Şimdi Ara

[PS3]PES 2012 Topluluğu '2. Turnuva Şampiyonumuz alperakg] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pazar günü saat 12.00 da Toplulukta olan kişiler arasında turnuva yapılacaktır.Saat 12.00 da müsait olan herkes topluluğa girsin.Turnuva gün içinde yapılıp bitecektir.Fazla kişi olursa eleme az kişi olursa gruplu yaparız.Pazar saat 12.00 da hem bu konuyu hem de topluluğu takip edin.
  • PSN: orkhonn

PES 2012'de hala acemiyim. Teoride defans yapmayı biliyorum ama pratikte parmaklarım öğrenemedi hala. Ama ne demişler top yuvarlaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PSN: orkhonn

PES 2012'de hala acemiyim. Teoride defans yapmayı biliyorum ama pratikte parmaklarım öğrenemedi hala. Ama ne demişler top yuvarlaktır...

Aynen... bu gece musait olursan senle bir maç yapalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 30 Eylül 2011; 9:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

İyi olur hem antreman yapmış oluruz. OML'de millet kuduz köpek gibi saldırıyor maçlarda savunma falloş oluyor. Stremer, Jariç'le de bir yere kadar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

İyi olur hem antreman yapmış oluruz. OML'de millet kuduz köpek gibi saldırıyor maçlarda savunma falloş oluyor. Stremer, Jariç'le de bir yere kadar.

evet evet aynen. defans yapamıyorum:)

• Dün kimse yoktu toplulukda bekledim biraz akşam çıktım sonra belirli bi saat belirleyelim
  • Pazar saat 12.00 da gelsin imkanı olan toplulukta ilk turnuvamızı yapalım.
  • bekoksk arkadaşlar akşamları müsahitim
  • pazar 12 de Allah kısmet ederse ordayım, yapalım aramızda maç güzel güzel...
  • ben de katılmak istiyorum topluluğa , mümkün müdür acaba ???
  • Benide ekleyin arkadaslar. Psn: mayinstyle
  • inşallah bende pazar aranızdayım .emre yanılmıyosam geçen sene de aşikar ligini kurmuştu oraya girememiştim .busene umarım güzel maçlar yaparız
    psn:seyfo77
  • Emre, pazartesi ve salı da bana tatil, pazartesi akşam ufak bi topluluk kuralım yine, hem katılmayanlar da katılmış olur, hem de şu topluluk için olan gümüş trophy i alalım bi

EDIT:Aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 30 Eylül 2011; 18:49:16 >
  • psn : yns-61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns61 -- 30 Eylül 2011; 16:15:07 >
  • şifreyi alabilirmiyim ???
    PSN : Biyologizo...
  • psn:Fibonacci_KC uygun olursam bnde girerim
  • Turnuva Takımları

Portekiz
    Arjantin
    Brezilya
    İspanya
    Almanya
    İtalya
    Fransa
    İngiltere
  • Katılımcılar

Brkeyp
    EmreeTR
    TR_ARDARDA
    rockey0005
    yns-61
    OO-Turkey-OO
    muratgakkos23
    crypto81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 2 Ekim 2011; 12:02:16 >
  • Cok istememe ragmen katilamicam arkadaslar evli olunca heran birsey cikabiliyo
  • TAKIM SAHİPLERİ VE TAKIMLARI

OO_TURKEYY_OO:BREZİLYA

BRKEYP:FRANSA

ROCKEY_00005:İNGİLTERE

EmreeTR:İTALYA

YNS_61:İSPANYA

CRYPTO:ALMANYA

MURAT_GAKKOŞ_23:PORTEKİZ

TR_ARDARDA:HOLLANDA

eCrAZYdi:ARJANTİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 2 Ekim 2011; 15:01:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.