3 tavsiyemdir.Ancak bu demek değildirki xbox360 alma onada bak blueray harici exc lerde ibreler sony tarafına iyide olsa next gen olarak hakkı yenmicek kadar iyi(3k sorunu kabul edilir oranlara indirildi) bir konsol bence git kafandaki oyunları kafede dene hangisi ağır basarsa ayreten bi blueray player alırsın.Ancak blueray filmlerin hakkını yememek lazım
    Ben ps3 aldım hatta 12 oyunum oldu kısa sürede xbox 360 eklicem ps3 yanına ve huzura ericem
  • Bluray izlerim, exc oyunlarından mahrum kalmak istemem dersen ps3. birinci önceliğim oyun olacak, xbox live ın keyfini yaşamak isterim dersen xbox 360.
  • Zevk meselesi bu.. 2 konsolunda exlusive oyunlarına bak, hangileri hoşuna gidiyorsa o konsolu al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.