Şimdi Ara

ps3 mü xbox 360 mı ? ikisinden birini almayı dusunuyorum sizce hangisi olmalı yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak sunları belirtiyim ki evimde internet yok yani multiplayer oyun oynamayacagim orjinal oyunlarada o kadar para vermek istemiyorum ve oyunları dvdleri uzerinden oynayabilirim benim icin sorun degil.
    Sizce hangisini almaliyim xbox360s kirilmisi 650 tl sifir olarak ps3unde fiyatlari malum ve kacak oyun icin galiba chip taktirmak gerekiyormus bu konulardada bi bilgim yok sizce hangisi daha iyi olur hangisini almaliyim ? yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgvx111

İlk olarak sunları belirtiyim ki evimde internet yok yani multiplayer oyun oynamayacagim orjinal oyunlarada o kadar para vermek istemiyorum ve oyunları dvdleri uzerinden oynayabilirim benim icin sorun degil.
    Sizce hangisini almaliyim xbox360s kirilmisi 650 tl sifir olarak ps3unde fiyatlari malum ve kacak oyun icin galiba chip taktirmak gerekiyormus bu konulardada bi bilgim yok sizce hangisi daha iyi olur hangisini almaliyim ? yardim ederseniz sevinirim

xbox al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

İlk olarak sunları belirtiyim ki evimde internet yok yani multiplayer oyun oynamayacagim orjinal oyunlarada o kadar para vermek istemiyorum ve oyunları dvdleri uzerinden oynayabilirim benim icin sorun degil.

xbox al

Detay seviyesi acısından buyuk bi fark var mi aralarinda herkes ps3 daha iyi diyor ama ben xbox almayı dusunuyorum zaten yalnız xboxun controller ı bi garip duruyo kullanimi rahat mi acaba biliyor musun ?

• Ve xboxu bi arkadasim aldi tanidigi bi yerden bende oradan almayi dusunuyorum xbox360s ve 5 oyunla birlikte kirilmisi 1 yıl garantili 650 lira

• quote:

Sega al bence..

Yeter ya hala aynı muhabbet dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nachtsicht93 -- 24 Kasım 2012; 23:08:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.