Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turnuvadan attı sistem acil bakım diye bir uyarı verdi yeni güncelleme yaptı resmi çektim eklicem basına gelen arkadaş varsa yazsın..
  • ben turnuvaya girdim ilk macta koptu :( dikkat edin
  • Şansa transfer yaparken koptu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Mac ve yine hüsran..... Tam piyongo isi takimi toparladim derken yine koptu

• quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

Resmen cesaret edemedim içimde kaldı bugün PES keyfi.

içinde kalması içinde patlamasından iyidir... bizimki de içimizde patladı...

Allah belanı versin KONAMI...

Becerebilsem yemin ederim FIFA oynucam bu nedir yaa...

Tam 10 yılı aşkın süredir PES oynuyorum, PES benim için hayattaki en büyük zevk, FIFAyı PESin yanında çocuk oyunu gibi görüyorum ama artık yeter arkadaş... Sinir hastası edecek beni...

Koskaca yılların firmasısın, bu ne ciddiyetsizliktir, bu ne rezilliktir yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohs

PS3:

TCP: 80, 443, 5000-5200
    UDP: Auto mode: 3658, 5730-5739 *default is 3658
    Manual mode: It is possible to set any port UDP number from "Port Settings" menu on the "System Settings" in the PlayStations main screen.

adamlar vermiş tcp yi böyle deniyorum şimdi varmı deniyen arkadaşlar

bunları yapsak düzelirmi acaba belki bunu yaparsak düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

turnuvadan attı sistem acil bakım diye bir uyarı verdi yeni güncelleme yaptı resmi çektim eklicem basına gelen arkadaş varsa yazsın..

Dostumm bi an once solersen ii olur yapmadigm is kalmadi artikk sali gunu duzelir ins cnku bakm wr ama saliya kadar kim bekler yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

quote:

Tam 10 yılı aşkın süredir PES oynuyorum, PES benim için hayattaki en büyük zevk, FIFAyı PESin yanında çocuk oyunu gibi görüyorum ama artık yeter arkadaş... Sinir hastası edecek beni...

vallaha bende denedim dün fifa demo falan indirdim hiç tat alamadım maalesef:S ama bugün pes 12ye girdim onda gitse de bişey olmaz diye 3-4 maç efsane takıldım, cesaret edip girdim 13 e 5-6 mactır hiç gitme olmadı , dün bende de cok vardı . Gideceğinden hiç şüphem yok ama insanları yanıltmış olmayayım . Çok sinir olmamak için antrenör modu oynuyorm giderse onda gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

turnuvadan attı sistem acil bakım diye bir uyarı verdi yeni güncelleme yaptı resmi çektim eklicem basına gelen arkadaş varsa yazsın..

Dostumm bi an once solersen ii olur yapmadigm is kalmadi artikk sali gunu duzelir ins cnku bakm wr ama saliya kadar kim bekler yaaa

• quote:

PS3:

Manual mode: It is possible to set any port UDP number from "Port Settings" menu on the "System Settings" in the PlayStations main screen.

bunu nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahceli-07

quote:

Katilmamak elde degil yillardir pes oynuyrz dedigin gibi fifa yi bende sevmyrm ama konami bu sene resmen icine etti... Fifanin forumlarina bakiyrm adamlar sırf oyun konusuyo bizim gibi baglanti nasil düzeldimi diye muhabbet etmiyolar ve gayet neseliler Allah bel..... Konami

• quote:

PS3:

port settings kismini bulamadim, varmi deniyen ??
  • Pessss ettim artik pesss sana konami sanki farkinda degil adamlar kac gundur baglanti sorunlu tin res lmen ayiptir okadar para verdik aldik oyunu konuscagimiza konusulanlara bak resmen konami=komedi

• ulen Konami son zamanların en güzel oyununu çıkardın ama bu seferde serverdan bağlantıdan hasta ettin herkesi.
  • ya yazamadım mikerim böle işi allah belasını versin turnuvadan çıkıyorum 88 dakika oyundan attı anan varsa bana gönder konami yeter artık harbi dinden imandan çıktım böyle bişi yok güncelle var dedi güncelledik yine attı allah belanızı versin sizin bu oyunu yapanlarında yeter artık lanet olsun.
  • neden sadece bizim kopuyor acaba türkiye ile ilgili bir sorunmu.Ben oynarken karşımdakini hiç atmıyor hep beni atıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn7

quote:

PS3:

port settings kismini bulamadim, varmi deniyen ??

port settings kısmını buldum ama olmuyor ki 80443 yapıyorum öyle yapıncada çıkamıyorum o bölümden yerini söyleyimde bak bakım sen yapabilecenmi yaparsan haber verirsin normal online girmeden seçenekler var oraya gir onli ayaralara gir orda yazıyor port ayaraları
  • beyler benden tavsiye port ayarlarıyla oynamayın bu bizden değil konami serverlarının kötü olmasından dolayıdır kesinlkle. bi 5 maç yapmıştım bende seviniyodum bitti kopmalar konami yedek serverları açtı sandım demin dk 87 1-0 öndeyken koptu yine kafa atıyodum ekrana sinirden.

biraz sabredicez serverları iyi duruma getiricekler çünkü millet oyunu yeni yeni almaya başladı serverların cortlaması normal şimdilik.

kara liste olayı gerçekten iyi ama kullanmak lazım herkes burdan haber etse şerefsizlik yapanı direk kurtuluruz zaten kara listeye alarak forumca.
  • bu arada veri paketi falan diyodu bi arkadaş kopmadan önce bi turnuvaya girmek istedim veri pakedin uyumsuz dedi oyun ama indirmiştim halbuki.

yoksa yeni veri paketi yada güncelleme falan mı geldi?

konaminin bi patchle kesinlikle müdahele etmesi lazım oyuna yoksa işimiz var beyler.

toplu mail yada forumlarını patlatsak nasıl olur?

fifadan önce çıkartıcam diye oyunu sıktılar bi taraflarını ama bozuk oyun sattılar resmen. konami gibi bi firma için rezalet ötesi bi durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Arkadaşlar superonline fiber optik kullanıyorum hız 20 mb ethernet kablosu ile bağlanıyorum ps3 de bir kere bile kopma yaşamadım çok şükür,bu arada sözleşme bugunu çok az kullandım, acaba sırf sözleşme bugu ile takım kuranları mı atıyor oyun???

o zaman sorun bizde mi yoksa ttnetle mi bir alakası var mı sende niye kopmuyor acaba biz nasıl düzeltecez
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.