PES 12 CIKMIS GALİBA BI IKI YERDE GORDUM DOĞRUMUDUR CIKTIYSA SUANDA YERIMDE DURAMIYORUM YARN HEMEN ALICAM =))
quote:
Orijinalden alıntı: misanthropic
PES 12 CIKMIS GALİBA BI IKI YERDE GORDUM DOĞRUMUDUR CIKTIYSA SUANDA YERIMDE DURAMIYORUM YARN HEMEN ALICAM =))
Cikti aslinda birkac yerde ankara'da. Fakat online serverlar daha acilmadi diye tahmin ediyorum.
arkadaşlar pes 2012 yi en uygun nerden alabilrm orjinal açılmamış olarak ?
quote:
Orijinalden alıntı: *-_LeOnİdAs_-*
Kullanılmış pes 2012 ?
quote:
Orijinalden alıntı: *-_LeOnİdAs_-*
Ankara'da japon armagan oyuncak da bulabilirsin 100 lira gibi bi fiyat var buyuk ihtimalle..
Beyler yarin oyun elime gececek ins. Online serverlar acik degilse direk football life menusune dalicam .cok zevkli gozukuyo.. Bu sene trophyleri de platinum yapmayi planliyorum ..
YA arkadaşlar bu yerden sert orta nasıl yapılıyor hangi tuşlarrr
10 dk önce GG satıcısı ile telefonla iletişime geçtim. Ellerinde hafta başında 4500 adet varmış şuanda 1200 adet civarında kaldığını söylüyor ve kapıda da sıra olduğunu, gece 2 ye kadar mağazayı kapatamadıklarını söyledi. Bunlar sınırlı sayıda gelen tanıtım ürünleriymiş. Oyun 27 Eylül de piyasaya çıkıcakmış. Tamamen Türkçeymiş ve 3D alıcaklar için söylüyorum 27 Eylül ü beklemeniz gerek.
arkadaslar ps3 pes 2012 online açıldı mı master lig ?
online serverlar kapalı.
bu pes 2012 oyuncunun teknik yazmıyor yada ben bulamadım ronaldo 95 filandı pes 2011de ama pes 2012 de yok öyle birşey bilen varmı
quote:
Orijinalden alıntı: istanblue001
bu pes 2012 oyuncunun teknik yazmıyor yada ben bulamadım ronaldo 95 filandı pes 2011de ama pes 2012 de yok öyle birşey bilen varmı
oyuncunun fizik gibi özellikleri falan var ya ... Onların üstüne tıklıcaksın ;)
master ligte artık takımların orjinal kadroları yok.standart dodo stein gibi oyuncular var sadece hangi takımı seçersek seçelim
quote:
Orijinalden alıntı: frhtoztrk
master ligte artık takımların orjinal kadroları yok.standart dodo stein gibi oyuncular var sadece hangi takımı seçersek seçelim
1000 gp falan toplarsan yapabiliyorsun..
Oyun geldi arkadaşlar öne çıkan oyuncular gözüme çarpanlar olursa yazarım, bu sene Arda'yı takımda tutabilirim pes konusunda güçleri paylaşıldı kartları ve güçleri çok iyi gerçekten.
beyler oyunu almaya gidiyorum . Bana şans dileyin
beyler ps3 pes 2012 de master ligi online oynayan varmı ??? ben giremiyorumda serverlar kapalı galiba :S
quote:
Orijinalden alıntı: brnkral
quote:
Orijinalden alıntı: istanblue001
oyuncunun fizik gibi özellikleri falan var ya ... Onların üstüne tıklıcaksın ;)
onu biliyom orda teknik filan yazıyor giriyorum pas yetenegi filan gösteriyor teknik yanına 95 filan yazacak pes 2011de oyleydi
quote:
Orijinalden alıntı: Rıdvanca
beyler ps3 pes 2012 de master ligi online oynayan varmı ??? ben giremiyorumda serverlar kapalı galiba :S