Arkadaşlar ps3 oyunlarını nerelerden alıyorsunuz ve memnunmusunuz . Yaşadığınız problemler neler..(takas yapılan yerler de dahil)
feza... yeni oyun 99ytl... daha ucuzu varsa yazsın...
quote:
Orijinalden alıntı: otpphap
feza... yeni oyun 99ytl... daha ucuzu varsa yazsın...
azra elektronik 85 ytl son cıkan oyunlar
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow.VK
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: laylaylomcaylar
nerede bu yer?
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
quote:
nerede bu yer?
Alıntıları Göster
maltepe merkez
quote:
maltepe merkez
Alıntıları Göster
quote:
maltepe merkez
teiekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
quote:
maltepe merkez
teiekkurler
Alıntıları Göster
izmirde nerde var ucuz?
quote:
maltepe merkez
Alıntıları Göster
bux.to ya bi bakın derim. ben de ilk başta inanmadım ama şimdiden 10$ ım oldu sadece reklam sitesine tıklıyorsun 30saniye geri sayıyor ve yeşil tik işareti çıkınca sitedn çıkıyorsun diğer siteye giriyorsun. topladığın paraları önceleri paypal dı ama şimdi alertpay hesabına aktarıp oradan da visa ve mastercard a aktarıp ps3 oyunu alabilirsiniz.
günde ortalama 16 reklam çıkıyor referans da edinirseniz paralarınız daha da artıyor.
45üyem var ve yaklaşık ayda 300$ kazanmış olucam.az para değil .hiç olmazsa takasla uğraşmadan bedavaya oyun alırsınız bu sistemle.
aldatmaca değil gerçekten.reklam yapmıyorum referans istemiyorum , sadece siz de faydalanın diye düşündüm. oyun alırsınız fena mı?
quote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
bux.to ya bi bakın derim. ben de ilk başta inanmadım ama şimdiden 10$ ım oldu sadece reklam sitesine tıklıyorsun 30saniye geri sayıyor ve yeşil tik işareti çıkınca sitedn çıkıyorsun diğer siteye giriyorsun. topladığın paraları önceleri paypal dı ama şimdi alertpay hesabına aktarıp oradan da visa ve mastercard a aktarıp ps3 oyunu alabilirsiniz.
günde ortalama 16 reklam çıkıyor referans da edinirseniz paralarınız daha da artıyor.
45üyem var ve yaklaşık ayda 300$ kazanmış olucam.az para değil .hiç olmazsa takasla uğraşmadan bedavaya oyun alırsınız bu sistemle.
aldatmaca değil gerçekten.reklam yapmıyorum referans istemiyorum , sadece siz de faydalanın diye düşündüm. oyun alırsınız fena mı?
Alıntıları Göster
böyle şeylere hiç inanasım gelmiyor. sakın yanlış anlamayın sallıyorsunuz anlamına gelmesin söylediklerim. yani reklam tıklayarak para kazanma fikri senelerdir var. ayda 300$ ciddi bir para.
quote:
Orijinalden alıntı: Duna
böyle şeylere hiç inanasım gelmiyor. sakın yanlış anlamayın sallıyorsunuz anlamına gelmesin söylediklerim. yani reklam tıklayarak para kazanma fikri senelerdir var. ayda 300$ ciddi bir para.
Alıntıları Göster
ayda 3 oyun eder abicim süper olur
quote:
Orijinalden alıntı: TamTurk
ayda 3 oyun eder abicim süper olur
Alıntıları Göster
şuradan buradan...
quote:
Orijinalden alıntı: shoeless joe
şuradan buradan...
Alıntıları Göster
izmirde yücedağ elektronik var arkadaşlar bit pazarında. 90 milyon civarı oyunlar
quote:
Orijinalden alıntı: shoeless joe
şuradan buradan...
Alıntıları Göster
play asia.
son oyunum burnout paradise asia versiyonu. tamamen ing. altyazi ve ing dil secenegi ile shipping dahil 53 $.
quote:
Orijinalden alıntı: pegasusxx1975
play asia.
son oyunum burnout paradise asia versiyonu. tamamen ing. altyazi ve ing dil secenegi ile shipping dahil 53 $.
Alıntıları Göster
forumda By_Gokhan arkadaşımız var ,en uygun fiyata o getiriri size
quote:
Orijinalden alıntı: Moon-Walker
forumda By_Gokhan arkadaşımız var ,en uygun fiyata o getiriri size
Alıntıları Göster
www.konsolmerkezi.com üstelik şubatta %10 indirimleri var satışlarda
quote:
play asia.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pegasusxx1975
play asia.
birader playasia da 64 $ burnout paradise , amerikan versiyonu, sen nasıl ulaşım dahil 53 e getirdin ?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
oo çok iyi fiyat
quote:
Orijinalden alıntı: chakir
quote:
play asia.
birader playasia da 64 $ burnout paradise , amerikan versiyonu, sen nasıl ulaşım dahil 53 e getirdin ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: chakir
quote:
play asia.
benim aldigim asia versiyonu.
ama hicbir fark yok
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: chakir
quote:
play asia.
benim aldigim asia versiyonu.
ama hicbir fark yok
Alıntıları Göster
By_Gokhan
Gerçekten gökhan çok güzel fiyatlardan satıyor oyunları
quote:
Orijinalden alıntı: japonozan
By_Gokhan
Gerçekten gökhan çok güzel fiyatlardan satıyor oyunları