Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tappo22

evet kardes pcden oynuyorum ve orjınal cd yı bugun aldım ama server kapalı dıyorlar dogru mu

Kardeş bir patch var onu yükleyince online kilidini açıyor en azından ps3 te böyle.
  • şuan müsabaklarda ilk 16 ya kaldım ve maçtayım 1 * 0 yeniyorum gol hazard :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluepaw

online modda şu uyarı geliyor:

quick match modunda sadece 1'e1 "ranked matches" oynayabilirsiniz. Bu, kullanmakta olduğunuz ağ cihazlarınızın bağlantınıza koymuş olduğu kısıtlamalardan kaynaklanmaktadır. Donanımızı doğrudan İnternet'e bağlayarak veya ağ bağlantısı aygıtınızı, örneğin yönlendiricinizi, yapılandırarak bu sorunu çözebilirsiniz. PC sisteminize DMZ, Port Eşleme, NAT Tablosu Yapılandırmaları ve diğer yönlendirici ayarlarını uygulayın. Ayrı donanım sistemleri kendilerine özgü terimler kullanabilir

nedir çözümü?

Al bi ps kurtul kardeş
  • ve goooooooooolllllllllllllllllllllllll
    dakika 81 golü atan hoarau takımının ikinci golünü atıyor ve takımını çeyrek finallere taşıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rucky83

ve goooooooooolllllllllllllllllllllllll
    dakika 81 golü atan hoarau takımının ikinci golünü atıyor ve takımını çeyrek finallere taşıyor :D

Gururumuz :)
  • evet arkadaşlar çeyrek finalide hoarau nun golü ile 1 * 0 yendik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

evet kardes pcden oynuyorum ve orjınal cd yı bugun aldım ama server kapalı dıyorlar dogru mu

Kardeş bir patch var onu yükleyince online kilidini açıyor en azından ps3 te böyle.

kardes serverler salı gunu acılacakmıs acaba dogru mu yukledım o partı da olmadı malesef
  • Beyler online'da oyuncular offline master ligdeki gibi mi gelişiyor yoksa çok yavaş mı gelişiyor/yerinde mi sayıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Beyler online'da oyuncular offline master ligdeki gibi mi gelişiyor yoksa çok yavaş mı gelişiyor/yerinde mi sayıyor?

bildiğim kadarıyla ne yaşları ilerliyor ne de özellikleri. yerinde sayıyor.
  • 2 dk sonra turnuva baaslio hazir olun
  • Nedir durum turnuvada
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Beyler online'da oyuncular offline master ligdeki gibi mi gelişiyor yoksa çok yavaş mı gelişiyor/yerinde mi sayıyor?

bildiğim kadarıyla ne yaşları ilerliyor ne de özellikleri. yerinde sayıyor.

Yapma ya,illa bas parayı al yıldızı yani
  • Arkadaşlar yok mu müsabakada üst tura çıkan
  • pc versiyonu online giriş yapamıyorum 2011 de sorun yoktu ıd falan aynı giriş yapılamıyor diyo yamayı da indirdim olmadı bilgisi olan varmı arkadaşlar

• quote:

Arkadaşlar yok mu müsabakada üst tura çıkan

ben az önce 16 ya kaldım bugün ikinci kez penaltılarla elendim şanssızlık antrenör mod oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda1903 -- 1 Ekim 2011; 0:49:00 >
  • dün 1.nci olarak üst tura çıktım ilk 3 maçta 6-1,3-0,3-1'lik skorlar aldım ama şansıma ilk elemede penaltılarda elendim
  • Kadrolar ne arkadaslar
  • Anası insaatta hamile kalmış biri 7 -0 yenerken kacti. Anasına avradına slm olsn
  • quote:

Adamlar Messi, Ronaldo dizmiş gelde çık üst tura
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalGeneral

quote:

Adamlar Messi, Ronaldo dizmiş gelde çık üst tura

Bana da denk geldi öyle. Hesapta herşeyi denk ayarladım ama adamın kadroyu görünce şaştım kaldım. Bir de dalga geçiyor benimle sırf biriyle gidip atmaya çalışıyor. Ah son dakikada golü kaçırmasaydım alacaktım havasını

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.