Şimdi Ara

PS3 Online Bağlantı Problemi, Yardım Lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim problemimiz kuzenim ile online bağlantı kuramıyoruz. Bundan 2 gün öncesine kadar hiç bir problemimiz yoktu ancak benzer problemleri daha öncede yaşamış, modemleri resetlemek gibi elimizden geldiğince aşmaya çalışarak çözmüştük. Bu sefer modem resetlemek, bağlantıları yeniden yapılandırmak falan hiçbir fayda sağlamadı.

İşin ilginç tarafı ben il merkezinde ikamet ediyorum kuzenim ise 45km uzaklıkta ilçe merkezinde ikamet ediyor onunla bağlanamazken hem Türkiye'den diğer arkadaşlarımız ile hem diğer ülkelerden listemizde ekli bulunan arkadaşlarla ikimizde ayrı ayrı bağlanabiliyoruz. Sorunumuz tek bir oyunla sınırlı değil kulaklıklarımızla chat bile yapamıyoruz. TTnet ile görüşüyoruz bağlantılamızda herhangi bir çakışma veya engelleme söz konusu mu diye hiç bir probleminiz yok diyorlar.

Dediğim gibi bu sorunu ilk defa yaşamadığımız için ve bu sefer çözemedimiz için sizin de görüşleriniz ve bilgilerinize ihtiyacımız var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ayrıca arkadaşlar 2 gün önce problemimiz yoktu dedim ki bu iki gün süresince de bağlantı ve ayarlara etki edecek PSe veya bilgisayarlarımızda herhangi bir faaliyetimizde olmadı. Kuzenimle hiçbir şekilde bağlanamazken Türkiye'den diğer 4 arkadaş ile UC3'te takım ölüm maçları oynadık sorunsuz bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddfan -- 30 Nisan 2012; 12:19:30 >

• biriniz diğerini silmiş olabilir. yada biriniz diğerini mesajlardan blocklamış olabilirsiniz,
    başkada bir şey gelmiyor aklıma. ip lerinizin aynı olma ihtimali bile yok.

bide buna bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_29914492/tm.htm
  • Dediğim gibi benimde artık yapabileceğim birşey kalmadı ne biliyorsam denedim. Linkteki konuda da Nat Type 2 olarak gösteriyor. çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Sadece mesaj gönderebiliyoruz birbirimize. Başka hiçbir arkadaşla yaşamıyoruz bu durumu ama kuzenle bir türlü bu sorunları aşamadık. Teşekkürler ilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddfan -- 30 Nisan 2012; 20:54:36 >
  • Hocam sorunu pek anlayamadım.bırbırınıze ınvıte mı yollaya mıyosunuz?ps3 chatta zaten mıkle konusamazsın,desteklı oyunlardan konusursun.bırde hangı oyun
  • Bizim sorunumuz ne oyunda, ne de voice chat ile yani hiçbir ortamda birbirimize bağlanamamamız, tek yapabildiğimiz yazılı mesajlaşabilmek bir de profilini görebiliyorum o kadar. Biliyorsundur kişi profili üzerine gelip üçgene basınca veya arkadaş listenin üzerinde chat başlatma bölümünde seçebiliyorsun ya voice chat diye bahsettiğim o, yani oyuna girmeye gerek kalmadan. Bahsettiğim oyunda Uncharted 3 ama diğer online oyunlarda da bağlanmıyor sadece UC3 ile sınırlı değil.
  • Bu problem devam ediyor,sadece reddfan ile bağlanamıyorum geriye kalan herkesle problemsiz oynuyorum o da bana bağlanamıyor,başka yere götürüp denedi aleti yine bağlanamadık sesli chat bile yapamıyoruz garip şey... yok mu bilen birisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.