Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR acil olarak bana yardımcı olun onlıne kısmına geliyorum ve giriş yapılamıyor diyor ne yapmam lazım birtürlü giremedim

• İnternet bağlantını kapatıp aç tekrar gir
  • Beyler PC'de oynuyorum ama belki çözümü aynıdır diye buraya da sorayım(PC ye cevap gelmesi epey sürer herhalde )

Ya benim ilk online master lig maceram olacak ama bir sorum var. Online versiyonunda da takımın kendi oyuncularıyla başlayabiliyoruz değil mi? Öyleyse eğer -ben bu ayarı aktive etmeden takım seçmiştim malum pes'in standart adamlarını verdi bana- bunu nasıl takımın oyuncularına çevirerek başlayabilirim?

Not 1: Bu ayarı GP ile satın aldım o konuda problem yok.
    Not 2:Yeni bir option file tarzında birşey açmam gerekmesin(eğer mümkünse)
  • Arkadaşlar OML'de yeniyim. Burda turnuvalar nasıl işliyor ? Ön eleme maçı filan çıktı ne yapmamız lazım ??
    Sürekli girişler kapalı diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burActive -- 30 Eylül 2011; 17:27:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Beyler PC'de oynuyorum ama belki çözümü aynıdır diye buraya da sorayım(PC ye cevap gelmesi epey sürer herhalde )

Ya benim ilk online master lig maceram olacak ama bir sorum var. Online versiyonunda da takımın kendi oyuncularıyla başlayabiliyoruz değil mi? Öyleyse eğer -ben bu ayarı aktive etmeden takım seçmiştim malum pes'in standart adamlarını verdi bana- bunu nasıl takımın oyuncularına çevirerek başlayabilirim?

Not 1: Bu ayarı GP ile satın aldım o konuda problem yok.
    Not 2:Yeni bir option file tarzında birşey açmam gerekmesin(eğer mümkünse)

arkadaşım option dan açtığın şey sadece single takılırken işe yarıyor online modda o verdiği kadroyla oynamak zorundasın formda oyuncularını kadronda tut yedektekileride kadronun 16 veya 18 kişi olana kadar sat 1-2 iyi oyuncu alırsın o parayla bu şekilde başlayabilirsin

• Teşekkür ederim
  • rice ederim
  • Forvet arayan arkadaşlar hem fizik hemde şut yönleri çok iyi olan Adebayor u tavsiye ederim. Defans olarak Rozenhal gayet iyi.
  • Arkadailar lütfen bana biri yardımcı olsun onlıne konusunda acemıyım su an konamı ıd kayıt oldum ama oyunda acarken gırıs yapılmıyor dıyor sızce neyden olabılır ozelden bırı ulasırsa yada cvp verirse çok sevinecegimmmm
  • 2 gunde ne kadrro kurmussunuz ya oyle :) biz gececilerin çekeceği var sizden valla :D oyuncu fşyatlarını uçuruyorsunuz
  • Ya yok arkadaslar bu sene fifaya gecebilirim olmamis bu oyun kontroller hep fifa gibi. İyi de ben fifa oynamak istesem onu alırdım grafikleride lisansları da daha iyi.
  • Tappoo pc den mi ps3 den mi oynuyosun
  • kadrom bu arkadaşlar acil defans ve dos onerılılerınızı beklıyorum

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

bu arada orta sahadakı alan ı herkese tavsiye ederim. mükemmel bır oyuncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 30 Eylül 2011; 19:49:14 >
  • Kerim sen baya bi yol katetmişsin hacım yaa.
  • kardesım ben pcden oynuyorum
  • Orjinal mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Kerim sen baya bi yol katetmişsin hacım yaa.

Dostum ben bu master ligi bir türlü anlamadım. bir turnuvaya giriyorum en az 15m alıp cıkıyorum. üst tura dahi kalamıyorum işin garibi. Ya çok kolay olmuş bu sene yada mypesden gelen para fark yaratıyor anlamadım :s

İleri ucu uzun bir muddet değiştirmem arshavin-neymar-lavezzı ucude super. oos de alan varki alexin hızlısı diyorum ben ona süper bir adam. ramiresıde yenı aldım oda kalır takımda diğer oyuncular yerıne hertürlü tavsiyeye acıgım. Özeelikle defans almam lazım çok agır kalıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Kerim sen baya bi yol katetmişsin hacım yaa.

Dostum ben bu master ligi bir türlü anlamadım. bir turnuvaya giriyorum en az 15m alıp cıkıyorum. üst tura dahi kalamıyorum işin garibi. Ya çok kolay olmuş bu sene yada mypesden gelen para fark yaratıyor anlamadım :s

İleri ucu uzun bir muddet değiştirmem arshavin-neymar-lavezzı ucude super. oos de alan varki alexin hızlısı diyorum ben ona süper bir adam. ramiresıde yenı aldım oda kalır takımda diğer oyuncular yerıne hertürlü tavsiyeye acıgım. Özeelikle defans almam lazım çok agır kalıyorlar

Dostum millet 18 gol falan atiyor o sebeple üst tura çıkamıyoruz

• online modda şu uyarı geliyor:

quick match modunda sadece 1'e1 "ranked matches" oynayabilirsiniz. Bu, kullanmakta olduğunuz ağ cihazlarınızın bağlantınıza koymuş olduğu kısıtlamalardan kaynaklanmaktadır. Donanımızı doğrudan İnternet'e bağlayarak veya ağ bağlantısı aygıtınızı, örneğin yönlendiricinizi, yapılandırarak bu sorunu çözebilirsiniz. PC sisteminize DMZ, Port Eşleme, NAT Tablosu Yapılandırmaları ve diğer yönlendirici ayarlarını uygulayın. Ayrı donanım sistemleri kendilerine özgü terimler kullanabilir

nedir çözümü?
  • evet kardes pcden oynuyorum ve orjınal cd yı bugun aldım ama server kapalı dıyorlar dogru mu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.