Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • messi geldi ribery geldi uyuyamıyoooooooooorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • Beyler kusura bakmayın bir kaç sorum olacak. Öncelikle şunu söylemeliyim Pes i 13-14 senedir oynuyorum. Hastasıyım yani.
    Neyse sorularıma geçecek olursak;
    1)MLO nasıl oluyor. Yani birden fazla barcelona real manu falan mı var?
    2)Maçları istediğimiz zaman mı oynuyoruz yoksa belirli zamanları var mı?
    3)efsane modu online olarak oynanıyor mu? Oynanıyorsa nasıl oluyor? Bir kişi takım açıyor istediğini falan mı alıyor?
    4)Ben ps3'ümü ikinci el aldım. Aldıgımda ise 3.41 usb ile kırılmıştı ps3. Kullanan kişinin ps3ü banlatıp banlatmadığını bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim.
    5)online mod eğlenceli mi?(saçma bi soru oldu tabiki eğlencelidir :D)
    6)Bir an önce cevaplarsınız inşallah aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum :D
    7)Şuan 3.55 cfw li. Orjinal oyun alıp online moda girsem bi sıkıntı olur mu? Yoksa 3.55 cfw yi kaldırmam lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 1 Ekim 2011; 18:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Beyler kusura bakmayın bir kaç sorum olacak. Öncelikle şunu söylemeliyim Pes i 13-14 senedir oynuyorum. Hastasıyım yani.
    Neyse sorularıma geçecek olursak;
    1)MLO nasıl oluyor. Yani birden fazla barcelona real manu falan mı var?
    2)Maçları istediğimiz zaman mı oynuyoruz yoksa belirli zamanları var mı?
    3)efsane modu online olarak oynanıyor mu? Oynanıyorsa nasıl oluyor? Bir kişi takım açıyor istediğini falan mı alıyor?
    4)Ben ps3'ümü ikinci el aldım. Aldıgımda ise 3.41 usb ile kırılmıştı ps3. Kullanan kişinin ps3ü banlatıp banlatmadığını bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim.
    5)online mod eğlenceli mi?(saçma bi soru oldu tabiki eğlencelidir :D)
    6)Bir an önce cevaplarsınız inşallah aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum :D
    7)Şuan 3.55 cfw li. Orjinal oyun alıp online moda girsem bi sıkıntı olur mu? Yoksa 3.55 cfw yi kaldırmam lazım mı?

1.normal masterın online hali ama default team ile başlosun (ruskin el mobarki...vs)
    2. istediğin zaman maç yapabiliosun bide turnuvalar var onlarda belirli saatlerde
    4.kırdırılınca bidaha online oynayamıyosun diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yhy27 -- 1 Ekim 2011; 19:07:47 >

• Beyler arda turan nasıldır ? iyi mi ?
  • Kirikken nete baglanirsan banlaniyosun sanirim. Bende banlanip banlanmadigini ogrenmek istiyorum.
  •  [PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

arkadaşlar kadrom nasıl.. 2M kadar param var, mypes e üyeyim facede.. 300 K veriyor, sizde de öyle mi? forvet ve defans önerileriniz nelerdir? :) şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar acaba hoarau yu alsammı iimidir kuyt ın yerine
  • Beyler takım yapmak şuan acayip kolay.. Herkeste messi ronaldo . Ben de bi çılgınlık yapıp arshavini aldım.

Az önce turnuvaya girmiştim.

Her maçımda 1-0 dan 2-1 yaptım .

Ve 9 puan topladım. 66 .ıncı bitirdim .

Para 14.000.000 oldu. Dembele yi sattım.

Gittim Arshavini aldım.

İlk maçdan bakılırsa iyiydi. Neymar'ı SF yaptım. Tabi takım bi şaşırdı . HOP NOLUYO FALAN DEDİM BENDE. Sonra alıştım sonlara doğru tabi iş işten geçti :D puan 440 lara kadar çıktı. Hadi bakalım sağlam performans yakaladık :D
  • Ya ben bütün ayarlarımı denk ayarlamama rağmen ben 450 iken 600 lük rakipler falan da çıkıyordu karşıma,nasıl engelleyebiliriz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

arkadaşlar kadrom nasıl.. 2M kadar param var, mypes e üyeyim facede.. 300 K veriyor, sizde de öyle mi? forvet ve defans önerileriniz nelerdir? :) şimdiden teşekkürler

Bro top çevirme oyunu mu oynuyorsun yoksa kendi özel değerlerin mi var? Ek olarak o kenardakiler kanat mı forvet arkası mı yoksa kanat forvet mi? Benzer şablonu oturtmaya çalışıyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

Bro top çevirme oyunu mu oynuyorsun yoksa kendi özel değerlerin mi var? Ek olarak o kenardakiler kanat mı forvet arkası mı yoksa kanat forvet mi? Benzer şablonu oturtmaya çalışıyorum da

Defansın çok zayıf bu kadroyla çok gol yersin defans al serveti al fena diil

• Nasi gidi turnuva
  • bir kanatta dzuszak diğer kanatta Dia yardırıyor maşallah..takım süper olacakta para dayanmıyor..şu turnuvalara girsek para verir mi gerçi onlara da bir türlü giremedim
  • volkan demirel nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igneli

Kirikken nete baglanirsan banlaniyosun sanirim. Bende banlanip banlanmadigini ogrenmek istiyorum.

Sony kimseyi banlamadı 3.72 yükleyip psn ye girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

volkan demirel nasıl ?

Volkan bende var geçen maç c. Ronaldoyu maymun etti. Gözün kapalı al.
  • Bu arada arkadaşlar ilerde rooney arshavin stankovic nasıl sizce
  • Ses yok millettt nerdessiiniiizzzzz
  • Pas yardımsız, pas yardımı ile oynayan birine karşı maç kazanmak çok zor. Hiç istemesemde pas yardımi ile oynuyorum ve maç kazanmaya başladım. Bu pas yardımı PESin ruhuna aykırı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Pas yardımsız, pas yardımı ile oynayan birine karşı maç kazanmak çok zor. Hiç istemesemde pas yardımi ile oynuyorum ve maç kazanmaya başladım. Bu pas yardımı PESin ruhuna aykırı.

Sana sonuna kadar katılıyorum bende denedim olmuyo
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.