Şimdi Ara

ps3 oyuncuları ile ps4 oyuncularu aynı serverda oynayabilecekler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta demek istediğimi yeterince anlatamamış olabilirim. Demek istediğim şu: ilerde ps4 konsolunda BF4 oynayan biriyle ps3 konsolunda bf4 oynayan biri aynı servera girip, beraber helikopter,araba,motor sürebilir mi ?

• Ben de merak ediyorum, yukarı taşıyalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende merak ediyorum en çok dark souls 2 için.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

böyle bir olasılık yok ps4 ile tamamen yeni bir psn alt yapısı üzerinden oyunlar oynanacak belli bir sürenin ardından ps3 destek tamamen kesilecek

bilmeden atmayalım
    bazı oyunlar bunu destekliyor ama sınırlı sayıda
    mesela dead nationun 2. oyunu bunu destekliyor ps3/ps4/vita üzerinden aynı anda oynayabiliriz 4 kişi
    ama çok olmaz
  • Olacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki konsolun serverları farklı maceraya gerek yok

• Olucak tabi bu yüzden ps4 e gerek yok

Ps3 te acarım bf mı 64 kisi oynarım shadowfall oynarım

Ps4 almaya gerek yok ps3 ten 5 e geçerim belki eğer 5 te bu sistem olursa ps5 te almam

• Olmayacak ya da olmaz diye bir şey yok , yapan firma istedikten sonra her şey olur.

Bakınız şuan Diablo 3 pc ile ps3 aynı serverdan oynayabiliyor. Oyun ps 4 e çıkınca ps3 ile oynanabilecek diye düşünüyorum.

Bu şekilde cod olsun bf olsun oyuncuların önünü kapatarak az sayıda next gen'e sahip olanlar ile yetinmezler , mantıken düşününce doğru .

Umarım böyle bir salaklilık yapmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA14'ü PS-3 üzerinden oynayan birisi ile PS-4 üzerinden oynayan birisi on-line maç yapabilecek mi? şeklinde soracak olursak, bence bu sorunun cevabı "Tabii ki hayır" olacaktır, çünkü ortada tamamen iki farklı oyun var gibi bir şey.

Belki ileride çıkacak yeni, sıfır oyunlarda bu durum olabilir ki ona da hiç ihtimal vermiyorum ben...
  • Oyunu yapan firmaya kalmış. İsterlerse olur.
  • joven kullanıcısına yanıt
    Ya bu psn falan ne oluyo hiç bilmiyorum siz diyosunuz ki ps4 serveri ile ps3 serveri aynı olmayacak yani ben ps3 alan arkadaşımla bf4 oynayıp da araba helikopter süremicem peki bu ps4 serverları nasıl dolup taşacak . O zaman ben ps4 ü 2-3 sene bekleyeyim öyle alayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdems97

Ya bu psn falan ne oluyo hiç bilmiyorum siz diyosunuz ki ps4 serveri ile ps3 serveri aynı olmayacak yani ben ps3 alan arkadaşımla bf4 oynayıp da araba helikopter süremicem peki bu ps4 serverları nasıl dolup taşacak . O zaman ben ps4 ü 2-3 sene bekleyeyim öyle alayım ?

BF4 serverları farklı olacak. En basitinden şöye düşün. PS4 32-32 64 kişi, PS3 12-12 24 kişi online oynayacak. Oyuncu sayısı farklı olduğu için harita düzeni de farklı olacak. Örneğin PS3'te 3 bayraklı bir conquest haritası PS4'te 5 bayrak olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: erdems97

BF4 serverları farklı olacak. En basitinden şöye düşün. PS4 32-32 64 kişi, PS3 12-12 24 kişi online oynayacak. Oyuncu sayısı farklı olduğu için harita düzeni de farklı olacak. Örneğin PS3'te 3 bayraklı bir conquest haritası PS4'te 5 bayrak olacak.

Anladım üzüldüm bunun için ama yinede ps4 alıcam yeni nesil oyunları oynamak için. Bu dediğin olay diğer oyunlardada mı böyle olacak mesela gta 5 için ps4 serveri ve ps3 serveri farklı mı olucak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Olmayacak ya da olmaz diye bir şey yok , yapan firma istedikten sonra her şey olur.

Bakınız şuan Diablo 3 pc ile ps3 aynı serverdan oynayabiliyor. Oyun ps 4 e çıkınca ps3 ile oynanabilecek diye düşünüyorum.

Bu şekilde cod olsun bf olsun oyuncuların önünü kapatarak az sayıda next gen'e sahip olanlar ile yetinmezler , mantıken düşününce doğru .

Umarım böyle bir salaklilık yapmazlar.

Diablo 3 PC ve Ps3'da aynı serverdan mı oynanıyor? Kaynak var mı ?

Blizzard sitesinde araştırdım. Öyle bir şey yok. Ancak PS4 ve Ps3 arasında oynanabilecek Diablo 3 diyorlar.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9280998875

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 18 Kasım 2013; 18:41:00 >

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Oynanmıyor muş , kusura bakma yanlış anlamışım.
  • PS4 ile ilgili aklımda server sorununun dışında bir soru daha var. Hani XBOX da olduğu gibi ps4 de de multiplayer için yıllk, belli oranda nakit yatırmak zorundamışız doğru mu ? Yani PS3 deki gibi bedava multiplayer oyun yok mu artık :(
  • bişey sorcam gta5 online de arkadaş ımın ps4 var o benim hesabıma girip para yatırdı ama benim ps3 görünmüyo nasıl olcak

lcak
  • Destiny ps3 ve ps 4 aynı serverdan oynanıyormu ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.