Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle saçmalık olmaz ya benim bağlantı kopup duruyo oyunda %70 altı oldun dio
  • aynene valla %70 bi bulamıcaz..
  • Oyun kısıtladı beni
  • İyide bu ne sacma çözüm olmus kodumun serverını düzeltsinler oyunu sonlandıran ben diilim ki böyle giderse beni klasmandan falan cikarirsa takaslarim bu oyunu
  • Yılan mübarek :)) ıydım paraya aldım :))
  • Bu oyun bu sefer olmamış arkadaşlar resmen pas verme olsun goller olsun dinamikleri olsun olmamış rdsmen fiyasko
  • beyler oyucularn formları niye her mac aynı. semih le diayı aldım ilk mac morlardı 4 maç yaptım hala morlar. diğer oyuncularnda formlarıda hıc değımedı. nedır bunun sebebı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit87

beyler oyucularn formları niye her mac aynı. semih le diayı aldım ilk mac morlardı 4 maç yaptım hala morlar. diğer oyuncularnda formlarıda hıc değımedı. nedır bunun sebebı

Bunun nedenini bende merak ediyorum. Oyuncuların kondisyonları da azalıyor çok mac oynayinca
  • online master lig ustalarından, alternatifli kadrolar bekliyoruz
  • Kontratlardan bahsedelim biraz. Bir oyuncuyu alırken önce 10 maçlık kontrat yapılıyor. Deneme süresi gibi birşey. Oyuncunun transfer ücreti + oyuncuya verilen 10 maçlık maaş olarak hesaplanıyor bu süre. 10 maçlık süre sonunda oyuncudan memnun kalırsak bu sefer 50 maça kadar kontrat uzatmak mümkün ve 50 maçlık kontrat 10 maçlığa göre daha ucuza geliyor. Eğer bir oyuncuyla kontrat uzatmazsak oyuncu kadromuzda duruyor ancak onu oynatamıyoruz.
  • dün bende ilk maçları mı yaptım sonuç biraz hüsran OML dekiler derslerine iyi çalışmış :-(
    Transfer sistemi biraz değişik para mevzularına biraz kafa yormak lazım
  • Master lige bende kötü başladım yabancıları 11 de halt ederdim ama 12 de cidden iyi çalışmışlar çok iyi oynuyorlar.Kadroma Neymar ve zokorayı ekledim eğer neymarı alacaksınız kontratınada biraz para vermek lazım oyuncuyu elde tutmakta zor,bu akşam umarım güzel sonuçlar alırım ama dün kafam bozuldu habire yeniliyorum
  • Bence oyun gerçekten güzel olmuş master lig online gene beni uzun süre oyalayacak gibi :) İlk başta direk ucuz oyunculara yöneldim ve 7 maçta guiza (formu kırmızı), kiesling (hep sevmişimdir), ufuk ceylan (özellikleri benim için şimdilik yeterliydi) ve malezas (pes 2011 de ilk aldığım oyuncu sempatim var) ı aldım ... Öncelikle oyuncuyu satın aldığınızda o oyuncunun bonservisi için bir bedel ödüyorsunuz ve 10 maç lığına sizin oluyor. Eğer memnun kalırsanız yeni sözleşme önererek 10 maçlık ve üstü, gene sözleşmenizi yeniliyebiliyorsunuz. Moral form olayına gelince oyuncuyu satın alırken üstüne tıklayıp bu temel değer vb yazan yere geldiğinizde L1 ve R1 tuşlarına basınca oyuncunun form grafiği gibi birşey çıkıyor ve ben hangi oyuncumu satın aldıysam orda gösterdiği moral ile takıma katıldı yani o grafikte mor ise mor, kırmızı ise kırmızıydı yani oyuncu alırken o grafiğe bakın derim ... Aldığım oyuncular kaç maç yaptıysam hep aynı formdaydı buna bir anlam veremedim açıkcası ... Bu durumda her zaman form olarak en yüksek forma sahip oyuncular satılırken, mor olanlara talep olmayacaktır belkide bunu her hafta yeniliyeceklerdir ... Hep birlikte göreceğiz :)

PSN : Darktez

• Arkadaşlar Hoarau bu oyuncuyu alın tek forvet koyun default kadtoyla oynayın kontra oynayın size yaptıgım bu kıyağı unutmayın... memnun kalmayanlar tekrar dönsünler :D 12 maç 27 gol :)
  • Bu mesajı yazarken bile kafayı bi kaldırdım gol atmış :) bu arada belirtmeyi unutmuşum tabiki antrenör modda :)
  • Arkadaşlar form durumunu konami belli sürelere değiştiriyor artık sanırım.Ben kırmızı form adamları almaya çalışıyorum genelde.

2 oyuncu önercem çok kaliteli oyuncular kesin bakın..

Alejandro > Sağ açık oynuyor form kırmızı.
    Labont > Sağ açık ve sağ bek oynayabiliyor boyu kısa çok iyi bindiriyor.

Bir oyun modu ülkemizde bu kadar çok tutabilirdi inanın.Sıralamanın her yerinde Türk görüyorum bir sürü Türk arkadaşlar oynuyorum.Bu sene domine etcez onlineı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 29 Eylül 2011; 11:12:41 >
  • Beyler oyun nasıl ya online da ? Dün aksam fifa ve pesin demolarını indirdim. Fifaya 2 maç dayanabildim. Pes lede 4-5 mac yaptım, fifadan sonra cennet gibi geldi tabi de , pas olayları uyuz etti beni. Adamlar homoseksüel gibi pas atıyolar. Sert pas yok. Bi garip geldi , fifa oynuyomus gibi hissettim. Bilgisayarla oynuyorum diyemi bana öyle geldi bilmiyorum ama çok sıktı oyun beni. Sizde durum nasıl ?
  • merhabalar herkese oyuncular 10 maçlık geliyor yazmışsınız mesala ben 10 maç oynayıncamı bitiyor sözleşmesi yani maçına göre mesla gunde 1 maç yapsam bir bir iniyor heralde oyunu daha alamadım Adana oturuyorum daha gelmemiş oyun başka ne gibi degişikler var hepsini belirtirseniz iyi olur oyunu aldıgımda zorluk yaşamıyım haftaya çarşambayı bulur oyunu almam oyuncu fiyatları uçar hızlı maçta giriş ücreti ne kadar veriyorsunuz ve ne kadar kazanıyorsunuz turnuvalarda degişiklik varmı pes 2011deki gibi 3000m takımın oldugunda turnuvaya girip zarar ediyozmu şimdiden tşk
  • * Turnuvalara giriş ücreti yok geçen seneye göre fazla kazanıyorsunuz 1m civarında oluyor ilk başlarda.myPES'e kayıt olanlara +300.000 daha veriyor.
    *Kontratlara para harcıyorsunuz ilk aldığınızda 10 kontratı oluyor.Maçta oynattıkça düşüyor.30 dk oynattıysanız mesela 9 maç 60 dksı kalıyor adamın.
    *Formları konami güncelliyor artık sanırım, bir oyuncuyu yeşil formlu aldığınızda yeşil formlu devam ediyor.R2 ile alırken geçiş yapıp formuna bakabiliyoruz.Kırmızı formlu oyuncular arıyorum genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

Bu oyun bu sefer olmamış arkadaşlar resmen pas verme olsun goller olsun dinamikleri olsun olmamış rdsmen fiyasko

Hocam hayırdır oyun güzel değilmi gerçekten...Daha alamadım oyunu demoda eksik gördüğüm yerler vardı, topa vuruş hissi, tıp sürme hissi zayıftı..Tam oyunda herhangi bi düzeltme yapılmamışmı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.