Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 senedir pes oynuyorum arkadaşlarla oldugum zaman pc de fifa 11 atarız ama bn evde olsun ps3 de olsun hep pes atarım pc dede geçerli fifa çok kötü bozdu ben her ikisini oynardım fifa 98 vardı bende orjinal cd pc me yüklemiştim ta kaç sene önce ama pes ayrı adamlar her sene mükemmel yapıyorlar ama şu işlere bak çok kötü konami
  • Şuan masum masum pc de dh deyim bir yandan da real madridin maçına bakıyorum ronaldo penaltı atarken reklam tabelaları PES 2013 Şimdi Bu Sorun Olmasaydı Biz Oyunda Olucaktık Yazık be ! Konami Sen tam bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgunadam

quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

quote:

Orijinalden alıntı: Budsing

Her Salı Günleri Sabah 6 ile 9 arasında bakım oluyormuş salıyı bekleyelim bence her online oyunlarda olabiliyor boyle sorunlar esk,den biliyorum bakım olursa belki serverlar düzelir arkadaşlar . az önce tam 5 m gibi para birktirdim tam oyuncu alıyordum attı oyuna gldim bir maç dahayapim dedim dk 86 3-1 yeniyorum attı yeter artık puanım 475 iken şuank, puanım bu atmalardan dolayı 174 e düştü allah kahretsin .

aynen hocam ben 514 ten 239 düştüm rezalet resmen.

burda futbol konuşacağımıza server kopmaları konuşuyoruz yazıklar olsun konami

bide geçen sene daha çok kişi vardı oml konusunda herkes fifaya mı geçti noldu ?

2012 her saat en az 20 kişi konuda olurdu tenhalaştı buralar.

Fifanin sayfasina bakarsan anlarsin biz burda baglantiydi bugdu derken adamlar paşa paşa oyunlarini oynuyorlar keyifmi biraktilar bizlerde her sene eriyo pes 10 senedir pes oynadgm arkadasm gitti fifa aldi simdi geciyo benle dalgasini

Bu Sorunlar Ne olursa olsun o 10 senedir pes oynayan arkadaşın hiç fifa 13 ün demosunu oynamamışmı acaba ben indirdim store dan 2 maç yaptım sildim öyle oyunun allah belasını versin forever PES ! demekkii hakiki pes oyuncusu değilmiş ben niye geçen senden bunları bildiğim halde ön sipariş verip 160 tl ye aldım oyunu bile bile ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

Bence aramızdan birisi bir mail. hazırlasın ama iyi döşesin şöyle güzelce toplu olarak abanalım twitterdan falanda yayalım.. Dünyada herkes oynuyor bir enayi bizimi sanıyorlar..
  • KOPTU GENE AQ
  • 1-Genelde Galipken gidiyor sunucu baglantısı? Acaba bir hile olayımı var?
    2-Transfer Bugu Yapmakla İlgili Olabilrimi?
  • Arkadaşlar az önce Turkcell/Superonline Fiber internet kullanan bir arkadaşımı aradım... Son üç gündür hiç kesilme, sunucu hatası vs yaşayıp yaşamadığını sordum... Aldığım cevap kanımı dondurdu; hiç bir sorun yaşamamış... Ki 7/24 oynuyor...

''Superonlineda TTNet altyapısı kullanıyor'' dedim,''Superonline ADSL, TTnet altyapısı kullanıyor, Turkcell/Superonline Fiber ise Turkcell'in altyapısını kullanıyor, aynı değil'' dedi...

Yarın itibariyle arkadaşımın internetine geçiyorum...
  • quote:

quote:

Bence aramızdan birisi bir mail. hazırlasın ama iyi döşesin şöyle güzelce toplu olarak abanalım twitterdan falanda yayalım.. Dünyada herkes oynuyor bir enayi bizimi sanıyorlar..

ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum hocam nereye mail atacağımı söylersen atarım direk sonra sizde atarsınız bi mercii bulmak lazım mail atmak için adamların resmi forum sitesi mail adresi falan var mı? bulamadım ben
  • beyler bu iş böyle olmayacak bişeyler yapmak lazım bi araştırın bi kafa yoralım harbiden s... böyle işi 150 tl bayıldım ulan ben bu oyuna.
  • Millett bnde pes in serwerlari ile ilgili dgll cnku call off oynuorum ordanda belli bi sure snra atio ttnett kullaniorm bnce nette sorun wr fikri olan solesin ayrica mypes sayfasinda hc bi sorun olmadigini soluyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırıyorum kardeşim sana bir kaynak bulucam en acilinden.
  • Beyler az önce yazdım yukarda tekrar yazıyorum sorun TTNET te. sunucuyla baglantı kesıldı dedıgı an hıc bı sıteye gıremıyorum 2 dk boyunca.
  • sales@konamigaming.com buna dene bi bakalım işalllah işe yarar ama şöle hokkalı yazı yaz mahkemeye vereceğiz de bu kadar para verdik madur ediyorsunu çözüm yok bas basabildiğin kadar ve kişileri söyle anasının taaaaaaaaaaaa al işte yine gitt sana yazarken maçta s. böle işi ben oynamıyorum yeteer lanet olsun aha ben bıraktım beyler. ne zaman bu iş çözülür girerim hepinize iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allp_gs

Millett bnde pes in serwerlari ile ilgili dgll cnku call off oynuorum ordanda belli bi sure snra atio ttnett kullaniorm bnce nette sorun wr fikri olan solesin ayrica mypes sayfasinda hc bi sorun olmadigini soluyolar

ben 10 mbit uydunet kullanıyorum 9.80 çekiyo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcik

sales@konamigaming.com buna dene bi bakalım işalllah işe yarar ama şöle hokkalı yazı yaz mahkemeye vereceğiz de bu kadar para verdik madur ediyorsunu çözüm yok bas basabildiğin kadar ve kişileri söyle anasının taaaaaaaaaaaa al işte yine gitt sana yazarken maçta s. böle işi ben oynamıyorum yeteer lanet olsun aha ben bıraktım beyler. ne zaman bu iş çözülür girerim hepinize iyi akşamlar.

tamamdır hocam yazıyım bi tane burayada koyucam sizde yapıştırın
  • Arkadaşlar transfer buğundan falan faydalanmayla alakası yok.Tamamen yoğunluktan ve dolayısı ile Konami'den kaynaklanan bir sorun.Biraz önce bende girdim OML'ye ama her 5 dk.'da bir sunucudan atıyor.Sinir hastası olmak istemiyorsanız bu gece OML'de maç yapmayı unutun.
  • az muhterem konami sana ve çalışanlarına burdan ......... 2dir arka arka alıcam maçları sunucu bağlantısı diye katletti
  • Arkadaşlar Bütün mercilere Bu mesajı atınız !!

// Pes 2013 game originally received. 2-3 days playing online all the turkey constantly getting the server connection error. We can not get to the game. Players will now be tired of turkey. Please note that this message please. Players in Turkey are offended. Thank you ..

Arkadaşlar Her şeyi tam olarak yazdım bütün mail adreslerine bu mesajı gönderin sesimizi duyuralım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budsing

Arkadaşlar Bütün mercilere Bu mesajı atınız !!

// Pes 2013 game originally received. 2-3 days playing online all the turkey constantly getting the server connection error. We can not get to the game. Players will now be tired of turkey. Please note that this message please. Players in Turkey are offended. Thank you ..

Arkadaşlar Her şeyi tam olarak yazdım bütün mail adreslerine bu mesajı gönderin sesimizi duyuralım .

sales@konamigaming.com Bu adrese 5 Ayrı adresten attım...
  • Arkadaşlar Ltfen mesaj atarken bir tanede sunucu baglanti hatasının fotografını çekin vee onuda yollayın böylece daha iyi anlaşılmış oluruz sonuçta konamide çalışan türklerde var .
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.