Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 için istek ve öneriler (Konami ye iletilecek) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
37.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şey daha geldi oynarken aklıma bazı toplar dışarı çıkcağı belliyken oyuncumuzu çekemiyoruz ve bizden çıkıyor onu engelleyebilelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Bir şey daha geldi oynarken aklıma bazı toplar dışarı çıkcağı belliyken oyuncumuzu çekemiyoruz ve bizden çıkıyor onu engelleyebilelim

Sanırım L3 + R3 e aynı anda basınca koşan adamı iptal edebılıyordun
  • hideo kojima yapsın pesi artık bi o kurtatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

Bir şey daha geldi oynarken aklıma bazı toplar dışarı çıkcağı belliyken oyuncumuzu çekemiyoruz ve bizden çıkıyor onu engelleyebilelim

l3 ve r3 benim kolda yok
    Pc den oynamaya yeni başladım tecrübe 0 yanlış bir şey söylediysem affola
  • Alman ligi olsun yalvariyorum
  • Bir futbol oyunun gerçekçi olması benim için çok önemli. İsteklerim;

~ Sahaya seyirci girmesi. ( Girdiği sırada güvenlik görevlileri onu yakalaması ve oyunun devam etmesi )

~ Türk Taraftarının gerçek marşları(sözleri). Her takımın farklı taraftar marşları.

~ Her taraftarın farklı kıyafet giymesi ve hepsinin oturmamasını istiyorum. ( Örneğin birisi ayakta bağırırken diğeri oturur )

~ Gol atınca gerçekçi sevinmeleri. ( Çoğu oyuncu aynı şekilde seviniyor. )

~ Gol atınca taraftarların deli gibi bağırmaları ve öne doğru ilerlemeleri. ( Tellere çıkmaları felan :D )

~ Gol atınca oyuncular formaları çıkarabilsin. Ayrıca sarı kart görsün.

~ Gerçekçi hakem istiyoruz. Örneğin Türk futbolunda Fenerbahçe Vs Galatasaray yapıyorum ama hakem zenci. Bunu gördüm ve içimden ağlamak geldi.

~ Fizik motorunun geliştirilmesi.

~ Son olarak oyuncular biraz daha benzetilmeli. Hakem ve taraftarlarda öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Alman ligi olsun yalvariyorum

Lisans konuları kendılerıne iletecegımız talepler ıcınde yer almıyor cunku lısansı zaten ellerınde ımkan olsa alırlar
    Burda daha cok oyun gelısımı ve dınamıklerı acısından grafıksel,tasarımsal ya da oyun kodlarıyla alakalı ısteklerımızı belırtıyoruz
  • bu gecen senede yapıldı onceki senede ama konami sallamıyo kendi kafasına göre oyun yapıyo herzaman.
  • hakem seçimi olmalı - sertliğe izin veren, hemen kart gösteren, yada az puanlı çok puanlı hakemler olmalı ,tartışmalı kararlar olabilmeli, yanlış yapabilmeli , biz istediğimizi seçmeliyiz.

taraftar geliştirilmeli - pozisyonlardan sonra tepki vermiyorlar. faullerde falan yuhlamalılar.

gol attıktan sonraki sevinçler çok basit. adam düz koşuyor o kadar. tribüne gitmeli. arkadaşları üstüne atlamalı ya da ne bilim korner direğinin orada dizlerinin üstünde kaymalı. bunları yapmak çok da zor olmasa gerek.

ve yıllardır istediğim bir şey oyun sistemiyle ilgili. korner ve serbest vuruş tasarımlarını kendimiz yapabilmeliyiz. mesela X ön direğe koşsun Y arka direğe , filanca ceza sahası dışında beklesin,uzun boylu stoperimiz ortadan yardırsın... bu bence oyun oynanaışını çok geliştirecek.

bir de diğer önemli detay penaltılar karşıdan gösteren kamerayla olmalı. böyle hiç güzel olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: sawyer87

Hakemleri yönetelim. Bir faul olduğunda oyun dursun ağır çekim posizyon olsun ve seçenekler belirsin. Faul devam avantaj kart vs diye. Hakem olarak maçı oynayalım. Kariyer modda hakem olarak kariyer yapalım. Gerçek T.D.ler olsun. Her ülkenin özellikle Türkiye'nin istiklal marşı olsun. Staddaki seyirciler daha canlı olsun takımların forması bayrakları olsun. Kaçırılan atılan gollere seyirci tepki versin. Yedek kulübeside tepki versin. Futbolcular arada forma çeksin. Forma çekme yüzünden kornerlerde penaltı olsun. Gol attıktan sonra ayağa kayma tuşuna basalım ve üstündeki formayı çıkararak sevinsin. Kart görsün. Faul verirse yine aynı tuşa basalım hakeme diklenelim sarı kart isteyelim hakem bize göstersin. Kaleci posizyonlarda sakatlansın onun tedavisini izleyelim. Kırmızı kart görev oyuncu sahayı terk edene kadar izleyelim çıkarken hakeme hareket yapsın el kol.

yazılanları okumadan yazdım ama söylediklerin gayet güzel özellikle şu kısmına bayıldım.

Gol attıktan sonra ayağa kayma tuşuna basalım ve üstündeki formayı çıkararak sevinsin. Kart görsün. Faul verirse yine aynı tuşa basalım hakeme diklenelim sarı kart isteyelim hakem bize göstersin

• yardırılsın
  • Hakeme kayma olsun
    Kalecide topu dikerken dokunulmaz oluyor, ona da kayma olsun isteyen gider, engeller kartını alır bence...
    oyunda faul olduğunda hızlı başlat yapabildiğimiz gibi, taçlarda da hızlı başlat olsun.
    arada seyirci taşkınlık yapsın, gergin geçen maçlarda sahaya yabancı madde atılsın...
  • 1 - kesinlikle kart gören yada agresif oyuncu ıslıklansın
    2 - türkcell süper lig olsun
    3 - maç atmosferi hiç yok heyecan gelsin
    4 - türk spiker olmalı
    5 - 3. forma olsun
    6 - hakemlerde puanlı olsun

7 - ( abartı kacıcak ama oyunda profilimiz olsun ve profillere grafiklerine göre puan yada para verilsin
    hakemler yada futbolcular satın alınabilsin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2lasyon.1994

1 - kesinlikle kart gören yada agresif oyuncu ıslıklansın
    2 - türkcell süper lig olsun
    3 - maç atmosferi hiç yok heyecan gelsin
    4 - türk spiker olmalı
    5 - 3. forma olsun
    6 - hakemlerde puanlı olsun

7 - ( abartı kacıcak ama oyunda profilimiz olsun ve profillere grafiklerine göre puan yada para verilsin
    hakemler yada futbolcular satın alınabilsin)

Hepsine katılıyorum ayrıca ,gergin maçlarda yada takım çok kötü giderse koltuk filan kırılksın ne kadar süper olur dimi (;
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

quote:

R1 + R2 olacak o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 11 Ekim 2010; 16:11:10 >
  • --Maça başlamadan önce bir seçenek olsun. Goller dışındaki replay leri kapatma gibi.
    Yani replayi maça başlamadan açıp kapatabilelim. Ben mesela gol tekrarı dışındaki tekrarlara uyuz oluyorum. Starttta bas bas tırnağım parmağıma batıyor.

--Top saha dışına çıkarken oyuncu topun peşinden koşuyorsa bunu iptal edmiyorum. Taç benim lehime olacaksa onların lehine oluveriyor. Eğer bu R+R lerle falan iptal ediliyorsa daha kolay iptal edilmeli

--Çok istediğim bir şey ise 5 dk ile 10 dk arası 6-7-8-9 dakikalık sürelerde maç seçimi olmalı. Arkadaşlar arasında lig yaparken 10 dk uzun 5 dk kısa geliyor. Keşke arası olsa diyoruz.

--Penaltılar kesinlikle eskisi gibi kaliyle yüzyüze açıdan kullanılmalı. Yapmak istediğimi tam yapamıyorum.

--Sanki pes 2011 in hatası gibi; Şut çektik top kaleciden döndü ceza alanında diğer oyuncularımızla dönen topu tamamlayıp kaleye vuracaz. Oyuncular genelde kitleniyor. Hangi tuşa basarsam basayım tık diye dönen topu boş kaleye gönderemiyorum.

--Pes 2011 de kayarak çok top alınıyor. Gerçek hayatta futbolcular bu kadar çok kayıp rakibin ayağından top alamıyor. Hemen hemen hiç faul yapmadan kayarak topu rahatlıkla rakipden alıyorum. Bu yanlış bence. Kaymak riskli ve zor olmalı

EN ÖNEMLİSİ KONAMI NIN BU SÖYLENENLERİ TINLAMASI

• * Maçta lag olduğunda maç iptal oluyor ama şerefsizin biri PCde torrenti açıp karşı tarafı kastırınca maç iptal olmuyor bu gibi durumda da maç iptal olmalı.
    * Turnuvalarda kendi kalesine 3 gol atıp 1dkda maçını bitirip puan almasa da maç başına 60bin avro toplamda 2milyon avroyu cebine indiren şerefsizlere para verilmemesi gibi kolay önlemler olmasını istiyorum.
  • mlo için saatli kupaya katılmadan ziyade misal aynı gün içindeki 20 maçtaki(bu sayı örnektir en makul maç sayısı belirlenerek) en iyi sıralama sahipleri belirlenen sayıdan fazla çıktığı taktirde daha sonra elemeli maç yaparak gerekli sayıya düşme bana çok daha adil olur gibi geliyor
    başka bir alternatif ise günlük girebileceğimiz kupa sayısı misal 2 mi tamam ben ne zaman online olursam hemen kupa seçmeleriyle başlayayım iyiysem zaten kupada iyi yerim olacak ama değilsem olmayacak yani iyi oynayan kazanacak yer kapan değil bu çözümler şu andaki sisteme göre çok daha adil olur düşüncesindeyim ayrıca mlo online olarak bu şekilde çok daha aktif olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 12 Ekim 2010; 9:48:13 >
  • Oyunda paslaşmalar anında kendi adamınıza yada rakibe çarpan topların abartılı sekmesi.
    Şutların gidebildiği belli mesafeden sonra aşağı doğru ivme kazanarak gerçekçi olması. Limit yok gibi gitmesin.
    Kornerlerden gelen topların rakip tarafından dışarı yollanmasına vole atarak şut çeken kendi adamlarımız abartılı olmuş.
    Seyircilerin maçın gidişatına yani atmosfere uymaları ve aralarında çetin müsabakaların geçtiği bilinen kulüplerin maçlarının agresif geçmesi.
  • Oyunda tekme atma olsun kayma demiyorum direk olarak oyunculara kendi oyuncularımıza da dahil herkese tekme atabilmeliyiz. Hakemede atsak iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.