Şimdi Ara

Ps3 PES 2010 ntsc ve pal serverlar farklımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşım ntsc cihaz ve ntsc pes 2010 almış.
    onun psn Türkiye .Benim USA.
    psn leri ekledik.
    pes2010 da community kurdum.o bulamıyor.lobbyde sadece eu server var bende.onda usa server.
    sorun nerde.
    nasıl oynarız online.
    teşekkürler.

• farklılık oldugunu zannetmiyorum ama sorunu çözdünüzmü merak ettim?
  • evet farklıymış
    Pal oyun aldı.Şu an oynayabiliyoruz.
  • Xbox'da farklıydı, demek PS3'de de farklıymış. Konami serverleri bölge ayrımı yapıyor..
  • bölge ayrımı yapması kötü olmuş :S
  • pal forever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki arkadaşlar aldığımız oyunun ntsc mi pal mı oldugunu nasıl anlayacağız?? benim server mdada us görünüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymenglmz

peki arkadaşlar aldığımız oyunun ntsc mi pal mı oldugunu nasıl anlayacağız?? benim server mdada us görünüyor..

Oyunun kutusunun arkasına bakın, aşağıdaki fotoğraflarda işaretlediğim yerlerden anlayabilirsiniz. 1. bölge oyunlarda da bölge kodu kutunun yan tarafında yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 3 Mayıs 2010; 15:47:21 >

• peki verdigin örneklerde 4 tane bölge var sırf gördügüm kadarıyla..bu bölgeler kaca kadar cıkıyor bide bunlardan hangileri pal hangileri ntsc..yani 4 e kadar pal 4 ün üzeri ntsc vb gibi bir kıstas varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymenglmz

peki verdigin örneklerde 4 tane bölge var sırf gördügüm kadarıyla..bu bölgeler kaca kadar cıkıyor bide bunlardan hangileri pal hangileri ntsc..yani 4 e kadar pal 4 ün üzeri ntsc vb gibi bir kıstas varmı ?

Bugüne kadar elime sadece 1, 2, 3 ve 4 bölge koduna sahip PS3 oyunları geçti, bunların haricinde başka bölge koduna sahip bir PS3 oyunu varsa eğer henüz görmedim. 4. bölge oyunu da çoğu kişinin görmediğine ve bilmediğine eminim.

2 ve 4 bölge koduna sahip oyunlar PAL, 3 bölge koduna sahip oyunlar ise NTSC'dir. 1. bölge oyunların kutularında böyle bir ibare olmasa da NTSC-U olarak bilinmektedirler.

Bir de kutuların ve Disc'lerin üzerinde BLES, BLUS, BCES gibi kodlar yer almaktadır. Bunların anlamları:

BLES / BCES > Europa
    BLUS / BCUS > USA
    BLAS / BCAS > Asien
    BLJM / BCJM > Japan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.