Sorun orda abi uyumadan oynuyolar ilk 100 içinde kaç tane türk gördüm benimde adımın orda olması lazım ama göstermiyor 600 küsüğr puanım var 510 da takılı kalmış sıralamada.
Beyler ben yerlerdeyim ya .gelen gecen 90+1 de koyuyo. Macda eziyorum . Direkten donenler karsi karsiya falan ama noluyosa kalp 20 dk yetmiyo yiyoruz son dakikalarda. Puan 420 lerde
Gece 5:00 da bi türkle denk geldim adamda yıldız olupta olmayan yok nasi yapmissa heralde hic kapamadi oyunu ama 2-1 yenildi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Yhy27
takımımın son hali
Yedekleri göstermek için uğraştığın şeye bak,resim komedi olmuş . Kadro da iyi olmuş. Overall o kadar önemli değil ya önemli olan oyuncuların birbiriyle uyumu. He eğer yok ben sadece bireysel oynuyorum diyorsanız o başka tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
quote:
takımımın son hali
Yedekleri göstermek için uğraştığın şeye bak,resim komedi olmuş . Kadro da iyi olmuş. Overall o kadar önemli değil ya önemli olan oyuncuların birbiriyle uyumu. He eğer yok ben sadece bireysel oynuyorum diyorsanız o başka tabi
:D 17:15 de ( oyun saati ) turnuvaya gir bide agbonlahor la koşuorm bi orta açıorm hoarau tamamlıo
Heh bugun aldım pes 2012 yi. psn:igneli maçlarda haber edin :p
bu maçı da yenersem elemeleri geçicem
quote:
bu maçı da yenersem elemeleri geçicem
Geçtin mi elemeleri
nerdeee :D o maçta 2 direk oldu lothar kalesinde devleşti :D
Alglorb yerine iyi bir OOS. (Alglorb fiyat/performans açısından çok iyi) Battles yerine Makoun. (Battles de uzun araştırmalarım sonucu fiyat performans açısından çok iyi)
Defansa iki tane sağlam bek, önerilerinizi bekliyorum. İki tane sağlam defans ve kaleci. Yine bunun içinde bekliyorum önerilerinizi.
Roux'dan aşırı memnunum bu arada. f/p açısından bulunmaz hint kumaşı. Zaten 360-370 kişinin almasından belli.
MLO'da attığım bi kaç gol...Jason Roberts, El Hamdaoui ve L.Garcia...
Arkadaşlar oyundaki futbolcuları aradıgımız i komple oyuncuların oldugu bir link vardı. O linki kaybettim yazabilrmisiniz? İyi bir oyuncu arama motoruydu kaybettim onu.
www.pesdb.net
müsabakalra uefa şampiyonlar liginide eklemişler ya geç gördüm giremedim baya bi para veriyor 1.olan yaşadı valla ya
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
müsabakalra uefa şampiyonlar liginide eklemişler ya geç gördüm giremedim baya bi para veriyor 1.olan yaşadı valla ya
Birinci olan zaten önceden alıp başını gidenler oluyor,biz yine avucumuzu yalıyoruz
İvarovu ozledim:)
Sampiyonlar ligi ilk 16 ya kaldım
agbonlahor ve hoarau çok iyi adamlar alın ikisinide yarın agbonlahorun bi golünü koycam çok süper gol neyse ben yavaş yavaş uyucam hepinize allah rahatlık versin iyi geceler :)