Şimdi Ara

Ps3 Online,Co-op oyun önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kirletiyor muyum forumu bilmiyorum ama 2.5 saattir interneti araştırıyorum ps3 almaya karar verdim ama yanında hangi oyunu alıcağıma karar vermedim gow gibi oyunları bende biliyorum tabi ama arkadaşımda da ps3 var ve single dan ibaret bi oyun almak istemiyorum malum fiyatlar , single ı olması tabiki güzel olur ama co-op multi özellikli oyunlar önerebilir misiniz killzone 3 e falan baktıkta youtube dan falan çok sarmadı gibi savaş oyunu olur advanture olur aksiyon dolu hatta birlikte oynarken eğlenceli olur dediğiniz oyunları tavsiye ederseniz çok memnun olurum iyi forumlar. (Pcde bc2 var) Beklemeli opsiyonlar sunmayın lütfen BEKLEYEMEM !!! :D

• Killzone 3 oynamadan sarmaz dostum...Kesinlikle oyna...Cod serisi,uncharted serisi, gt5 oyna
  • Psnden dead nationu indir co-op cok zevkli fiyatıda uygun
  • Splinter Cell Double Agent
    Dead Nation
    Call Of Duty MW2,BO
    Red Dead Redemption
    Uncharted 2
    Killzone 3 (Multi Coop yoktu sanırım)

Aklıma gelenler şimdilik bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 24 Haziran 2011; 11:45:35 >
  • Black ops Zombi öneririm yavaş yavaş alışınca gerçekten eğlenceli oluyor
  • death nation gerçekten çok zevkli 2kişi oynıyınca ayrıca killzone 3 mutlaka almalısın şimdi almasanda ileride alacaksın oynadınmı sarar bir online atayım dedim bir haftadır sırf killzone oynuyorum co-opuda var.tabi bide pes fifa felanda al seviosan
  • Killzone 3 aralarından en iyisi gidi duruyor cod serisinin tamamını pc de oynadığım için pek sıcak bakmıyorum :D fifa dır falan bunları da 2012 olanları alırız diye düşünmüyoruz dün baya bi araştırdık yine hep aynı oyunlar tekrar ediyor ya ps3 te mmultiye pek önem verilmiyor gibi bi izlenim oluştu bende ?
  • Coop oyun istiyorsan portal 2 al.single uzun ve coop da uzun.
  • portal da çok merak ettiğim birşey de ps3 ilk oyunum biraz daha heycanlı birşey olsun portal2 sağa sola ateş edilcek oyun değil :D birde kz3 de co-op dediğimiz online coop mu local coop mu ? yani 2 ayrı ps3 ten senaryo oynanıyor mu ?

ayrıca oyun oynarken konuşmak nasıl oluyor? konuşulabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.Kaan -- 24 Haziran 2011; 12:33:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.Kaan
    portal da çok merak ettiğim birşey de ps3 ilk oyunum biraz daha heycanlı birşey olsun portal2 sağa sola ateş edilcek oyun değil :D birde kz3 de co-op dediğimiz online coop mu local coop mu ? yani 2 ayrı ps3 ten senaryo oynanıyor mu ?

ayrıca oyun oynarken konuşmak nasıl oluyor? konuşulabiliyor mu?

Öyle deme.ilk oyun gibi değil ilk oyunu oynadıysan soyliyim.çok daha heyecanlı ve uzun.
    Ayrıca ps3 e portal 2 alırsan icinden çıkan kodu Steam e girerek pc nede oyunu Steam den yukleyebilirsin.
    Ve pc deki biri ile ps3 den coop oynayabilirsin.yani pc-ps3 arası coop var :)
  • eğer bir bayan arkadaşın butun gun ps3 oynuyorsun benle ılgılenmıyorsun fılan dıye dert yanıyor ise :)) kız ardasın ile oynanabılecek co-op oyunlardan bazıları little big planet 2, LEGO Pirates Of The Caribbean,LEGO Star Wars III,Lego Indiana Jones 2, up vb oyunlar işini gorur ayrıca ps3 move ile sport champions gibi oyunlarda olabilir...

birde co-op olarak en sevdıgım oyun kı bunu erkek kuzenımle oynuyorum resident evil 5...

şimdilik aklıma gelen bunlar....
  • Hunted : The Demon Forge
    Knight Contract 2'sini mutlaka denemelisin
  • Little Big Planet'i öneririm.
  • Peki arkadaşlar oyun oynarken arkadaşlarınızla konuşmanız mümkün müdür nasıl olur?

bugün aldım makineyi oyunu mağazdan almadım gittigidyor dan ucuza 0 kz3 buldum (50tl daha ucuz) onu sipariş ettim bakalım sonrasında sıkılırsam takasla zaten hallederim
  • Evet mümkün.herhangi bir bluetooth headset (mikrofon özellikli) kullanarak oyun icinde konuşabilirsiniz.tavsiyem orijinal Sony headset almanizdir.digerlerinden daha pahalı ama daha kalitelidir.
    Veya bir USB mikrofon ile de konuşabilirsiniz.(singstar mikrofonu vb.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.