Şimdi Ara

ps3 normal televizyonda nasıl kalite verir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3 alıcam ama lcd televizyon yok normal televizyonda nasıl oynarım

• PS2 grafikleri gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben xbox 360 ı denemiştim göbekli 55 ekranda çok kötü bi görüntü çıktı ortaya arkadaşında dediği gibi ps2 grafiklerinde gibi olur.
  • çok kötü tabiyki
  • 55 ekran tüplü de oynuyorum görüntü kötü değil ama tv nin tüpü bitmek üzere 10dk oynasam gözlerimi kızartmaya başladı namussuz
  • 2 yıldır 51 inch Plasmada oynuyorum, daha önce 70 ekran Tüplü TV'de oynuyordum. Hiç de PS2 gibi falan olmaz, gayet güzel oynarsınız.
  • Eğer oynayacaksan sakın ilerde LCD televizyonda oynama Ps3'ü.

Daha iyi olduğunu göreceksin ve bu sefer televizyonunu beğenmemeye başlıycaksın. Ciddiyim bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethdrift2

2 yıldır 51 inch Plasmada oynuyorum, daha önce 70 ekran Tüplü TV'de oynuyordum. Hiç de PS2 gibi falan olmaz, gayet güzel oynarsınız.

Katılıyorum bencede gayet zevkli ve güzeldi...

Bende 1.5 yıl kadar vestelin , tüplü lcd'mi derler bilmiyorum artık , ince bi tv'ydi ama hd girişi felan yoktu. sanırım 106 ekran felan..

GtaIV inanılmaz güzeldi , Fifa10 taktik yaparken zorlanıyordum adamların isimlerini zor okuyordum ama maçta inanılmaz keyif alıyordum. Kısacası adamına bakar , takıntı manyagıysan yada azla yetinemeyenlerdensen beğenmezsiniz. Bu sırada cod mw2 de oynamıstım oda iyidi , uzakta ki adamları goremezdim arasıra onlarda ghost olan sniper'cılar...

Şimdi 24 inç monitorum var , çok güzel bence. 300 lira civarı ikinci el , 500 lira civarı sıfır bulabılırsınız , gayette guzel oynanıyor açıkcası , hatta cod'u monitorde daha iyi oynuyorum. Gelen arkadaşlarım bile diyor monitorde daha iyi oynanıyor diye..

• Yazılar bile zor okunuyor.
  • Yazılar zor okunuyor ama oynanış açısından sorun olmuyor, mesela Uncharted 3'ü Crushing modda tüplü televizyonda bitirmiştim. Tek sorun alttan üstten boşluklar kalıyor tüplü tv widescreen olmadığı için.
  • 5 yıl tüplüde oynayan biri olarak ps2 görüntüsünde olmuyor o konuda rahat ol. Ancak lcd led de ps oynarsan o tv seni kesmez( bende olduğu gibi ) ek olarak bazı oyunları görüntü sayarlarında açamazsın örn : pal bölge Gta bo2 wwe gibi ancak ntsc bölge oyunların hepsi açılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.