Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Şöyle 50 maç gözü kapalı kontrat yapacağım birini bulamadım hala.

El hamdoui, owusu abeyi ve luis garcia ve balmont ile 50 maç imzaladım.Owusu yu sözleşmesi bitince satcam.Diğerleri kalır bi süre daha.

Emre teşekkürler isimler için, bu senenin scoutu sensin galibe. en çok tavsiyeler senden geliyor. Geçen sene çok güzel tavsiyeler vardı OML 2011 konusunda ama bu sene oyuna alışma süreci yüzünden insanlar transferlerinin iyi mi kötü mü olduğunu anlamıyorlar benim gibi sanırım.
    Denenmiş ve memnun kalınmış genç kelepir oyuncu tavsiyelerine hiç bir zaman hayır demem

• quote:

quote:

quote:

El hamdoui, owusu abeyi ve luis garcia ve balmont ile 50 maç imzaladım.Owusu yu sözleşmesi bitince satcam.Diğerleri kalır bi süre daha.

Emre teşekkürler isimler için, bu senenin scoutu sensin galibe. en çok tavsiyeler senden geliyor. Geçen sene çok güzel tavsiyeler vardı OML 2011 konusunda ama bu sene oyuna alışma süreci yüzünden insanlar transferlerinin iyi mi kötü mü olduğunu anlamıyorlar benim gibi sanırım.
    Denenmiş ve memnun kalınmış genç kelepir oyuncu tavsiyelerine hiç bir zaman hayır demem

orkun caner erkinide öneririm sol kanata adam süper oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

quote:

Caner'in fiyatı nedir? Gerçi ilk başta orta sahanın ortasını adam etmem lazım. Dodo-Stein ikilisi sırıtmaya başladı. Lothar'ın da suyu ısındı iyice.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Caner'in fiyatı nedir? Gerçi ilk başta orta sahanın ortasını adam etmem lazım. Dodo-Stein ikilisi sırıtmaya başladı. Lothar'ın da suyu ısındı iyice.

orun caner ne kadardı 2 milyon falandı baya ucuz ya takımı yok zaten şu an cidden pişman olmassın dodoya bende uyuz oluyorum ya caner solak iyi bi oyuncu hızlanması 80 lerde şut gücü 84

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

orun caner ne kadardı 2 milyon falandı baya ucuz ya takımı yok zaten şu an cidden pişman olmassın dodoya bende uyuz oluyorum ya caner solak iyi bi oyuncu hızlanması 80 lerde şut gücü 84

kontrat yenilemeleri ve yeni transferler yüzünden kasa tam takır. Akşam, ilk turnuvamdan sonra Caner'i kadroya katacağım bakalım toparlayacak mı sol kanadı.

• bende az önce forvet-orta saha hattı için 70-75 arası 20-25 tane adam buldum. aksam gidince bunların bir piyasasına bakıcam. en azından sımdılık 3-4 tane adam gerekli bana. Dün rakiplere karsı zaten zar zor girdipim poziyonları sağolsun ordaz dağlara vurdu..
  • adana olupda oyunu alan varmı varsa nerden aldıgını yazabilirmisin
  • arkaşlar ben pes11 oml devam ediyorum haftaya alıcam 12 yi fakat 11 oml serverları ne zaman kapanıcak yoksa hep açık mı kalıcak .bilgisi olan varmı bu konuda.
  • henüz başlamak nasip olmadı, akşama başlayacağım inşallah...

bakalım bu yeni OML uygulamaları nasıl olacak...
  • tamam emek var çok güzel olmuş çok begendim ama bi okadarda eksik var oyunda şuan çok fazla bug var ve birçok nedenden ötürü dünden beridir kaç kez maçtan düştüm bunlardan biriside maç esnasında formation degişirken oluşan donmalar... Bunlara biran önce çözüm getirmeli konami aksi taktirde büyüsünü kaybedicek...
  • Arkadaslar aldığınız oyuncuların maç ödemelerine dikkat edin çok iflas eden var
  • antrenör modunda ilk 16 ya kaldım dün kıl payı kaçırmıştım iki 90 milyon euro luk kapışma bakalım nasıl sonuçlanacak birazdan sonucu yazarım
  • arkadaşlar bi sonraki müsabakaya hep beraber girsek olmaz mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rucky83

arkadaşlar bi sonraki müsabakaya hep beraber girsek olmaz mı :)

15:45 dekine katılıyorum penaltılarla elendim ama 16 ya kaldığında oyuncularının oynadığı maç sayısı düşmüyor bu güzel olmuş defansa david luiz aldım biraz daha iyi oldu
  • kardeş dalmışım ben ona katılamadım :( şuanda maçtayım... 3 2 yeniyorum çok güçlü bi rakip geldi kadrom şu şekilde benimde

...... hoarau ... forlan ......

hazard ... M.fernandez ... luis garcia

........ witsel .............. jose pedro .......

ruskin .. jaric ... cotsload ... moubarki

.................lothar...............................
  • Oooo kadro iyimiş
  • evet 11m de köşede duruyor birazdaha yapıp defansı oluşturmayı düşünüyorum :)
  • Bu arada pes2011 çıktıgından beri oynadım oml de 4 tane hesabım vardı arkadaşlara dagıttım... " Hoarau " lütfen şu adamı alın arkadaşlar sizin iyiliginiz için söylüyorum şu adamı alıp tek forvet oynatıp strateji ve oyun stilinizde hızlı kontra olsun adam tam bi dinamo gol atmadıgı maç yok.... beğenmeyen olursa gelsin istedigini desin bukadarda açık konuşuyorum....
  • Psn: TR_ARDARDA

benim kadromda

------------------forlan----------

Michel Bastos------------rooney

vander vart----essien-------sneijder

t.micola---rozenhal-----david luiz-----k.dyer

-----------Helton---------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda1903 -- 30 Eylül 2011; 16:11:41 >
  • 20 maç sonunda oluşan kadrom:

---------Gignac
    --Gameiro Victor Montano
    --------Giacomazzi
    ---Constant A.N'Diaye
    Alkwijd Flue Simao Bocaly
    ----------Zima

18 galibiyet, 2 beraberlik ve 0 mağlubiyet ile 611 puandayım. Sıralamada ilk 10 da olacaktım fakat arkadaşla oynarken bağlantısı 4-5 kez koptu ve benim bağlantım da kopmuş sayıldı, topum indi. Son 10 maç oranını %90 a çıkarttım üzerinden 1 gün geçti ama halen sıralamada yer almıyorum. Sanırım salı günkü division tablosunda da yer almayacağım. Hileciler için güzel bir çözüm bulunmuş fakat benim durumuma düşünler için hiç adil olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 30 Eylül 2011; 16:20:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.