Şimdi Ara

[PS3]PES 2012 Topluluğu '2. Turnuva Şampiyonumuz alperakg] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılmayı cok ıstıyorum ama evli olunca gunduz vaktı olmuyor işte. Bir dahaki pazardan sonraki bütün turnuvalara benı de ekleyin. 1 hafta sonra 1 ay bekarım. Pes in dibine vuracağım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 2 Ekim 2011; 20:37:05 >
  • pazar gunu 1 de turnuvadayız ıns o zaman yıne ıkıncı yıldızı takıcam armaya :):):)
  • Arkadaslar ben giriyorum ama oynayamiyorum yeni oldugum icin bir bilgimde yok bir yardim
  • Başladınız mı oyuna yaf. Bidaha kine benide ekleyin :)

psn: igneli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

pazar gunu 1 de turnuvadayız ıns o zaman yıne ıkıncı yıldızı takıcam armaya :):):)

şttt egemen kardeş beni unutuyosun bu sefer öle olmaz.. belki taklaya gelirsin senin berabere kalıcağını düşünemedim hiç yenildim bende 2 maç.. nede olsa 2.yim diye asılmadım maçlara yoksa 1. benmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockey0005

quote:

pazar gunu 1 de turnuvadayız ıns o zaman yıne ıkıncı yıldızı takıcam armaya :):):)

şttt egemen kardeş beni unutuyosun bu sefer öle olmaz.. belki taklaya gelirsin senin berabere kalıcağını düşünemedim hiç yenildim bende 2 maç.. nede olsa 2.yim diye asılmadım maçlara yoksa 1. benmişim

ROCKEY MAÇLARA asılsan ne değişecek ben sürekli peşindeyim kendimi seni yenmeye adadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

ROCKEY MAÇLARA asılsan ne değişecek ben sürekli peşindeyim kendimi seni yenmeye adadım

utkuhan a bakın siz ya gizliden beni yenme planları yapıyomuş.. takip ediyomuş benii..bende seni takip ediyorum utku bayağıdır...bi dahaki turnuvada çekeceğim ipini

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

utkuhan a bakın siz ya gizliden beni yenme planları yapıyomuş.. takip ediyomuş benii..bende seni takip ediyorum utku bayağıdır...bi dahaki turnuvada çekeceğim ipini

hocam 7 macta aldım ben o puanı dıkkatını cekerım ama sende cok ıstıkrarlı gelıodun valla

• bu pazar kimlerin oynayacağı ne zaman belli olacak.
  • hocam benide eklermisiniz oyunu perşembe alacam
    ben oyunu laptopdan oynayacam konsol farkı olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetressive -- 4 Ekim 2011; 14:50:07 >
  • arkadaşlar topluluğa ilk katılanlardanım sanırım ama turnuvaya katılamadım.

beni ekleyen arkadaşlar olmuş onlara da cevap yazamadım, ekleyemedim.

bu aralar ev tutma, taşınma, sözlenme vs bi dünya iş var başımda.

psn'de attığınız mesajlara cvp veremezsem kızmayın, kusura bakmayın.

umarım dahil olabiliri organizasyonlara.

--

geçen seneki aşikar lig tarzı bir organizasyon olursa süper olur bence.
  • Emre sifreyi gondercen mi? Giris yapamiyorum.
  • şifre dh35
  • Real Madrid
    Chelsea
    Arsenal
    Barcelona
    Inter
    Mılan
    Manchester United

Takımlar kura ile verilecektir.Katılım 7 kişi ile sınırlıdır.Toplamda 6 maç yapacaksınız.

1-EmreeTR

Alımlar başlamıştır 13.00 da topluluğa gelebilcek kişiler yazdırsın adını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Real Madrid
    Chelsea
    Arsenal
    Barcelona
    Inter
    Mılan
    Manchester United

Takımlar kura ile verilecektir.Katılım 7 kişi ile sınırlıdır.Toplamda 6 maç yapacaksınız.

1-EmreeTR

Alımlar başlamıştır 13.00 da topluluğa gelebilcek kişiler yazdırsın adını.

Lig şeklinde mi olacak maçlar? Eleme usulü olsa daha keyifli olur maçlar.Çeyrek final, yarı final vs... Lig olacaksa 6 maçla sınırlı olsun, en çok puanı toplayan şampiyon olsun..Maç sayısı artarsa işi olduğu için çıkmak isteyenler olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 9 Ekim 2011; 9:44:54 >
  • Max 7 takım neo takımlarda kura ile belirlencek 7 kişi üstü yok kesinlikle.
  • quote:

Max 7 takım neo takımlarda kura ile belirlencek 7 kişi üstü yok kesinlikle.

Her takım, rakibiyle 1 maç mı yapacak;yoksa 2 maç mı?
  • 1 maç hocam toplamda 6 maç.
  • emre katılcaklr bllımı bıze yer varmı hocam
  • quote:

1 maç hocam toplamda 6 maç.

O halde ben varım... Ekle kardeş.. Saat 13 'te pesdeyim..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.