Şimdi Ara

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
8
Favori
189.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes 2012 master lig online transfer ettigimiz oyuncular taraftarla tanıtsak çok güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: brnkral

Ben barcelona'yı alıcam .

Kale : Helton veya Abbiati

Defans: Hübschman Beria Bale

Ortasaha : Schwensteiger Guarin Stankovic

Forvet: Hulk Falcao Naissmith Neymar

neymar yazmışsın ama master lig online olmaz çünkü libertores kupasında oynayan takımların oyuncuları katmıyorlar pes 2011de öyleydi roberto carlos ve ronaldo vardı corıntıansda ama o oyuncular master lig online yokdu zaten neymar iyi degil

Neymar, Brezilya milli takımında olduğu için, OML'de transfer edebileceğiz. Neymar'ın overall 78 ama kartları sayesinde çok etkili bir oyuncu. OV 78 olduğu için de ilk fiyatı düşük olacaktır.

• Oyunda ilk 2-3 ayda oluşturmak istediğim kadro, tabi değişebilir bunlar :)

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 20 Eylül 2011; 14:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Oyunda ilk 2-3 ayda oluşturmak istediğim kadro, tabi değişebilir bunlar :)

[PS3] PES 2012 MASTER LİG ONLİNE KONUSU

Kadro güzel ama sol kanat, sağ kanada göre çok hızlı olmuş. Bale'nin hızına dualshock3 bile yetişemiyor.
    Benim de ilk alacağım adamlarda makoun ve Perea var. Bu adamların ilk fiyatları çok düşüktü PES 2011de.
  • Quaresmayı Pes2011 de hiç almadım Orkun Pes2012'de de görmedik ama kadroyu kurarken Macabi maçındaki asisti ve dün M.Pektemek'e yaptığı asist aklıma geldi hemen aldım kadroya :D
  • Quaresmayı almayın bence form 3 buyuk ihtimalle formsuz gelir
  • Arkadaşlar 2. demoyuda baya bi oynadım..Oyunun gelişen çok yönü var gerçekten güzel ama topa vuruş hissi ve top sürüş hissi sanki bana tam tat vermedi..Sizede öylemi geldi eğer öyleyse gerçek oyunda düzeltirlermi?
  • 4 tane taktik hazırlayabiliyoruz. bunları oyun içinde nasıl devreye alabiliriz? mesela full atak, full defans gib..
  • heycanlar dorukta :) herkez master lıg kadrolarını kafasından kurmaya baslasın:) beyler bu arada lennon we bale ucuyo resmen !!!
  • Pes 11 i rafa koydum bile sabırsızlıkla 12 yi bekliyorum. Alıcaklar içinhttp://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/pes-2012-pro-evolution-soccer/10475230.html. Ben 1 hafta önce verdim siparişi fiyatı uygun görünüyor. 35 sterlin yani 100 TL civarı ve sitede yazdığına göre ücretsiz kargo Türkiye için geçerlimi bilmiyorum.
  • Fatal o site UK sitesi ise siparişin 12 ekimde gönderime çıkar iptal et istersen.UK çıkışı 14 ekim çünkü.
  • oyun piyasaya çıktı çıkacak masterda hangi takımı alsam düşünüyorum pes 11 de celticdim acaba dinamo kievmi alsam
  • Ben lisanssız takım alırım formasını yaparım takımın ismi de her zamanki gibi BetonArmy :)
  • quote:

Ben lisanssız takım alırım formasını yaparım takımın ismi de her zamanki gibi BetonArmy :)

Trabzonspor
  • quote:

Fatal o site UK sitesi ise siparişin 12 ekimde gönderime çıkar iptal et istersen.UK çıkışı 14 ekim çünkü.

Tavsiyen için teşekkürler dostum. İptal ettim bile :)
  • Hangi türk takımları var belli oldu mu? cahilliğime verin eğer söylendiyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_diego

Hangi türk takımları var belli oldu mu? cahilliğime verin eğer söylendiyse

4 büyükler lisanslı olarak oyunda mevcut.
  • Gittigidiyor da 12 stoklara girmiş.
  • gel artık pes
  • Demo 1'i çok denemedim, Demo 2 yi biraz kurcaladım...

OML başlayınca kurulacak kadro konusunda bazı fikirler edindim şimdiden...

Sneijder... Kesinlikle alınmalı... Çünkü bu oyunda öyle ara paslarla kaleciyle karşı karşıya kalmak çok zor, dolaysıyla dışarıdan şutlar hayati önemde... Sneijder ise vurduğunu atıyor... Kaleciler de sağolsun sadece bakıyor... Sakatlık sorunu azalmış...

Stankovic... Yine en iyi OA tercihlerinden biri olacak...

İnter'in sol beki... adını hatırlamıyorum ama iş yapacak...

Milito... Gol vuruşu iyi yine...

Rangers'tan Steven Davis... Top sürme, pas ve gol özelliği iyi olmuş... Sağ kanada iyi alternatif başlangıç bütcesine göre...

Rangers'tan Papac.... Performansı iyi...

Tottenhamdan Modric.... İnanılmaz...

Bale... Sol bek ve açık için çok iyi...

Defoe... ratingi 69 olmuş ama hızı ve son vuruşu iş yapar...

Ribery ve Robben... Tutulmuyorlar... Ama başlangıç bütcesi için pahalı olacaklardır...

İbrahimovic te pahalı olacaktır... Gene bildiğimiz hayvan olmuş :) ama vuruşları kötü geldi bana...

Robinho harika olmuş... Gattuso başlangıç bütcesine uygun olacaktır...

Lavezzi çok iyi olmuş, başlangıçta denenebilir...

Cavani de iyi olmuş...

Kaleci önerim yok, alayı mal oğlu mal olmuş Sezar da dahil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.