Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 için istek ve öneriler (Konami ye iletilecek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
0
Favori
37.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Çok fantazi istekler olmuş bence. Bunların görselliğe veya atmosfere daha fazla katkısı olur. Oda önemli tabi ama esas olan oynanıştır. Pes 6' yı HD olarak piyasaya sürsün yeter bence, daha da efor sarfetmelerine gerek yok.

Pes 2011 i ps3 te oynuyor musun suan ya da oynadın mı ? (Demoyu demıyorum full oyun)
    Oynanıs olarak belkı de yıllardır ılk defa nerdeyse herkesı memnun eden bır oyun var karsımızda.

pes6 arcadedi ve ondan o kadar zecklıydı suan sim e kayıyor daha pro oyuncular ıcın daha ıyı bilen alır bilmeyen yenilir bunda
    pes6da 1 aylık oyuncuyla 1 yıllık oyuncu arasında daglar kadar fark olmuyordu
    artık 1 haftalık pes 2011 oyuncusuyla 1 aylık arasında bile daglar kadar fark oluyor

• kesinlikle japon spiker (seneye türk de olabilir) de oyuna dahil edilmeli. ben bu sene de olsun istiyorum hatta. update ile filan.
    bazen oyuncular çok rahat bir topa bile hareketlenemiyorlar. tepki süresi biraz daha iyileştirilmeli.
    saha boyu on numara bence. elleşmesinler.
    yukarda yazılan görselliğe dair şeyler de olursa dadından yinmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Çok fantazi istekler olmuş bence. Bunların görselliğe veya atmosfere daha fazla katkısı olur. Oda önemli tabi ama esas olan oynanıştır. Pes 6' yı HD olarak piyasaya sürsün yeter bence, daha da efor sarfetmelerine gerek yok.

Pes 2011 i ps3 te oynuyor musun suan ya da oynadın mı ? (Demoyu demıyorum full oyun)
    Oynanıs olarak belkı de yıllardır ılk defa nerdeyse herkesı memnun eden bır oyun var karsımızda.

Hayır hocam Xbox için düşmesini bekliyorum. Eski oyunlar için konuştum.

• oyun motoru değişsin
  • *3-4 değişik kale çeşidi olsun.
    *Bir de bazı pozisyonlarda, yerden kayınca vs. çimler kalksın mis kokulu toprak çıksın ortaya artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillgrissom

*3-4 değişik kale çeşidi olsun.
    *Bir de bazı pozisyonlarda, yerden kayınca vs. çimler kalksın mis kokulu toprak çıksın ortaya artık.

Amiga 500 de sensible soccer dıye bı futbol oyunu vardı onda vardı sahanın mac sırasında aşınması olayı falan
    Kaydıgın zaman ız kalıyordu sahada
  • pes 2011 i öyle çok sevdimki seneyede aynı oyunu çıkarsalar fazla ses çıkarmam ama yinede istek yapalım isteyenin bir yüzü kara hesabı

herşeyden önce yeni oyun motoruna geçsinler artık 2k basketbol oyunlarındaki gibi inanılmaz animasyonlar görelim

golden sonra gol sevinci iyi olabilir

Jon Championu iyi bir tazminat verip emekli etsinler olmadı uzun süreli tatile yollasınlar(adamı ekmeğinden etmeyelim )

bu özgürlüğü sakın ama sakın bozmasınlar

ilginç ve zor bir öneri olacak ama maça başlarken seçilen 2 takım taraftarlarının fanatiklerin gerçek maç öncesi görüntülerini görelim(takımlar sahaya çıkarken flashback gibi de olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 4 Ekim 2010; 20:40:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gillgrissom

*3-4 değişik kale çeşidi olsun.

Amiga 500 de sensible soccer dıye bı futbol oyunu vardı onda vardı sahanın mac sırasında aşınması olayı falan
    Kaydıgın zaman ız kalıyordu sahada

Ps2deki ISS de de vardı sahada kayınca çimler kalkıyordu

Bi de eski bir futbol oyunu vardı uefa challange diye. ps pcde çıkmıştı.. Onda kar yağmur ve sis olayı müthişti.. Mesela hafif ve çok olarak ayarlanıyordu.. Çok sisli maç açtığımızda karşı tribünler görünmezdi. Aşırı karlı olduğunda kar yağarken çimler 1 karış karla kaplanırdı ve oyunuclar koştukça krampon izleri bırakırdı.. Bu oyundaki gibi hava şartları artık nextgende de olmalı..

Bir de amerikan futbol oyunlarındaki dinamik hava şartları olmalı.. Blitz league 2 diye bir amerikan futbol oyununda örneğin güneşli ve yemyeşil çimler üzerinde oyuna başlıyorsunuz bi müddet sonra hava kapatıp sağanak yağmurla karşılaşabiliyorsunuzki bu direk oynanışa da etki ediyor.. Saha zamanla balçık bir hal alıyor oyuncular koşmakta zorlanıyor hızları vs düşüyor. O yemyeşil saha çamur hale geliyor. ya da kar yağdığında saha bembeyaz örtü kaplanıyor zamanla..

yukarda belirttiğim gibi keşke dinamik hava şartları grafiksel ve oynanışa etki edecek şekilde nextgende de olsa geçmekte geç bile kaldılar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 4 Ekim 2010; 20:54:58 >

• Renkli kale agları ve direkten dönen şutlarda fifada oldugu gibi dualshockta titreşim olmasını istiyorum. Birde türkçe oyundan sonra artık türkçe spiker
  • maşallah previlla kardeşim bu ne hız dur hele bir pes2011 i alıp oynayalım şaka bir yana kardeşim bütün oluşumlarını destekliyorum sonuna kadar. Neticede bu tarz oluşumların bize geri gönüşümlerini gördük. Henüz 2011 i almadığım için demoya göre birşey demem yanlış olur, 2011 i aldıktan sonra bende yazacağım birkaç satır birşeyler. Demoda gördüğüm birkaç eksik vardı ama onlarda tahminimce full sürümde düzeltilmiştir.
  • Forma kombinasyonu, Stadyum Atmoferi, Kale filelerinde çeşitlilik.
  • PS3'ün verebileceği maksimum grafik, oyun fiziği ve çevre animasyonları istiyorum.
    3. forma ve 11e11 maç istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 5 Ekim 2010; 9:27:26 >
  • valla eleştri gibide olabilir patchle pes 2011 dede duzeltilebilir birşey bence oyuncu stminaları gercekten daha duşuk olmuş adamların yorulması cok hızlanmış bence umarım bunu soylerlerde gelecek olan patchde hallolur inşallah
  • öncelikle kornerlerde biraz daha çekişme gerekli ve kornerleri biraz daha kolaylaştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liverpool

valla eleştri gibide olabilir patchle pes 2011 dede duzeltilebilir birşey bence oyuncu stminaları gercekten daha duşuk olmuş adamların yorulması cok hızlanmış bence umarım bunu soylerlerde gelecek olan patchde hallolur inşallah

Acıkcası ben oyunun su halındekı stamına olgusunu cok sevıyorum.Ozellıkle macın 70. dakıkasından sonra flaan barız sekılde bı cok oyuncunun temposu da dusuyor stamınası da.Ilk yarıda yaptıgınız cogu sprıntı, calımı,drıblıngı daha zor yapmaya baslıyorsunuz. Kazandıgınız 2 li mucadelerın cogunu stamınası daha ıyı olan adamlar cok rahat sekılde kazanmaya baslıyor.Hele bı de öndeysenız ınanılmaz cok kontra atak yakalıyorsunuz. Rakıp takımın genel stamına yapısı sızden dusukse barız sekılde döve döve oynuyorsunuz adamları

Zaten normal maclarda da aynısı degıl mı ?

Ben bu halını sevıyorum ama forumda bu konuda sıkayetler cogalırsa maddelere eklerım. Onlıne Master lıg ve onlıne hızlı mac dısındakı butun modlarda (kendı actıgınız onlıne oda da dahıl) ıstersenız stamınayı kafanıza gore ayarlıyorsunuz hepsını tam formda yaparak falan. Ama ben onu hıc ellemıyorum cunku o ısın mactan maca butun oyuncularda degısmesını sevıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 5 Ekim 2010; 13:01:53 >

• KONAMI ILE EA GUCLERINI BIRLESTIRSIN VE ORTAYA GELMIS GECMIS EN IYI FUTBOL OYUNU CIKSIN
  • Size saçma gelebilir ama oyunda iki çeşit oynanabilirlik modu osla çok güzel olurdu. 1.si yeni değişikliklerle yapılan pes 2011 oynanılış tarzı. 2. si ise klasik pes 2010 otomatik paslı olan oynanılış tarzı... faceler 2010 a göre bazılarında bariz bir gerileme olurken bazılarında ilerleme olmuş. Pes in en büyük sorunu lisanstır. pes fifa gibi lig sayısını , takım sayısını arttırmalı ama Fifa gibi oyuncu facelerinden ödün vermeden...
  • Saçma degıl. Dedıgın sekıl klasık pes oyun formatını seven gelenekselcıler de var ama sanmıyorum pes bu yol ayrımından sonra o dedıgın oynanısı da yenı oyunlarında barındırsın. Belkı Fıfa dakı gıbı paslasma ve dıger oynanısı etkıleyen olayları seceneklerle manuel/otomatık vs gıbı yardımcı destek bakımından tercıhlı hale getırebılır ama onu de pek tasvıp etmıyorum bu sefer fıfa nın dustugu duruma dusebılır. Oynanısı temelden etkıleyen seyler oyuncuların ınsıfıyatıfıne bırakılırsa onlıne da olsun normalde yan yana oynadıgın ınsanlar olsun herkes kendıne gore secmek ıster ve buyuk sorunlar yasanır.
  • oyun hızı dahil oynanabilirliği direkt etkileyen hiç bir unsurun parametrik olmasını istemiyorum.
  • Evet ben de bu fıkırdeyım
    Bu sene hızın da oyuncuların zevkıne-tercıhıne bırakılmasını begenmedım
    Gercı allahtan pescılerın %99.99 u hızla mızla oynamıyor hepımız aynı zevke sahıbız de bunlara gerek yok
    Oyunu yavas bulan ya da hızlı bulan baska oyunu oynasın. Pes ın oyun hızı cıktıgından berı son derece stabıl ve duzgun
    Pes ın bellı bır kalıbı var onun ıcın tercıh edıyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 6 Ekim 2010; 16:44:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.