Şimdi Ara

Ps3 nasıl online oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sınırsız internet kullanıcısıyım. Merak ediyorum. Ps3 ile nasıl online olunuyor?

Şimdi internetim odamda. E televizyon taa salonumda. Ben şimdi salonda Ps3 ten online oyun oynamak için modemi ve ethernet kablomu sırtlayıp salona mı götürmeliyim?

Yoksa odamda ki bilgisayarmonitörüme direk bir kabloyla ps3 ü bağlasam da nline olabiliyor muyum? Bununla ilgili çok araştırma yaptım ama bir türlü cevap bulamadım koca nette!

1: Modem salona mı taşınıyor herseferinde?
    2: Yoksa taşınmıyorda ps3 monitöre mi bağlanıyor?

• 60 gb PS3 alırsan ve wifi destekleyen bir modemin varsa psp gibi kablosuz internete girebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DefCon33

60 gb PS3 alırsan ve wifi destekleyen bir modemin varsa psp gibi kablosuz internete girebilirsin

Sorun şu ki...

Diyelim ki var. Ve 20 gb lık olanı kullanıyorum. Nasıl online olacağım salonumda ki tlevizyonumdan?

Yani o kadar arkadaş var anlatıyorlar ps3 store' a girdim ettim diye. Ne yapıyorlar çok merak ediyorum! Nasıl bağlanıyorlar internete salonda ki tv lerinden?
  • o zaman ethernet kablosunu PS3'e bağlaman gerekşahsen ben bunun için 2 tane duvar deldirdim istiyorsan monitöründe oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefCon33 -- 27 Şubat 2007; 22:30:37 >
  • bende de yan oda da alıyom modemimi zaten ps3 ün ethernet kablosuy uzun tel hattınıda cekiyom paşalar gibi oynuyom!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

bende de yan oda da alıyom modemimi zaten ps3 ün ethernet kablosuy uzun tel hattınıda cekiyom paşalar gibi oynuyom!!!

Benim bilgisayarın monitörüne bağlasam iş bitiyor yani sonuçta değil mi? Bir de online oyun oynarken sınırlı adsl olan kullanan arkadaşlar dikkat etsin bence. Belki Ps3 oyunları dakikada bir pc oyunundan fazla kb yiyordur kotadan o yüzden dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

bende de yan oda da alıyom modemimi zaten ps3 ün ethernet kablosuy uzun tel hattınıda cekiyom paşalar gibi oynuyom!!!

Bu arada benim ev 250 metrekare. Artık 30 metrelik ethernet kablosu nereden bulurum bilmiyorum artık ya neyse. Yapıcaz artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megazort -- 27 Şubat 2007; 23:02:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Mu Online
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 60 gb'lik modeli almadiysan ethernet kablosunu PS3'unun arkasina takmaktan baska caren yok. Taktiktan sonra kaydolma kismini az cok irdelemeye calistim bu baslikta:
    http://forum.donanimhaber.com/m_12160819/tm.htm
  • güldürdü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.