arkadaşlar biri bana yardım etsin online master ligde müsabakalara giremiyorum tam saatinde basıyorum şu anda girişler kapalı diyor ve ayrıca benim onilne da saat bir saat geri bunları nasıl çözebilirim acil yardım
arkadaşlar biri bana yardım etsin online master ligde müsabakalara giremiyorum tam saatinde basıyorum şu anda girişler kapalı diyor ve ayrıca benim onilne da saat bir saat geri bunları nasıl çözebilirim acil yardım
quote:
Orijinalden alıntı: murat989
Ps3 ün saat ayarlarına girip via internet yap, gmt+2 olanı seç, yaz saati uygulamasını da dene doğru ayarı bulursun.
Beyler oyundaki nickim gengoruemirr oyunu çıktığı an aldık 72 saat oldu sanırım master lig açılalı ve kadromuz dream team e ulaştı. 650 KUSUR puanlara geldik. Oyunu çok kolay yapmışlar elbet herkes bu kadroları bir gun kuracak. Kadromu yazıyorum:
Buffon Puyol Pique Bale Ramos Xabi Alonso Neymar Robben Kaka Arshavin C Ronaldo.
Oyunun tartısmasız en iyi adamı başlangıc ıcın Arshavın.Adam Yine Efsane Sonra da ilerleyınce kral C.R. oluyor. 32 macta 79 gol attı.
Oyun sıralamasında sanırım ilk 10 dayız su an hedefimiz Galatasaray ımızı zirveye taşımak. Dileyen nickimi search edip takıma bakabilir.
Herkese iyi oyunlar.
Toplam 19 maç yaptım OML de...
İlk 10 maçımdan 3 ünde rakibim kaçtı...
Tabi beni de sorumlu tuttu, ortalamam düştü...
Şimdi beni sıralamaya almıyor...
Oysa şuan son 10 maç istatistiğim %100, genel istatistik %89 falan...
Ne zaman düzelecek bu?
Bu arada, Messi iyi mi alan var mı? Yedek olarak almayı dusunuyorum.
Beyler turnuvaya girdim. Antrenör modunda . Forlan coşuyor. 40m den taktı bana . Bugün turnuvalarda 15 trilyon yaparsam kimi alıyım diye soracaktım .
Forvete yaptım bi de kaleci aldım şimdilik :
-------Dembele------ Piatti----------Neymar
------Palop------
Tartışmasız Arshavını almalısın.
OML bu haliyle benim için bitmiştir. Rüya takım kurmak bu kadar kolay olmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: japonemir
Tartışmasız Arshavını almalısın.
bu oyunda arshavine bakma şansım olmadı pek. nasıl ? bir iki arkadaştan yorum aldım fakat olumsuz hepsi.
quote:
Orijinalden alıntı: orkunbjk
OML bu haliyle benim için bitmiştir. Rüya takım kurmak bu kadar kolay olmamalı.
haklısın ama ben yine de oynayacağım . geçen seneki gibi 500 saat oynamam ama rahat 300-400 saat oynarım. geçen sene kendimi kanıtlayamadım. bu sene kanıtlayacağım.
Ben su an kadro olarak oyunda ilk 50 deyım sanırım. Bu noktaya direk Arsavın tasıdı 7 kısıyı calımlayıp kaleye gıdıyor. Gerçi benım de katkım var sanırım :)
10 dakıka sonarkı turnuvaya gireceğim. İlk kez tam kadro turnuvaya giriyorum ceyrek finaller gelmişti ama bu kez kupa lazım. Oyuncu dınlendırmek ve sözleşmelere dikkat etmek. Yedek bulundurmak. Bunlar turnuvanın olmazsa olmazları bence.
selam dostlar ben de katıldım bugün itibari ile aranıza. yalnız oyunda bir şey var ki o da yüzde yetmişin altındaki kısıtlanma olayı. daha 3 maç yaptım ikisinde bağlantı kalitesi kötü diyip attı oyundan. bu işin bir hal çaresini bulmak lazım.
CİDDEN y herks yıldızları aldı ben yine devam edecem sezon sonuna kadar ama insan soğuyor ya erkenden böyle yıldızların alınmasından dolayı
bEYLER EMEGE SAYGI PS3 72 SAATTIR ACIK :) TOPLAM 4 SAAT UYUDUM. NOBET SİSTEMİNE GECİCEZ BİR ARKADASIMLA AMAÇ JAPONLARA SESİMİZİ DUYURMAK.
uYKUSUZLUKTAN ANTRENOR MODUNA GİRMİŞİZZZ :)))
Haci abiler bu parayi nasil kasiyorsunuz ? Ben adamlarin kontratlarini yenilemekten elimde para tutamiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GrkmAdr
Haci abiler bu parayi nasil kasiyorsunuz ? Ben adamlarin kontratlarini yenilemekten elimde para tutamiyorum.
Seri yakalaman lazım hocam, dün mesela ben 7 maçlık seri ardından 1 beraberlik ve ardından yine 8 maçlık bir seri yakaladım baya para kazandım.Birde kadroyu geniş tutun sürekli değiştirerek oynatın.
quote:
Orijinalden alıntı: GrkmAdr
Birde ben akşam 6 gibi oynamaya başlıyorum geceye kadar oynuyorum.Bu gün 4. günü sanırım 60 maçım falan oldu.Millet oyuncular pahalanmadan kasmak istiyor baya maç yapıyor.