Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben yıllardır pes oynarım. Ancak bu sefer oyun olmamis. Paslar bi kere yapay zeka destekli tak tak adamları buluyo ama bu acaip sıkıcı oluyor. Ben manuel yapsam bu seferde master ligde rakiplerin her pası yerini buluyo bizim pas oranı yerlerde oluyor. Mücadele zayıf ve ota boka faul çalıyo. Bir maçta sadece 3 kez ben ayağa yattım 62 faul çaldı. İkili mücadelelerin %80 i faul. Goller ezbere orta kafa gol aynı yerden tek maçta 4 gol attım. Anlıyacağın dostum olmamış çok severdim pesi ama bu sene pes dedirtti bana eksileriyle. Önce bi fifaya bak derim.
  • Diğer oynayan arkadaşların olusuz görüşü yok sanırım...Herhangi bir şikayette bulunan olmamış şu ana kadar..Ben Fıfa oynamam Pes kötüde olsa pes alıcaz ama beklentim büyüktü işallah hayal kırıklığına uğramam...
  • Oyundaki gelişmelere şu an için yorum yapmayacağım. Oynadıkça güzelleşiyor hissine sahibim.

OML konusunda KONAMI yi tebrik etmek lazım. Derslerine fazlasıyla çalışmışlar. Geçen sene olan bütün açıklar kapanmış. Mesela para kasmak diye bir kavram vardı. O tarih olmuştu. Ov.20 adamlar ile kadroyu doldurup düşük giriş rakamları ile ant.mode da para kasılıyordu. Yeni sözleşme sistemi bütün bu açıkları kapatmış. Ayrıca maç tamamlama oranı %70 altında kalan kullanıcıların kısıtlanması maç kopartan arkadaşlara ilaç gibi.

Bu sene başarısı olmayan hiç bir takım muazzam kadrolara ulaşamayacak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

* Turnuvalara giriş ücreti yok geçen seneye göre fazla kazanıyorsunuz 1m civarında oluyor ilk başlarda.myPES'e kayıt olanlara +300.000 daha veriyor.
    *Kontratlara para harcıyorsunuz ilk aldığınızda 10 kontratı oluyor.Maçta oynattıkça düşüyor.30 dk oynattıysanız mesela 9 maç 60 dksı kalıyor adamın.
    *Formları konami güncelliyor artık sanırım, bir oyuncuyu yeşil formlu aldığınızda yeşil formlu devam ediyor.R2 ile alırken geçiş yapıp formuna bakabiliyoruz.Kırmızı formlu oyuncular arıyorum genelde.

form 8 veya 6 olanların önemi yokmu mesela kaka form 4 oldugu için iyi gelmiyor ondan alamıyoruz kaka yı
  • Oyunu ön siparişle alıp, bir çok kullanıcıdan önce deneme fırsatına sahip oldum. Eski bir Fifa'cı olarak oynanışın daha önceki PES'ler daha kolay olduğunu ciddi anlamda Fifa'yla benzeştiğini söyleyebilirim. Maç başına anlaşma sistemi, önceden peşinen ödenen maç başına sabit ücret alternatifinden daha etkileyici olmuşa benziyor. Eskisi gibi bir maçtan, diğer maça koşturmaktansa her maç sonunda az, biraz da olsa takımınla ilgilenmek durumunda kalıyor olmak özellikle menejer mod'da oynayanları sanki daha bir oyunun içine almış gibi! Özellikle hilecilerle başa çıkmak için geliştirilen maç bitirme yüzdene göre değişen kriterler, kesinlikle oyunu daha cazip hale getirmekle birlikte biz TÜRK oyuncular malsefki istem dışı bağlantı kopmalarında da bir o kadar bu konudan müzdarip olacağız gibi. %70'in altına düştüğünde rakip bulmakta zorlanıyor olunması da işin cabası.
    Tüm bunlara rağmen ben 28 Eylülden beri online ligde çok büyük bir zevkle oynuyorum ve merak edenlere de tavsiye ederim.

• Şuana kadar oynu eski pes serilerine göre daha büyük bi zevkle oynuyorum desem yalan olurUmarım bu bi alışma dönemidir.Pes 2011 in harektli oyun yapısından direk 2012'deki stabil oyun anlayışına geçmek hakikaten zor ama bunada alışcağımızı ve harika maçlar çıkarcağımızı umuorum.Az önce yaptığım bi maç çok zevkliydi 2-0 geriye düştüm 2-1 yaptım adam 3-1 yaptı,tam herşey bitti derken bi ara pası bi gol,o golle gaza gelen ben ve maçı son 10 dk.kada 5-3'e çevirdim.Böyle mücadelelerden sonra insan hakkaten çok büyük keyif alıyor.

Oyuncu transferlerinde form durumları sanırım belli saat aralklarında değişiyo,formsuz aldığınız adamın formunda iyi yönde de gelişme olabileceğini ve fiyatının da buna göre değişebilceğini unutmayın,

Hepinize keyifli bi o kadar da bu aralar sabırlı maçlar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fibonacci_KC -- 29 Eylül 2011; 15:09:50 >

• PES 2011'deki sıkı OML'ciler neredesiniz? Değerli yorumlarınızı bekliyoruz...
  • Turnuvalardan çok sağlam para geliyor ancak sözleşme yenıleme olayı bıraz kasıntı. Kazandığım paralar olaraya gidiyor
  • Sol bek Caner Erkin öneririm arkadaşlar.

Hızı top sürme yeteneği gayet iyi.OV 75 olduğundan fiyatı da çok fazl değildir.
  • Yesikov, tarkasali gibi efsane oyuncular yokmuş bu sene. Kontrat mantığı sayesinde para kasma olayı da tarih oldu.
  • Emre bu oyuncu istatistikleri oyunun içinde mi var..??
  • http://pesdb.net/

bu siteden bakıyorum rahat oluyor.
  • quote:

http://pesdb.net/

eyvallah kardeşim teşekkürler...
  • quote:

1e1 tutuyor mu buradaki istatistikler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

1e1 tutuyor mu buradaki istatistikler?

Geçen sene tutuyordu bu sene de baktığım oyuncularda farklılık görmedim ;)
  • eMRE keşfettiğin kafalarda iyi adam varmı forvet öyle neymar açacak ortayı o tıklayacak
  • benim tamada'm nerede yaaaa arıyorum yok rastlayan varmı millet...
  • Az önce sağ bek için Bocaly'yi aldım(şiddetle öneririm bu arada). Fakat kadroma henüz eklenmedi. Bu arada Ruskin i sattım. 5 dk geçti aradan gene kadro listeme baktım Ruskin takımda duruyor ve Bocaly hala eklenmemiş. Oyun planından bakıyorum sonuç aynı. Sattığım Ruskin duruyor, Bocaly gelmedi. Üstüne üstlük gözüken Ruskin'i tekrar satmaya çalıştığımda Bir hata oluştu diyor. Başınıza böyle bir şey geldi mi?
    Henüz sistemi tam oturtamadı herhal Konami.
  • bende biraz önce aldım bakalım hayırlısı daha mı iyi yoksa daha mı kötü akşam oynayıp varıcaz bi karara.bu arada oyunu ankaradan almak isteyenler, kızılılayda mavinin olduğu yerdeki üst geçitten alabilirler. peşin 125 tl , 135tl (12 ay taksitle)..herkese kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperyaman

Az önce sağ bek için Bocaly'yi aldım(şiddetle öneririm bu arada). Fakat kadroma henüz eklenmedi. Bu arada Ruskin i sattım. 5 dk geçti aradan gene kadro listeme baktım Ruskin takımda duruyor ve Bocaly hala eklenmemiş. Oyun planından bakıyorum sonuç aynı. Sattığım Ruskin duruyor, Bocaly gelmedi. Üstüne üstlük gözüken Ruskin'i tekrar satmaya çalıştığımda Bir hata oluştu diyor. Başınıza böyle bir şey geldi mi?
    Henüz sistemi tam oturtamadı herhal Konami.

Burada ayn sorunu yaşayan arkadaşların dediğine göre 1 maç sonra falan ekleniyormuş :) bir bug heralde.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.