Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utkuhan

eMRE keşfettiğin kafalarda iyi adam varmı forvet öyle neymar açacak ortayı o tıklayacak

Semihin kafalar iyi al bi dene ben deniycem hacı :D
  • henüz herkes küçük çaplı kadrolara sahip biliyorum, fiyat/performans açısından 2,5 milyon € civarı maliyeti olan HADJI isimli forveti öneririm, tam donanımlı, her mevkide oynayan, özel yetenek kartları ve vuruş becerileri olan iş görecek bir forvet.
  • Kamerun dan ofansif orta saha oyuncusu Emana yı aldım, toplam maliyeti 5m.€ tuttu, ama adam her noktada görev yapabiliyor, güzel duran top kullanıyor, müthiş bişey
  • Hangi takım ile başlayalım arkadaşlar; öneriniz nedir?
  • online da sıkıntı mı var bılen var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Orijinalden alıntı: alperyaman

Az önce sağ bek için Bocaly'yi aldım(şiddetle öneririm bu arada). Fakat kadroma henüz eklenmedi. Bu arada Ruskin i sattım. 5 dk geçti aradan gene kadro listeme baktım Ruskin takımda duruyor ve Bocaly hala eklenmemiş. Oyun planından bakıyorum sonuç aynı. Sattığım Ruskin duruyor, Bocaly gelmedi. Üstüne üstlük gözüken Ruskin'i tekrar satmaya çalıştığımda Bir hata oluştu diyor. Başınıza böyle bir şey geldi mi?
    Henüz sistemi tam oturtamadı herhal Konami.

Burada ayn sorunu yaşayan arkadaşların dediğine göre 1 maç sonra falan ekleniyormuş :) bir bug heralde.

bence bug degıl normal transfer usulu böyle bu sene... maclara ödemede yapmıyoruz misal...

• quote:

Orijinalden alıntı: burActive

Hangi takım ile başlayalım arkadaşlar; öneriniz nedir?

Fenerbahçe
  • Anelka klose ikilisi gerisi yalan müsabakadaym ilk maç 5-0 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperyaman

Az önce sağ bek için Bocaly'yi aldım(şiddetle öneririm bu arada). Fakat kadroma henüz eklenmedi. Bu arada Ruskin i sattım. 5 dk geçti aradan gene kadro listeme baktım Ruskin takımda duruyor ve Bocaly hala eklenmemiş. Oyun planından bakıyorum sonuç aynı. Sattığım Ruskin duruyor, Bocaly gelmedi. Üstüne üstlük gözüken Ruskin'i tekrar satmaya çalıştığımda Bir hata oluştu diyor. Başınıza böyle bir şey geldi mi?
    Henüz sistemi tam oturtamadı herhal Konami.

1 2 maç yaptıktan sonra oyuncu ekleniyor zokorayı aldım param gitti baktım adam yok bi maça gireyim dedim girdim çıktım kadroma baktım zokora eklenmiş anca be dostum adam uçağa binecek ülkene şehrine gelecek falan bak ne gerçekci

• Oyuncu formları da günlük değişiyormuş onu anlamış olduk dün Alejandro kırmızı iken aldım bu gün turuncu formu.
  • bu oyuncunun gelmemesı weya satılan oyuncunun gıtmemesı bır cesıt bug sanırım ama cok sınır bozucu ağız tatıyla bı oyun oynatmıcak ılla konamı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Oyuncu formları da günlük değişiyormuş onu anlamış olduk dün Alejandro kırmızı iken aldım bu gün turuncu formu.

sureklimi turuncu geliyor şimdi o oyuncu ben oyunu daha alamadımda ondan soruyorum oyunu aldıgımda yabancılık çekmiyim sakatlık durumu nasıl oluyor mesela kaka 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Oyuncu formları da günlük değişiyormuş onu anlamış olduk dün Alejandro kırmızı iken aldım bu gün turuncu formu.

Biraz takımın oynancak düzeye gelebilmesi için forumda dolaşırken PES12 antrenörlük modunu açıp kendi kendine oynamasını sağlamak şart gibi, iyi para birikiyor, hem sıkılmıyoruz, 5-6 Emana ayarı adam alsak tamamdır olay
  • ahaaaaaahahahahaha hileciler yandıııııı ohhhhhh.... bağlantım karsı taraf tarafından kesildi bana bile uyarı geldi ''baglantı durumunuz yuzde yetmıs altında duserse tum musabakalardan uzaklastırılcaksınız ve mac yapamıyacaksınız'' diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 29 Eylül 2011; 18:45:20 >
  • Arkadaslar ilk katıldığım müsabaka yeterlilik maçı sonucu 3. Olarak üst turdayım NEMO-TR
  • o zaman hilecilere daha iyi kıyak yapmışlar onlar zaten baglantıları koparıyor birde iyilik yapmış konami ayvayı yedik o zaman özellikle antranör modda çok yapıyorlar bunun pes2011 de baglantımı kopardı rakip hemen puan giitti hemde maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

ahaaaaaahahahahaha hileciler yandıııııı ohhhhhh.... bağlantım karsı taraf tarafından kesildi bana bile uyarı geldi ''baglantı durumunuz yuzde yetmıs altında duserse tum musabakalardan uzaklastırılcaksınız ve mac yapamıyacaksınız'' diye...

dostum karsı taraf bağlantıyı koparıyo ama sana gelen sey uyarı değil senın yaptığını zannedıyo dıkkat edersen orda oranın dustu dıyo konamı ıyıce sacmalamıs bu sene yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthropic

quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

ahaaaaaahahahahaha hileciler yandıııııı ohhhhhh.... bağlantım karsı taraf tarafından kesildi bana bile uyarı geldi ''baglantı durumunuz yuzde yetmıs altında duserse tum musabakalardan uzaklastırılcaksınız ve mac yapamıyacaksınız'' diye...

dostum karsı taraf bağlantıyı koparıyo ama sana gelen sey uyarı değil senın yaptığını zannedıyo dıkkat edersen orda oranın dustu dıyo konamı ıyıce sacmalamıs bu sene yanı

valla ben razıyım kardeşim gecen sene oyundan soguttular beni... bu yuzden herturlusune razıyım onada banada girecek sonucta her turlu baglantı kopmalarında..

• Dotan hayal kırıklığı yarattı bende satıp neymarı alıym bari
  • Defoe'yi aldım bende ; hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.