Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu elinde olanlar kaçıncı bölge olduğunu yazabilir mi? Kutunun arkasında 1 veya 2 diye yazar.
  • 2.ci bölge
  • 2
  • Avrupa sürümü yani herkesteki. O halde nereden edineceğim ben bunu?

PS: Farkındayım konuyla alakasızca sorular soruyorum idare edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 29 Eylül 2011; 23:03:16 >
  • Kadıköy yazıcıoğlu git 110 a al
  • 00:15 te müsabaka var girecek var mi
  • beyler turnuvalara giremiyorum bi türlü sebebini bilen var mı ?
  • Ben girdim turnuvaya bitanesine baya maç yaptım ama hep berabere kaldım ne yendim ne yenildim baya dikkatli oynadım oyun muhteşem ötesi o kadar para kazandım ama oyunvu sözleşmeriyle nerdeyse bitecek:) yıldız oyuncu almak cidden artık çok zor alsanda contratıda çok fazla oluyor oyun baya uzun soluklu
  • bu iş çok mantıksız olmus gıbı sözlesmesi biten oyuncu parası bırıktırıcen durmadan ve hep kazanmak zorundasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

bu iş çok mantıksız olmus gıbı sözlesmesi biten oyuncu parası bırıktırıcen durmadan ve hep kazanmak zorundasın...

ama yenilincede az bi para vermiyorki bence dengelemişler
  • Kadro kurmak cok zor. Fiyatlar ucmus. Uykum geldi kimseyi alnadim begenmedim bir turlu oucuz oyunculari :) yarin gece bakarim birdaha. Oyuna alisamadim bir turlu. 10 a yakin mac yaptim 2 online 7-8 single 2 gol atabildim kafayi yicem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

bu iş çok mantıksız olmus gıbı sözlesmesi biten oyuncu parası bırıktırıcen durmadan ve hep kazanmak zorundasın...

ama yenilincede az bi para vermiyorki bence dengelemişler

valla eski sistem daha iyiydi canım sıkıldı kapadım inan..
  • Bence oyuncuların maç başı para alması falan güzel olmuş insan takımın sahibi gibi havaya giriyo iflas riski var. Ben maç içi dinamikleri sevemedim neyse alışcaz artık
  • Yedeğe ucuz ve 4-5 mevkide oynayabilen, 65-70 arası oyuncular almaya başladım. Başka türlü az yedekli kadro kurmak zor. Yetenek kartına göre arama özelliği çok iyi olmuş. Geçen sene baya bir uğraştırıyordu yetenek bulmak.
  • ilk transferleri gerçekleştirdim, cambiasso ve emana. birinin kondisyonu mor diğerinin mavi ama fiyatları pahalanmadan alayım dedim, ikisinde de pek değişiklik yok, kapı gibi cambiasso, çita gibi emana. allah utandırmasın

oyunun ortalarından başlandığında 60-70 overall oyuncularla takım kurmak mantıklı oluyor ama şimdi tam da oyunun başında, oyuncuların fiyatları aniden fırlayabildiği için bence aklınızda bir isim varsa geciktirmeden alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the reaper -- 30 Eylül 2011; 8:56:19 >
  • ya şu internacional deki dealessandro nun fiyatı neydi? Dün bakacaktım unuttum. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. OML için baya bir vakit harcamak gerekiyor. günde 2 saat oyunla olacak iş değil gibi geldi bana:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

ya şu internacional deki dealessandro nun fiyatı neydi? Dün bakacaktım unuttum. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. OML için baya bir vakit harcamak gerekiyor. günde 2 saat oyunla olacak iş değil gibi geldi bana:)

O oyuncu oyunda yok sanırım.Çünkü diğer latin amerika takımları arasında internacional yok milli takımda da oynamadığından mlo da yok heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

ya şu internacional deki dealessandro nun fiyatı neydi? Dün bakacaktım unuttum. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. OML için baya bir vakit harcamak gerekiyor. günde 2 saat oyunla olacak iş değil gibi geldi bana:)

O oyuncu oyunda yok sanırım.Çünkü diğer latin amerika takımları arasında internacional yok milli takımda da oynamadığından mlo da yok heralde.

Hadi ya tüh. demoda çok hoşuma gitmişti.
  • Şöyle 50 maç gözü kapalı kontrat yapacağım birini bulamadım hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Şöyle 50 maç gözü kapalı kontrat yapacağım birini bulamadım hala.

El hamdoui, owusu abeyi ve luis garcia ve balmont ile 50 maç imzaladım.Owusu yu sözleşmesi bitince satcam.Diğerleri kalır bi süre daha.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.