Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Pas yardımsız, pas yardımı ile oynayan birine karşı maç kazanmak çok zor. Hiç istemesemde pas yardımi ile oynuyorum ve maç kazanmaya başladım. Bu pas yardımı PESin ruhuna aykırı.

Yok be ya el alışkanlığınla alakalı,geçen PS3'te oynadım gayet şıkır şıkır oynanıyor. Tabi olay oynanması değil maç da kazanıyorum. (Dipnot:Ben asıl olarak PC'de oynuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Pas yardımsız, pas yardımı ile oynayan birine karşı maç kazanmak çok zor. Hiç istemesemde pas yardımi ile oynuyorum ve maç kazanmaya başladım. Bu pas yardımı PESin ruhuna aykırı.

Yok be ya el alışkanlığınla alakalı,geçen PS3'te oynadım gayet şıkır şıkır oynanıyor. Tabi olay oynanması değil maç da kazanıyorum. (Dipnot:Ben asıl olarak PC'de oynuyorum)

Turnuvada var mısın 1:45

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Turnuvada var mısın 1:45

PS3'te pek az takılıyorum ya ben asıl olarak PC'deyim. Ek olarak yatıyorum

• Lisandro-dembele-nene 3 lusu forvette.forvet transferi bitti simdilik. Negi diye bir adam var defansta tavsiye ederim baya iyi. İyi bir OA lazim. Fakat sozlesme yenilemkten transfer yapamiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

Lisandro-dembele-nene 3 lusu forvette.forvet transferi bitti simdilik. Negi diye bir adam var defansta tavsiye ederim baya iyi. İyi bir OA lazim. Fakat sozlesme yenilemkten transfer yapamiyorum :)

Sana bi stejankovic lazım
  • Ronaldo 41 M olmuş abi 22m ile açılmamışmıydı bu adam.Master lige biraz geç başlayan biter abi iyiki ilk gün başladık.
  • Benim kadroda baya saglam oldu ama simdi burdan yazmak gereksiz.oyunda shaktar Donetsk gorurseniz muhtemelen benimdir zira oyunda fazla bu takımı alan yok.puanım 550 gibi bir şey.forvetimde değişmez adamım lisandro Lopez.bol pesli gunler.
  • G.Asamoah
  • forvet: defoe - chicharito
    sol açık: gareth bale
    sağ açık: traore

forvet hattı tamam sıra savunmaya geldi
  • Arkadaşlar bende onuoha defans oyuncusu var bilirsiniz formu hep düşük 10 maç yaptım halen gri yaf nedenki böyle çok transfer edildi diyemi
  • merhaba beyler bende dün başladım da oynamaya bi sorum olcak, gecen oyunda cdsiz oynamak icin bi crack vardı burda bi arkadas atmıştı , bu oyun içinde elinde olan varmı? cd ile cok ses yapıyor benim laptop
  • arkadaş ps3 platformu deilmi burası.ane crackı ne cd si.ben mi yanlış gördüm.bu arada millet arshavinlerden rooneylerden bahsediyor şakamı bu ya.ne zaman aldınız bu adamları şaştım vallaha
  • Beyler MyPes'e üye olunca 1 kereliğe mahsus mu 300 bin veriyor? eğer öyleyse pek cazip sayılmazmış.

bu oyunda dikkatimi çeken ve önceki mesajlarda söylemediğim düzelmeler var. birisi defanstan seken topa gelişine vuran oyuncunun voleye şartlanmaması, iyi olmuş çok saçmaydı sürekli vole çabaları. ikincisi adam dengesini kaybettikten sonra daha kolay toparlanıyor bu da güzel, üçüncüsü zırt pırt faul oluyor işte o beni çıldırtacak :)

bu arada daha önce bir arkadaş tavsiye etti diye aldım, fiyatına göre emre çolak gerçekten müthiş, ben de inanamadım ama ilk oynadığım maçta 3 asist 1 gol. ama şimdi formu maviye dönmüş.
  • Her maçta +300 veriyor mypes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar bende onuoha defans oyuncusu var bilirsiniz formu hep düşük 10 maç yaptım halen gri yaf nedenki böyle çok transfer edildi diyemi

Formlar konami tarafından ayarlanıyor , yakında düzelir
  • berbat bi oyun
  • Serkan kırıntılı

sapunaru bekir irtegün serdar kesimal tawio

costland

alou diarra gourcoff

hazard neymar

niang

şimdiki kadrom bu, yedekdeki en önemli oyuncum da ***dia*** tavsiye ederim çok hızlı hazard yokken çok mac aldı bana

psn adresim RIDVAN_FB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıdvanca -- 2 Ekim 2011; 17:34:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

berbat bi oyun

Eksileri var ama zevkle oynanıyor. Biraz şans ver ;)
  • takımımın son hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yhy27 -- 2 Ekim 2011; 17:47:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.