Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba.2012 mlo ya bugün başladım bazı şeyler tuhaf geldi sormak istedim.futbolcuların formları neden her maç aynı transfer ettiğm futbolcularda da aynı.birde maç başına neden bu kadar çok para veriyor.millet şimdiden yıldızlar topluluğu kurmuş.çok saçma geldi bana.fair play ve ve transfer edilen futbolcunun oynayacağı maç sayısına göre ücret ödenmesi gibi yenilikler hoş olmuş. 2011 master lig fanatiğiydim ama 2012 mlo dan çok beklentim olmasına rağmen pek hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalibo

arkadaşlar herkese merhaba.2012 mlo ya bugün başladım bazı şeyler tuhaf geldi sormak istedim.futbolcuların formları neden her maç aynı transfer ettiğm futbolcularda da aynı.birde maç başına neden bu kadar çok para veriyor.millet şimdiden yıldızlar topluluğu kurmuş.çok saçma geldi bana.fair play ve ve transfer edilen futbolcunun oynayacağı maç sayısına göre ücret ödenmesi gibi yenilikler hoş olmuş. 2011 master lig fanatiğiydim ama 2012 mlo dan çok beklentim olmasına rağmen pek hoşuma gitmedi

Evet kadro kurmak brz daha kolay ama aslında herkestede çok yıldız yok valla ben çok maç yaptım iki kişide c.ronaldoya rastladım zaten bi süre sonra kadroyu değişmek zorundada kalıyorsun bi oyuncu çok istendimi formuda çok düşmeye başlıyor ve o futbolcuların kontratıda nerdeyse 4 5 milyon civarında oluyor sanırım ama o oyunculara sahip adamlar maçları kazanıyorlar yinede mesela pirlo 10 kişidemi ne var,bence böyle yapmalarının nedeni millet istediği kadroyu hemen kurabilsin diye ama yinede ben yeni sistemi sevdim çok zevkli mesela pes 11 her takımda aynı oyuncular çok vardı ama burda baya değişken mesela bizim forumda bile gs_emre var onun kadro farklı egemenin kadro farklı ben bile çok kazansam c.ronaldo ve messili kadro kurmak istemem genç yıldızlar önemli bence baya keyifli,

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

arkadaşlar kadrom nasıl.. 2M kadar param var, mypes e üyeyim facede.. 300 K veriyor, sizde de öyle mi? forvet ve defans önerileriniz nelerdir? :) şimdiden teşekkürler

Bro top çevirme oyunu mu oynuyorsun yoksa kendi özel değerlerin mi var? Ek olarak o kenardakiler kanat mı forvet arkası mı yoksa kanat forvet mi? Benzer şablonu oturtmaya çalışıyorum da

sol ve sağdakiler SLF ve SGF olarak oynatıyorum... gayette iyi bir taktik :) ileride van persie ve patoyu da aldım.. SOL BEK ve DEFANS oyuncusu arıyorum önerilerinizi bekliyorum :)

•  [PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

Bu benim PC'deki kadro. PS3 te ML'ye hiç uğramadım ama oyuncular az çok aynıdır diye paylaşayım dedim.

Edit:Sağ ve sol kanattaki oyuncular normalde OA oyuncuları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 2 Ekim 2011; 23:32:05 >

İdeal kadrom yedeklerde alternatifler var her maç farklı kadro çıkarmak zorundasınız zaten.
  • quote:

quote:

quote:

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

arkadaşlar kadrom nasıl.. 2M kadar param var, mypes e üyeyim facede.. 300 K veriyor, sizde de öyle mi? forvet ve defans önerileriniz nelerdir? :) şimdiden teşekkürler

Bro top çevirme oyunu mu oynuyorsun yoksa kendi özel değerlerin mi var? Ek olarak o kenardakiler kanat mı forvet arkası mı yoksa kanat forvet mi? Benzer şablonu oturtmaya çalışıyorum da

sol ve sağdakiler SLF ve SGF olarak oynatıyorum... gayette iyi bir taktik :) ileride van persie ve patoyu da aldım.. SOL BEK ve DEFANS oyuncusu arıyorum önerilerinizi bekliyorum :)

Defansa servet ve luganoyu al bana çok teşekkür edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

Defansa servet ve luganoyu al bana çok teşekkür edersin

+1
    kadromun son hali... 00:15 deki AL açığa beklerim :) en kısa zamanda da bir defans alıcam.. her ikisini defansı da sevmem ama bir bakmakta fayda var :D :D
  • Roux (75)
    Quaresma (84)
    Bellamy (84)
    Dejan Stankovic (83)
    Battles (73)
    Hernanes (81)

şeklinde hücum hattım. sizce nasıl ?
  • Önceden oluşturulmuş taktikler arasında maç esnasında nasıl geçiş yapıyoruz? Bakıyorum altta hazır taktik 2 falan yazıyor,bir türlü göremedim tuşlarını

beyler kadrom yorumlarınız ?

aslında Steven Gerrard'ı alıcaktım ama Honda ve Cisse'yi aldım
  • arkadaşlar forvete PATO yu öneririm sanki adam ferrariye binmiş öle geziyo sahada, inanılmaz çok gol attım patoyla adam çok süratli.....
  • ..........FALCAO.........PATO.....
    .............SNEJIDER..........

benimkide bu
  • Pato: gerçekten müthiş topçu

Akinfeev: gayet iyi bir kaleci çok maçımı kurtardı :)

M.fernandez: top yapamıyorsanız adam geçemiyorsanız denemelisiniz dua edersiniz :)

Bocaly: stoper olarak oynayabileceğiniz bastı mı adamı geçirtmeyen oyuncu olur kendileri...

Ucheku: Ofansif olarak sağ kanatta oynatabileceğiniz ve gayet hızlı birisi.. işinizi görür düşüncesindeyim

Quaresma: anlatmaya gerek var mı, sol kanatta destan yazıyor, oku da bu aralar yüksekte.. özel hareket yapabiliosanız kullanmalısınız..

şimdilik aktaracaklarım bunlar, transfer yaptıkça bilgileri aktarırım :)
  • Arkadaşlar hızlı bi forvetmi istiyorsunuz,genç yetenekmi istiyorsunuz fiyatı çok ucuzmu olsun istiyorsunuz o zaman bunu deneyin kesinlikle master lige damgasını vuracak bu oyuncu ne patosu ne başka bişeyi N'GALE bu iyiliğimi unutmayın 195 bin fiyatı vardı geçen hafta bu hafta 2 milyona yaklaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar hızlı bi forvetmi istiyorsunuz,genç yetenekmi istiyorsunuz fiyatı çok ucuzmu olsun istiyorsunuz o zaman bunu deneyin kesinlikle master lige damgasını vuracak bu oyuncu ne patosu ne başka bişeyi N'GALE bu iyiliğimi unutmayın 195 bin fiyatı vardı geçen hafta bu hafta 2 milyona yaklaştı

N'GAL adam 63 skill i var, fenaa topçu değil :)

N'GAL e bakmak için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 3 Ekim 2011; 2:46:25 >

• Bu arada oyuncuların ok durumunu çözemedim, onuoha diye adam var hergün düşüşte.. neye göre belirleniyor bu oklar? 2011 e göre güzel olmuş tabii ki..
  • N'GAL gerçekten iyi.

Forvete SEMİH'i koydum. Sağdan N'GAL ile Soldan BIABIANY ile destekledim. Güzel oldu vesselam :)

O oklar ne zaman değişecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 3 Ekim 2011; 4:14:33 >
  • quote:

Önceden oluşturulmuş taktikler arasında maç esnasında nasıl geçiş yapıyoruz? Bakıyorum altta hazır taktik 2 falan yazıyor,bir türlü göremedim tuşlarını

Select + yuvarlark, profilinizde kontrollerden sadece analog kullanıyorsanız onu seçtiğinizde yön tuşları ile hızlı taktik geçişi yapabiliyorsunuz.
  • yaf bu n'gal 63 görünüyorda genel olarak ama oynayınca cidden müthiş bişey ya bende aldım onu adam çok hızlı takımımıda galatasaray diye değiştirdim daha zevk alarak oynuyrum özellikle 2.formamızı süper yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.