Fatal o site UK sitesi ise siparişin 12 ekimde gönderime çıkar iptal et istersen.UK çıkışı 14 ekim çünkü.
karl sana birşey sorucam bu ml takım seçerken mesela m.cıty seçsen oyuncuları yıldız yani transfer edeceğin futbolcu sayısıda az olur ama bu işin mantığını tam kuramadım niye güçsüz takım seçiliyor.
Master lig onlineda takımın sadece forma ve ismini almış oluyosun, herkese aynı kadroyu veriyor istersen lisanssız bir takım alıp kendi takım ismini kendin yazıp formasını vs yapıp oynarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Gs_Emre
Master lig onlineda takımın sadece forma ve ismini almış oluyosun, herkese aynı kadroyu veriyor istersen lisanssız bir takım alıp kendi takım ismini kendin yazıp formasını vs yapıp oynarsın.
sağolasın emre kardeş emeğin çok bende son olarak atak seviyesi derken yani hazır taktiklerin içinde oyuncu desteğinden mi bahsediyosun?
Hayır dedikleirme bas sağda yukarı aşağı inen bir bar belircek.O en yukarda iken takımın ful atağa çıkar ama kaptırdın mı kontra yersin gerideyken mecbur risk almak için öyle yapıyosun öndeykende skoru korumak için geri çekebilirsin takımı.
bu online menüsünde çıkan 'PES2012 sürümünüz uyumsuz' mesajı serverların açılmamasından mı kaynaklanıyor yoksa elimizdeki oyunlar güncel mi değil?
piyasaya çıkmadan aldık ama hata mı ettik ki?
ya da KONAMI bugün yarın bir patch yayınlayıp serverları öyle mi açacak?
neticede bir sürü transfer hatası var su an...
Bende aldım oyunu acaba bugün kaçta online olarak oynayabilicez arkadaşlar ? Bu arada ben psn adresimi yazıyorum eklemek isteyen arkadaşlar eklesin veya onlar yazsın ben eklerim.
Psn= CR7-TR-
Bugun acılcak dıye duymustum ama yalan haber herhalde bılgı sahıbı olanlar paylassın lutfen :S
Bugün oyun piyasada ama serverlar hala kapalı bu ne saçmalık ya bi de arkadaşlar sanki 2011 grafikler daha mı iyiydi sanki
yok bnce 12 grafıklerı daha guzel hele oyuncu profıllerı cok guzel olmus
Sürüm gelirse burdan msj atalim
Sürüm yayinlandi mi bakan var mi arkadaslar
Ya olmaz böyle şey hala online kapalı
Beyler resmi çıkış ayın 29u keşke erken açsalar ama en azından en geç 29unda açılcağını biliyoruz.
Resmi çıkış bugün di mi
29'u hocam Amerika çıkışı bugündü ki onların serverı açılmış sanırım oynuyolar çünkü yabancı forumlarda ilk update ile ilgili yorumları var.
Ben amerika psn im ile girdim ama online problemi var
Arkadaşlar az önce facebook profilimle Mypes uygulamasına girdim ve hesap açtım profile girdikten sonra üstte top players başlığı altında birçok oyuncu olduğunu gördüm herhangi birine tıkladığımda kendi aralarında yapmış oldukları maçlar çıktı,adamlar online oynayabilyo galiba çözemedim bu işi???