Şimdi Ara

[PS3]PES 2012 Topluluğu '2. Turnuva Şampiyonumuz alperakg] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kacırdık ıyımı :(
  • Turnuvayı mazeret belirtmeden keyfi bırakıp çıkanlar bir daha katılamayacaklar.
  • bir sonraki turnuva ne zaman olacak emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

bir sonraki turnuva ne zaman olacak emre

Kerim ben pazar günleri müsait oluyorum pazar gündüz hep yaparız.
  • Emre, kim kazandı turnuvayı?
  • Birazdan ss koycam 2 tane kaçağımız var yapcak bişey yok onları da fişliycem :D
  • Crypto81, muratgakkos23 habersiz, brkeyp te haberli olarak turnuvayı bırakmıştır.Crypto81 ve muratgakkos bir dahaki turnuvalarda ancak yedek olabilirler.
    Çok güzel maçlar oldu herkesin eline sağlık.Son turnuva tablosu, şampiyon OO_Turkey_OO 'yu tebrik ediyoruz.

[PS3]PES 2012 Topluluğu '2. Turnuva Şampiyonumuz alperakg]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Crypto81, muratgakkos23 habersiz, brkeyp te haberli olarak turnuvayı bırakmıştır.Crypto81 ve muratgakkos bir dahaki turnuvalarda ancak yedek olabilirler.
    Çok güzel maçlar oldu herkesin eline sağlık.Son turnuva tablosu, şampiyon OO_Turkey_OO 'yu tebrik ediyoruz.

[PS3]PES 2012 Topluluğu '2. Turnuva Şampiyonumuz alperakg]

yuh gozume zaten güncelmiş pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarda1903 -- 2 Ekim 2011; 16:01:39 >
  • Tamam hocam son maçın dahil burda 9 maçın var tüm maçları bi sen yapabildin zaten heralde :)
  • arda oynayamıyoruz demiştin bizi geçmişin sıralamada :) fazla maçınmı var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi.cilginoglu

arda oynayamıyoruz demiştin bizi geçmişin sıralamada :) fazla maçınmı var :)

kardeş sonradan biraz toparladım yardımsız oynuyordum geri çıkıp pas yardımını artırınca biraz toparladım güzel turnuvaydı herkese teşekkürler bazen gereksiz kaymalarım oldu herkesten özür
  • Güzel maçlardı arkadaşlar çok teşekkürler arda averaj takımıyım dedin beni dağıttın ilginç bi maçtı bende ilk sıradaki rockeyi yendim 9.sıradakine yenildim böyle bişeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

quote:

Orijinalden alıntı: erdi.cilginoglu

arda oynayamıyoruz demiştin bizi geçmişin sıralamada :) fazla maçınmı var :)

kardeş sonradan biraz toparladım yardımsız oynuyordum geri çıkıp pas yardımını artırınca biraz toparladım güzel turnuvaydı herkese teşekkürler bazen gereksiz kaymalarım oldu herkesten özür

sıralamada altımdaydın baktım son macını oynuyorsun dedim heralde berabere falan kalır tabloyu burada gördüm iyi toparlamışın. Bende şampiyonu durdurdum herkezi yenmiş. başkada başarım yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdi_FB_MCMVII -- 2 Ekim 2011; 16:38:44 >

• yaa gerçekten şampiyon arkadaşdan fark yedim tebrikler ilk 2 maçımı yardımsız oynadım baktım olacak gibi değil gerçektende averaj takımı olacaktım :D gerçekten süpriz maçlar oldu eğlenceliydi umarım haftaya tekrar olur
  • Haftaya opazar Klüp takımları katılım da 7 kişi ile sınırlı olcak arkadaşlar.Bu hafta maçlarını tamamlayan arkadaşlarımız önceliktedir.Tamamlamayanlar katılamayacaktır.
  • quote:

Haftaya opazar Klüp takımları katılım da 7 kişi ile sınırlı olcak arkadaşlar.Bu hafta maçlarını tamamlayan arkadaşlarımız önceliktedir.Tamamlamayanlar katılamayacaktır.

emre..ben 8 maç yaptım arda 9 maç yapmış..benim maç eksiğim var ama adam kaçtı napalım almanyayı da yenecektik ama:D
  • ARKADASLAR TESEKKUR EDERIM.. TURNUVA COK GUZELDI İNŞ DEVAMI GELIR.. GOGSUME BIR YILDIZ TAKTIM BILE ****OO_TURKEYY_OO****.. İSTATİKLER SUPER YALNIZ 7 MACDA 19 PUAN 25 GOL ATMISIM :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockey0005

quote:

Haftaya opazar Klüp takımları katılım da 7 kişi ile sınırlı olcak arkadaşlar.Bu hafta maçlarını tamamlayan arkadaşlarımız önceliktedir.Tamamlamayanlar katılamayacaktır.

emre..ben 8 maç yaptım arda 9 maç yapmış..benim maç eksiğim var ama adam kaçtı napalım almanyayı da yenecektik ama:D

Sizden bahsetmiyorum ya kaçan kişilerin adını yazdık zaten hocam haftaya saat 1' de 7 kişi başlıyoruz.Bu hafta devamsızlık yapmayanlar öncelikte..

Takımlar ;

Real Madrid
    Chelsea
    Arsenal
    Barcelona
    Inter
    Mılan
    Manchester United
  • arkadaşlar kusura bakmayın acil çıkmam gerekti herkesten özür dilerim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.