Şimdi Ara

ps3 oyunu almaya çıkıyorum alışveriş merkezlerine teknosa dnr a felan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 oyunu almaya çıkıyorum alışveriş merkezlerine teknosa dnr a felan
    baktım takastan bir şey geleceği yok istanbulda olan ve iyi bir şeyler satan bulamadım bende zaten 2 oyun alacağım alış veriş merkezlerinden almaya karar verdim.

En iyi çizimli en eğlence faktörü yüksek olan bu mutlaka olmalı dediğiniz oyun olarak ne var arkadaşlar.
    Çift kişi tek konsoldan girelebilip oynanabilecek en iyi oyunuda sizlerden duymak isterim.
    Gittiğimde yanlış bir oyun almayayım sizin düşüncelerinize önem veriyorum. Ben xbox360 ın şu ana kadar çıkmış tüm oyunlarını test ettim ama bu ps3 te oyunlar orjinal alındığından ve farklı oyunları olduğundan sizlere danışmak istedim.

elimde RFM ve Motostorm var şu an sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxwell088 -- 18 Aralık 2007; 12:06:07 >

• 180ytl ye oyunmu alacaksın ?
  • Tahtakale'de 90-100'e var oralardan alsana. 1 oyun parasına 2 tane alırsın. Anadolu Yakası'nda oturuyorsan da Yazıcıoğlu İşhanı'nın zemin katına in, orada bir bilgisayarcı var ona bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 18 Aralık 2007; 12:07:51 >
  • sony de 150 ytl idi heavenlysword felan o civarda alacağım en azından ürün garantisi var şu an bu hediye alınacağı için fiyat çokta farketmiyor.
  • play-asia dan alsana arkadaşım ...
  • greyhound beklemek istemiyorum.
  • kardes bende xbox360 ılk cıktıgında almıstım uzun suredırde kullanıyorum ama 2 gun once cevahırde dolasırken mavı shopta starterpackı gorunce ps3 aldım yanında 2 oyun verdıler motorstorm bırde resıstance fall of man sımdı yenı oyun almak ıstıyorum ama alısverıs merkezlerınde oyunlar 150-180 ytl arası forumdakı arkadaslar sız nerelerden alıyorsunuz sıfır oyunlarınızı ve fıyat kac ytl cıvarı bırde sunu kabul etmek gerekırse ılk xbox360 ımı 3 kırmızıdan kaybetmıstım ps3 donanım konusunda gercekten cok kalıtelı cıhaz yapıyor dun gece xbox360 ıle ps3 yanyan a koyup ıyıce ınceledım gercekten ps3 gerek dızayn gerekse malzeme kalıtesı olarak a kalıte cıhaz ama ne yazıkkı oyun yok ve orgınal cok pahalı bende en azından dıyorumkı ps3 cıkacak ozel oyunları bu cıhazda oynamalı ortak cıkan oyunlarıda xbox360 da cunku 5 ytl ye oynayabılıyorum ama bence her ıkı cıhazada sahıp olmak lazım
  • www.avrupatr.com/ cevahir'e pahalı gibi geliyor neyse
    www.platingame.net kadiköy'e ne dersin bu adama güveniyorum neyse kazık filan demeyin..
  • çok doğru Neo bende 2 tanede xbox360 var biri fw pal biri fwsiz ntsc onlardada 300 e yakın oyun hazır o da o yönden güçlü ama senin dediğin gibi şimdi ps3 zamanı.
  • oyun alırken psn nin nereye kayıtlı ve neredeki psn den kartla alışveriş yapıyorsan ona göre al
    sonra sıkıntı çekme
    ntsc pal uyumu psn lede alakalı
    örnek : us psn den pal oyuna eklenti indirirsen çalışmaz görmez oyun
  • psn den demolarını indirip beğendiğin oyunların tam sürümlerini alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berhansoylu

psn den demolarını indirip beğendiğin oyunların tam sürümlerini alabilirsin.

psn o kadar gelişmedi henüz :)
    tam sürüm oyunları 9 dolarlık basit oyunlar
    tam sürüm anlamında bir tek tekken ve warhawk çıktı adam gibi oyun
    ve halen psn çok vahim durumda neden geliştirmezler
    neden psn evrensel değil
    neden us account u ile diğer bölgelerdende alışveriş yapılmıyor
    çok sorunlu çok yavaş ve çok vahim durumda psn
  • kastettiğim bu değildi. psn deki demolardan beğenip gidip dışarıdan onun bluray ini alabilir demiştim. hani sormuş ya hangi oyun böyle böyle güzel diye...

ve açıklayayım neden psn in böyle çabuk gelişmediğini... bu tarz şeyler life-critical seviyesine yakın şeylerdir. itibar için, hizmet için devamlı açık olmalıdır. o yüzden birden herşeyi yapmaya başlamıyorlar. belki yavaş yavaş kapasiteyi arttırıyorlar, belki de güvenlik üzerinde çalışıyorlar şu an. üzerinde e-ticaret yapılan bir ortam bu. aynı zamanda trafiği çok yüksek olacak bir ortam. her şey yavaş yavaş ve sağlam olmalı. aynı psn playstation4 de kullanılmayacak diye bir kaide yok. geniş bakıp sağlam gidiyorlar. birden herşeyi sunmak göz boyar ama çok risklidir. sony mühendisleri at gözlüğü takmış kişiler değildir, onların da gördüğü bildiği şeyler vardır elbet. hemen karşılaştırmayalım live ile. home çıktıktan sonra tam olarak elma ile armut olacaklar...

• git fezaya 99 liraya en son çıka oyunlardan al derim sorun çıkmıyor bu oyunlarda zaten hediye mediye paray yazık kardeşim bence
  • kardeş feza anadolu yakasında mı?
  • tahtakale ve 4.levent te şubeleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.