Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burActive

Defoe'yi aldım bende ; hayırlısı

bende..
  • Bu ne ya sözleşme yaptım bi sürü para verdim şimdi oyun bug yaptı sözleşme yapılmamıs gibi hersey bu ne konananinami
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

Bu ne ya sözleşme yaptım bi sürü para verdim şimdi oyun bug yaptı sözleşme yapılmamıs gibi hersey bu ne konananinami

1 mac sonrası transferler gerceklesıyor..
  • pes olmamış dyen arkadaşlarla 1 ay eya en geç 2 ay sonra bir maç yapalım bakalım ne diyecekler

keşke şu oyuna kendi müziklerimz yüklyeyebilsek.ben futbol oynarken pink floyd' dan high hopes dinlemeyi seviyorum aga bu nedir yaw dandk dandik müzikler bu sefer olmamış.

arkadaşlar bende yakında master lige adım atacağım.şöyle ucuz defansif orta saha ve hızlı forvet söyleyin
  • konami bu sefer işi çok sıkı tutuyor cidden önemsiyor bu çok belli biraz önce neymarla harika bi gola tıp süper bi asist yaptım adam manyak bi oyuncu zaten stremer gibi adamları neymarla geçmek kolay oyun harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

konami bu sefer işi çok sıkı tutuyor cidden önemsiyor bu çok belli biraz önce neymarla harika bi gola tıp süper bi asist yaptım adam manyak bi oyuncu zaten stremer gibi adamları neymarla geçmek kolay oyun harika

oyundaki tek genç yıldız neymar mı hacı başka genç yok mu adam 7 milyon olmuş para yetmez ona

başka oyuncular da önerin.türklerden en yararlı oyuncu hangisi mesela.inşallah sabri değildir

• Psn bakıma girdi
  • Para dayanmaz bu sözleşme yenileme olayına valla battım şimdiden klose ve anelka bitirdi sözleşmeleri ile paramı :)
  • Psn nicklerimizi yazalim buraya karsilasinca fairplay yapariz karsilikli
  • oyunu bugün aldım ve oynamaya başladım. ilk başlarda her sürümde böyle oluyor biliyorum ama söylemeden edemeyeceğim sanki çinliler pes'in taklidini yapmış gibi hissediyorum şu an. muhtemelen default kadronun da bu hissiyata katkısı vardır. gördüğüm 3-5 noktayı belirteyim;

-quick match ve turnuvalarda ücret verme olayı kalkmış, elde edilen kar direkt olarak kasaya geliyor. henüz başıma gelmedi ama sanırım güçsüz takıma karşı kaybedenlere maç sonunda eksi bakiye gelecek. daha yüksek paralar kazanılıyor artık ama oyuncuları sonsuza kadar satın alamadığımız ve en fazla 50 maçta bir sözleşme yenileyeceğimiz için aslında bu paraların kıymeti 2011 ile denktir diye düşünüyorum.

-kırmızı kart cezalıları (ve sanırım sakatları da) bir sonraki maça geçiyor.

-pasları yarı otomatik seçtim, bir kaç senedir pas yönlendirmeye alışmışız şimdilik garip geliyor.

-penaltı atışları kolaylaşmış galiba, topun hızını kareye basma süremizle ayarlıyoruz.

-sakatlık olayı a-b-c değil de 1-2-3 diye belirtiliyor. sakatlığı 1 olanlar çabuk sakatlanıyor anladığım kadarıyla.

-adam akıllı maçı bitiren herkese fairplay veriyorum umarım bir faydası oluyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the reaper -- 29 Eylül 2011; 20:53:41 >

• arkadaşlar benden size nacizane br öneri olacak.Sakın bu oyunu yorgunken veya çok uykuluyken oynamayın en az dört yersiniz.gerçi kişiden kişiye değişir ama bende durum böyle.

her sene sistem değişiyor bu pes'de.ali demir konami çalışanlarının yanında melek kalır aq.her oyun çıktığında öss sorusu çözer gibi pes oyunundaki varyasyonları çalışıyorum aq
  • Arkadaslar bu oyuncularin yorgunluk olayina çözüm bulan var mi
  • oyun 14 ekimded çıkmayacak mı oml nasıl akfit hale getirilir? Bence 14'ünde servar'a güzel bir reset gelir, yoksa oyunu çıkması gereken tarihte alacaklar için büyük bir haksızlık... ayrıca nereden aldınız şu oyunları merak ettim : ))

DÜZELTME: Oyun Kuzey Amerikada 27 Eylül'de çıkmış. Şu an PS3'sinde PES 2012 (NTSC sanırım) oynayanlar US Server'ı üzerinden oynuyor, yani rakipler hep NA versiyondan olacak (ABD ve Kanada ağırlıklı, bağlantınız zaten düşük bir de araya okyanuslar girecek)... 14 Ekim'de çıkacak PAL versiyonu için de muhtemelen EU Server'ı olacak dolayısıyla EU versiyonunu alacak olan birçok Almanya, Fransa İngiltere ve Belçika gibi Türk yoğunluğu olan ülkelerle kapışma şansınız olmayacak. ACELE EDECEKLERE BİR BİLGİ OLSUN BEN 14 EKİM PREORDERLARINDAN SİPARİŞ EDECEĞİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 29 Eylül 2011; 21:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkside

oyun 14 ekimded çıkmayacak mı oml nasıl akfit hale getirilir? Bence 14'ünde servar'a güzel bir reset gelir, yoksa oyunu çıkması gereken tarihte alacaklar için büyük bir haksızlık... ayrıca nereden aldınız şu oyunları merak ettim : ))

Butun avrupada ve dunyada oyun cikti. Sadece ingilterede 14 ekimde cikaxak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

oyun 14 ekimded çıkmayacak mı oml nasıl akfit hale getirilir? Bence 14'ünde servar'a güzel bir reset gelir, yoksa oyunu çıkması gereken tarihte alacaklar için büyük bir haksızlık... ayrıca nereden aldınız şu oyunları merak ettim : ))

Emin misin? Sadece İngiltere'ye özel böyle saçma bir durum söz konusu olamaz.

Release date(s)

NA September 27, 2011[1]
    EU October 14, 2011[2]

Yukarıda yazdıklarımı da bunu referans olarak yazdım ben (2009 2010 2011) şimdiye kadar online'da hiç bir US, Kanada veya Japon oyuncuyla karşılaşmadım... İngiltere ağırlıklı olmak üzere İspanya İtalya Fransa Almanya'dan birçok oyuncuyla kapışmışımdır...

• konami şu oyuncu sözleşmeleri olayı ile master ligin içine etmiş bence bu kadar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Emin misin? Sadece İngiltere'ye özel böyle saçma bir durum söz konusu olamaz.

Release date(s)

NA September 27, 2011[1]
    EU October 14, 2011[2]

Yukarıda yazdıklarımı da bunu referans olarak yazdım ben (2009 2010 2011) şimdiye kadar online'da hiç bir US, Kanada veya Japon oyuncuyla karşılaşmadım... İngiltere ağırlıklı olmak üzere İspanya İtalya Fransa Almanya'dan birçok oyuncuyla kapışmışımdır...

Yanlis biliyor da olabilirim ama avrupanin cogu ulkesinde cikti diye biliyorum.

• İngiltere hariç tüm avrupada çıktı EU serverlarda oynuyoruz.
  • Crouch un durumu nasil oml de. Tam benim oyun stilime uygun bir forvet. Fiyat durumu nasil?
  • Chicharito'yu aldım ilk maçında hat-trick yaptı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.