Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brnkral

quote:

Orijinalden alıntı: Rıdvanca

beyler ps3 pes 2012 de master ligi online oynayan varmı ??? ben giremiyorumda serverlar kapalı galiba :S

27'sine kadar serverlar kapali .

sırf bu yüzden almadım oyunu :) yoksa senden önce elimde oluyordu..Biliyorsun ne kadar çok online takıldığımı nasıl oyun kardeşm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 25 Eylül 2011; 0:40:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

quote:

Orijinalden alıntı: Rıdvanca

beyler ps3 pes 2012 de master ligi online oynayan varmı ??? ben giremiyorumda serverlar kapalı galiba :S

27'sine kadar serverlar kapali .

sırf bu yüzden almadım oyunu :) yoksa senden önce elimde oluyordu..Biliyorsun ne kadar çok online takıldığımı nasıl oyun kardeşm ?

Oyun ilk demoyu aratmiyo .. Ben oynanis ve oyun modlari acisindan acayip begendim ..

• açılsada oynasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

açılsada oynasak.

evet ya .
  • Bu sefer standart kadro çok kötü olmuş. 70 üstü kimse yok master lig standart kadroda. Oml standart kadroda güçler belki daha iyi olur. Ivarov, minanda ve castolo yok bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 25 Eylül 2011; 12:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Bu sefer standart kadro çok kötü olmuş. 70 üstü kimse yok master lig standart kadroda. Oml standart kadroda güçler belki daha iyi olur. Ivarov, minanda ve castolo yok bu sene.

minanda castolo falan becoma a club boss da menajer olarak alabiliyosun. Ben castolo'nun şutlarını beğeniyodum .. Ivarov da iyiydi .. Bu sene daha zor olacak.
  • tam olarak kımler war default kadroda nerden bakablırm yada sayabılcek warmı :) merak ettm kım war kım yok ılk acılısda zorlancaz sanrm bıraz :)) Ordaz we Gutierrez le oynucaz bu gidişte :))
  • Bu arada ' oyuncu onerıcem bunlar ılk etapta alınabılır fakat fıyatları ucuzsa tabı 2side Internacionalda oynuyo 1.sol bek kleber 2. ortasaha tinga bunların fıyatları ucuzsa sakın kacırmayın tinga pes 11 de ucuzdu ama pes 11 de hızın teknığın bı onemı olmadığı ıcın bı ıs yapamıodu bu oyunda ıs yapıcak dedığım gıbı ucuzsa kacırmayn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthropic

tam olarak kımler war default kadroda nerden bakablırm yada sayabılcek warmı :) merak ettm kım war kım yok ılk acılısda zorlancaz sanrm bıraz :)) Ordaz we Gutierrez le oynucaz bu gidişte :))

az sonra ss yaparım.
  • Antalya'da olup da oyunu alabilen var mi? Nerden bulabiliriz?
  • Herkese yeniden selamlar umarım güzel bi pes sezonu olur Arkadaşlar ben de Şevket kardeşim gibi ;ANKARA'DA ucuza ve açılmamış pes 2012'yi nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci_KC

Herkese yeniden selamlar umarım güzel bi pes sezonu olur Arkadaşlar ben de Şevket kardeşim gibi ;ANKARA'DA ucuza ve açılmamış pes 2012'yi nerden alabilirim?

brnkral nickli arkadaşla görüş Koray, o Ankara'da ve aldı
  • Evet arkadaşlar herkes oyuncularını seçti,yarın büyük gün
  • Master lig offline kaldırılmıs bıraz sacma olmus o haraket ama neyse,birde arkadaslar bırsey sorucam serwer nezman acılıyor,cunku onlıne analıge gırdığımde pes 12 surumu uyusmuyor dıyor hepınızde oylemı :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthropic

Master lig offline kaldırılmıs bıraz sacma olmus o haraket ama neyse,birde arkadaslar bırsey sorucam serwer nezman acılıyor,cunku onlıne analıge gırdığımde pes 12 surumu uyusmuyor dıyor hepınızde oylemı :)))

bende de uyuşmuyor diyor ama master lig offline kaldırılmadı. Futbol yaşamı menüsünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Evet arkadaşlar herkes oyuncularını seçti,yarın büyük gün

evet büyük gün utkuhan .. rakibinle maçını yapabiliceksin :D
  • Oyun bugün geldi arkadaşlar. MLO ya girmeye çalıştığım zaman PES 2012 sürümünüz uyumsuz diyor, serverlar kapalı olduğundanmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalGeneral

Oyun bugün geldi arkadaşlar. MLO ya girmeye çalıştığım zaman PES 2012 sürümünüz uyumsuz diyor, serverlar kapalı olduğundanmıdır?

hepimize öyle diyor . Oyunun daha yeni sürümü gelmedi bize fakat online serverlar açık. Güncelleme gelince biz girebileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

bu oyuncuların hangi ayaklı oldugunu nerden bakıyoruz ben bulamadımda mesala ben solbekde oynayan sag ayaklı oyuncuları sevmiyorum mesala tanımadıgım bir solbek buldum diyelim onun hangi ayaklı oldugunu nerden bilecem bilen varsa lütfen yazsın

Oyuncunun üzerine gelip üçgene bas orda ki sol ve sağ ayak simgesi var.

buldum yerini tşk birde taktıkleri çözemedim şimdi ben maça 451 sistemiyle çıktım ve 2-1 dk 70 sistem hemen 433 çevirmek istiyorum ama oyun planına girmeden yapmak istiyorum pes2011de oluyordu a taktıkgı b taktık diye vardı hazır taktıkler 1 2 3 4 var pes2012 bilen biri varsa yazarsanız çok iyi olur

Alttaki 1-2-3-4 taktiklerini farklı istediğin taktikleri yap.Eğer ayarları sadece analog veya sadece dijital seçmemişsen Select+ Yuvarlak ile değiştiriyorsun.

tek yön tuşu ayarldıysan biri taktik yapmak için oluyor sağ sol ile daha kolay taktik geçişi yapabiliyorsun.

emre kral bu hazır taktikleri ayarlayıp oyun içinde nasıl geçiş sağlayacağız taktikler arasında birde analog ve digitalden bahsetmişsin bu nedir hocam?

• Hocam kol seçim ekranında kareye bas profil ayarlarına girceksin.Kontrollerin olduğu yeri bul orda Analog + dijital yön tuşu resmi var.Onlardan hangisini kullanıyorsan onu tek seç.Bu aşamadan sonra kullanmadığın yön tuşlarında sağ sol yaptığında taktik geçişi, L2 + yukarı aşağı da atak seviyes ayarlama oluyor.Diyelim ki 2 kontrollerde seçili ayarlara dokunmadın, atak seviyesini Pes2011 deki gibi select+R2 veya R1 ile artırıp azaltcan, select+yuvarlak ile de taktik geçişi yapcan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.