Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

emre yada alper bu arkadaşıda kaydedin özelden mesajlaşıyordun psn sini verdi gerek vbi pesci daha geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

2 demoda görebildiğim ve etkilendiğim oyuncuları yazayım bende,

Falcao >> Adam hem esnek hem de son vuruşlar iyi..
    Moutinho >> Portodaki orta saha oyuncusu, çok iyi organize ediyor oyunu ayrıca pire gibi..
    Cavani >> Adam italyada yılın oyuncusu oldu Pes'te buna bakaraktan baya güçlendirmiş..
    Neymar >> hepiniz oynadınız biliyorsunuz adam yılan gibi :D
    Bale >> Sol ayak raket gibi çok canlar yakar :)
    D'Alessandro >> 10 numara orta sahyı çekip çeviriyor.Duran toplarda da usta...

Emre kardeş bale ve neymar beni baya etkiledi cidden bale tam defansın soluna alınacak adam

unutulanlar:Münihin forveti müller o adamı sevmezdim ama benim dikkatimi çekti ve yaşlı kurt stankoviç genç yıldızların içind etecrübeli bi kaptanınız olsun istiyorsanız ve ceza sahasına girmekte zorlanıyorsanız stankoviç size ilaç gibi gelecektir kaleyi görür görmez etkili şutlar çekebiliyor öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

2 demoda görebildiğim ve etkilendiğim oyuncuları yazayım bende,

Falcao >> Adam hem esnek hem de son vuruşlar iyi..
    Moutinho >> Portodaki orta saha oyuncusu, çok iyi organize ediyor oyunu ayrıca pire gibi..
    Cavani >> Adam italyada yılın oyuncusu oldu Pes'te buna bakaraktan baya güçlendirmiş..
    Neymar >> hepiniz oynadınız biliyorsunuz adam yılan gibi :D
    Bale >> Sol ayak raket gibi çok canlar yakar :)
    D'Alessandro >> 10 numara orta sahyı çekip çeviriyor.Duran toplarda da usta...

Emre kardeş bale ve neymar beni baya etkiledi cidden bale tam defansın soluna alınacak adam

unutulanlar:Münihin forveti müller o adamı sevmezdim ama benim dikkatimi çekti ve yaşlı kurt stankoviç genç yıldızların içind etecrübeli bi kaptanınız olsun istiyorsanız ve ceza sahasına girmekte zorlanıyorsanız stankoviç size ilaç gibi gelecektir kaleyi görür görmez etkili şutlar çekebiliyor öneririm

Bale Orta sahanın soluna Utkuhan defansın solunda napcaz adamın mevkisi değil :)
    Stankovici' de not ettim zaten kafamda daha oyun başında onu alcak gücümüz olmayacak.

• Evet gençler merhaba Fiyatı yükselmeden alınacak 11 oyuncuyu yazalım suraya ilk önce öyle baslayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celikdelen

Evet gençler merhaba Fiyatı yükselmeden alınacak 11 oyuncuyu yazalım suraya ilk önce öyle baslayalım

Ve mütevazi isimler olsun dikkat ve ilgi çekici yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikdelen -- 17 Eylül 2011; 13:21:02 >
  • ilk 11'ler

defans:raccohaya(inter milan),lucio,van buyten bence en göze çarpanlar

orta saha:Bale,stankoviç,lennon,güçlü fiziği ile scwansteger yanlış yazabilirim ve neymar

Forvet:kafa topunda etkil olurum diye düşünenler için:Pavlycenko,ara paslar diyenler pato,defoe,müller (özellikle ben mülleri çok beğendim göze çok çarpmıyor ama etkili bi oyuncu emin olun

Not:demodaki takımlara göre mecbur yazdım full sürüm çıktıgıında güzelce oyuncuları dizip net net yazarım.
  • Orijinalden alıntı: Utkuhan

ilk 11'ler

orta saha:Bale,stankoviç,lennon,güçlü fiziği ile scwansteger yanlış yazabilirim,neymar ve nagatowo interdeki japon oyuncu harika bi isim keisnlile önerilir o adam çok iş yapar trabzon maçındada oynamıştı.

Forvet:kafa topunda etkil olurum diye düşünenler için:Pavlycenko,ara paslar diyenler pato,defoe,müller (özellikle ben mülleri çok beğendim göze çok çarpmıyor ama etkili bi oyuncu emin olun

Not:demodaki takımlara göre mecbur yazdım full sürüm çıktıgıında güzelce oyuncuları dizip net net yazarım.

ilk 11'ler

orta saha:Bale,stankoviç,lennon,güçlü fiziği ile scwansteger yanlış yazabilirim,neymar ve nagatowo interdeki japon oyuncu harika bi isim keisnlile önerilir o adam çok iş yapar trabzon maçındada oynamıştı.

• Orijinalden alıntı: Utkuhan

ilk 11'ler

ilk 11'ler

Ben kadromu türklerden yapacağım ilk form durumlarını göze alarak.

----------------------------------Volkan-----------------------------------------------------

----Gökhan Gönül-----Servet------Toraman-------Celutska(türk degil ama olsun)----

---------Sabri--------------------------------------------------Mehmet Topal----------------------------

--------------------------------Selçuk İnan--------------------------------------------------

--------Mevlüt----------------------------------------------Arda-----------------------------

------------------------------------Burak-----------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikdelen -- 17 Eylül 2011; 13:44:13 >

• quote:

Arkadaşlar kafanızda alacağınız takımlar oluştumu herkes takımları yazabilir alacağı sempatik takımları

AC Milan forever
  • Ben barcelona'yı alıcam .

Kale : Helton veya Abbiati

Defans: Hübschman Beria Bale

Ortasaha : Schwensteiger Guarin Stankovic

Forvet: Hulk Falcao Naissmith Neymar
  • oyunu ilk ben alacağım nihahahaaaa!!! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

oyunu ilk ben alacağım nihahahaaaa!!! :D

Benim tanidiklarim var . Oyun cikmadan 1 hafta once aliyorum :D
  • bu oyuncuların hangi ayaklı oldugunu nerden bakıyoruz ben bulamadımda mesala ben solbekde oynayan sag ayaklı oyuncuları sevmiyorum mesala tanımadıgım bir solbek buldum diyelim onun hangi ayaklı oldugunu nerden bilecem bilen varsa lütfen yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

bu oyuncuların hangi ayaklı oldugunu nerden bakıyoruz ben bulamadımda mesala ben solbekde oynayan sag ayaklı oyuncuları sevmiyorum mesala tanımadıgım bir solbek buldum diyelim onun hangi ayaklı oldugunu nerden bilecem bilen varsa lütfen yazsın

Oyuncunun üzerine gelip üçgene bas orda ki sol ve sağ ayak simgesi var.
  • dfzök
  • piatti 2011 de çok iyi.aynı şekilde olursa alınır kadrolara
  • quote:

quote:

bu oyuncuların hangi ayaklı oldugunu nerden bakıyoruz ben bulamadımda mesala ben solbekde oynayan sag ayaklı oyuncuları sevmiyorum mesala tanımadıgım bir solbek buldum diyelim onun hangi ayaklı oldugunu nerden bilecem bilen varsa lütfen yazsın

buldum yerini tşk birde taktıkleri çözemedim şimdi ben maça 451 sistemiyle çıktım ve 2-1 dk 70 sistem hemen 433 çevirmek istiyorum ama oyun planına girmeden yapmak istiyorum pes2011de oluyordu a taktıkgı b taktık diye vardı hazır taktıkler 1 2 3 4 var pes2012 bilen biri varsa yazarsanız çok iyi olur

• quote:

quote:

quote:

buldum yerini tşk birde taktıkleri çözemedim şimdi ben maça 451 sistemiyle çıktım ve 2-1 dk 70 sistem hemen 433 çevirmek istiyorum ama oyun planına girmeden yapmak istiyorum pes2011de oluyordu a taktıkgı b taktık diye vardı hazır taktıkler 1 2 3 4 var pes2012 bilen biri varsa yazarsanız çok iyi olur

Alttaki 1-2-3-4 taktiklerini farklı istediğin taktikleri yap.Eğer ayarları sadece analog veya sadece dijital seçmemişsen Select+ Yuvarlak ile değiştiriyorsun.

tek yön tuşu ayarldıysan biri taktik yapmak için oluyor sağ sol ile daha kolay taktik geçişi yapabiliyorsun.

• evet beyler yıllardır pes oynarım ama bu sene online turnuvalara ve omlige daha çok vakit harcamayı düşünüyorum. netim 2gb inş. sorun yaşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

Ben barcelona'yı alıcam .

Kale : Helton veya Abbiati

Defans: Hübschman Beria Bale

Ortasaha : Schwensteiger Guarin Stankovic

Forvet: Hulk Falcao Naissmith Neymar

neymar yazmışsın ama master lig online olmaz çünkü libertores kupasında oynayan takımların oyuncuları katmıyorlar pes 2011de öyleydi roberto carlos ve ronaldo vardı corıntıansda ama o oyuncular master lig online yokdu zaten neymar iyi degil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.