Şimdi Ara

[PS3]PES 2012 Topluluğu '2. Turnuva Şampiyonumuz alperakg] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 kişiydik 1 kişi de sorun oldu 5 kişi ile başladım 15 dk bekledik zaten.
  • Kaçırmışız turnuvayı :)
  • Şampiyon alperakg yi tebrik ediyoruz.Toplamda 10 maç oynandı turnuvada ve 2 saatte eksiksiz tamamlandı katılan arkadaşlara teşekkürler..

[PS3]PES 2012 Topluluğu '2. Turnuva Şampiyonumuz alperakg]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Şampiyon alperakg yi tebrik ediyoruz.Toplamda 10 maç oynandı turnuvada ve 2 saatte eksiksiz tamamlandı katılan arkadaşlara teşekkürler..

Aslında giden oyuncular olmasaydı bu turnuva böyle bitmezdi 2 maç eksik oynadım, bu da 6 puan eder..Emre son saniyede iyi kurtuldun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 9 Ekim 2011; 15:39:43 >

• Ya herkes 4 maç yaptı 5 kişi oynadık başkasını almadım.Son dk olayını anlatma sen de son dk da attın :D
  • Akşam mesaim olmazsa bir turnuva daha atalım ;)
  • 11 de yapalimmi aksam? Evde olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Şampiyon alperakg yi tebrik ediyoruz.Toplamda 10 maç oynandı turnuvada ve 2 saatte eksiksiz tamamlandı katılan arkadaşlara teşekkürler..

Teşekkürler
  • Turnuva var mı
  • yine bekleriz
  •  [PS3]PES 2012 Topluluğu '2. Turnuva Şampiyonumuz alperakg]

Facete ligi açtım kendi aramızda onlineda denk gelirde oynarsak veya yaptığımız turnuva maç sonuçlarına göre aramızda sıralama yapıyor.Nasıl katılabileceğinizi resim üzerine yazdım.

Turkish Pes Masters adında da bir grup oluşturdum onu da aynı şekilde myGroups sekmesinden aratıp katılabilirsiniz

Bu da grup ekranın dan görüntü utkuhan katılmış ilk hemen ismine tıkladım tüm istatistiklerini görebiliyoruz bundan sonra ben kralım diye atıp tutamayacaksın utkuhan

• Pazar günü 7 kişi katılım sınırlı bir turnuva olcak.Yine saat 13.00 da.Takımları gün içerisinde açıklarım.
  • Bir arkadaşımız normal takımlar ile 16 kişilik bir şampiyonlar ligi turnuvası düzenliyor.Katılmak isteyenler kayıt olsun arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_53805766/mpage_1//tm.htm
  • bende alabilrimiyim şifreyi psn:abatrow123
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.