Şimdi Ara

PS3 PES 2009 Network Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşımla networkden pes 2009 oynamaya calısıyoruz ama farklı serverları goruyoruz aynı serverları goremiyoruz ve bundan dolayı oynayamıyoruz nedenini bilen varmı veya yardımcı olabilecek ?

• yokmu bilen bi arkadaş ? biri yardımcı olursa cok sevinirim
  • sanırım version dan kaynaklanıyor onun versionu 1.00.02 ama benim 1.00.00 ama update edemiyorum 1.00.02'ye... 1.00.02'ye update etmeyi bilen varmı
  • oyunların biri pal diğeri ntsc dir o yüzden karşılıklı oynayamassınız. serverlar tamamen farklı. versyon farkı oldumu davet attığın zaman versyon farklı uyarısı verir senin durumun ilk yazdığım büyük ihtimal zaten online da oynanmıyor eşek ölüsü gibi lag var berbat konami mahvetti güzelim pes serisini sende yavaş yavaş fifaya alışsan iyi edersin bende 10 senelik pes çi olarak fifaya geçtim her şey 10 numara hizmet süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 19 Ocak 2009; 20:46:23 >
  • hmm ben gittigidoyrdan aldım oyunu ve evet dediğin gibi acaip lag var oynayamıorum hiç networkte
  • bn 2mb netle oynuyorum nedeyse hiç lag olmuyor oyunun basından kalkamıyorum iri beni durdursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdul81

bn 2mb netle oynuyorum nedeyse hiç lag olmuyor oyunun basından kalkamıyorum iri beni durdursun

Ben baya iriyim durdurabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Pes 2010 vram sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 512kb kablonetle bağlıyım. Pes2009 da daha hiç lag le karşılaşmadım, neredeyse bağlantım hep yeşil. hatta karşı taraf oynarken hızımı soruyor.
    Ya ben de bi terslik var yada maşalah demeliyim. Forumda pes de lag sorunlarını okuyunca şaşırmadan edemiyorum:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.