Arkadaşlar Ps3 120gb 2 joystick kozyatağı carrefour sa içinde ki resmi sony bayisinden 899 liraya satın almış bulunmaktayım. Oyunlarım Pes 2010 ve Eski GTA ıv dir sonradan aldım. Şimdi yaşadığım sorunum şudur arkadaşlar Pes 2010 oynarken aynı pc de yani bilgisayarda oynadığımız gibi oyunun içine istediğimiz müzikleri şarkıları nasıl atabilirim lütfen yardım edin aynı olay eski gta ıv içinde geçerlidir .
Bu arada ben Özgür Can Balıkesirde oturuyom yaşım dün akşamdan itibaren 19 oldu saygılarımı sunar teşekkürümü ediyorum.
Bildiğim kadarıyla oyunun icine müzik atamıyorsun istediklerini.Ama yanlış bilgilendirme vermeyim daha iyi bilen kişiler bilgilendirir zaten.Ve hayırlı olsun
Güle güle kullan öyle bir olay var mı bende bilmiyorum merak ettim ama olacağını sanmıyorum.
Doğum gününü kutlar, PS3'ünün hayırlı olmasını dilerim. Benim bildiğim müzikler atılmıyor oyunlara Özgür, ha atılıyorsada bizde öğrenmiş oluruz. Ama mp3leri usb ile ps3'e atabilirsin diye biliyorum.
PES 2010 da taraftar tezahuratlari ve seslerini atabiliyorsun mp3 olarak. Pes konusunda ilk zamanlarinda vardi bu muhabbet. Oluyordu denemistim. Ama aralardaki sarkilar icin bilmiyorum bu olur mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: leventg
Doğum gününü kutlar, PS3'ünün hayırlı olmasını dilerim. Benim bildiğim müzikler atılmıyor oyunlara Özgür, ha atılıyorsada bizde öğrenmiş oluruz. Ama mp3leri usb ile ps3'e atabilirsin diye biliyorum.
yardımlarınız için teşekkürler abim ancak oyunlarda ki müzikleri hep tekrar tekrar dinlemekten sıkıldım hani bir mod yapan arkadaş olsa ya da program yapan olsa da kolayca atıp dinlesek oyun oynrken çünkü hep aynı şarkılar çalıyor bir işe yaramıyor.
zaten cd ler orjinal olduğu için verilerini kurcalaman yanlış olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme