Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Budsing

quote:

Orijinalden alıntı: yorgunadam

quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

quote:

Orijinalden alıntı: Budsing

Her Salı Günleri Sabah 6 ile 9 arasında bakım oluyormuş salıyı bekleyelim bence her online oyunlarda olabiliyor boyle sorunlar esk,den biliyorum bakım olursa belki serverlar düzelir arkadaşlar . az önce tam 5 m gibi para birktirdim tam oyuncu alıyordum attı oyuna gldim bir maç dahayapim dedim dk 86 3-1 yeniyorum attı yeter artık puanım 475 iken şuank, puanım bu atmalardan dolayı 174 e düştü allah kahretsin .

aynen hocam ben 514 ten 239 düştüm rezalet resmen.

burda futbol konuşacağımıza server kopmaları konuşuyoruz yazıklar olsun konami

bide geçen sene daha çok kişi vardı oml konusunda herkes fifaya mı geçti noldu ?

2012 her saat en az 20 kişi konuda olurdu tenhalaştı buralar.

Fifanin sayfasina bakarsan anlarsin biz burda baglantiydi bugdu derken adamlar paşa paşa oyunlarini oynuyorlar keyifmi biraktilar bizlerde her sene eriyo pes 10 senedir pes oynadgm arkadasm gitti fifa aldi simdi geciyo benle dalgasini

Bu Sorunlar Ne olursa olsun o 10 senedir pes oynayan arkadaşın hiç fifa 13 ün demosunu oynamamışmı acaba ben indirdim store dan 2 maç yaptım sildim öyle oyunun allah belasını versin forever PES ! demekkii hakiki pes oyuncusu değilmiş ben niye geçen senden bunları bildiğim halde ön sipariş verip 160 tl ye aldım oyunu bile bile ..

Bizimde pesden vaz gectigimiz yok ama dün gecemiz rezil oldu bugünde aynen rezil oldu anlatmak istedgm ayni Olay niye fifada yok... Ki fifanin oyuncu sayisi pesden kat kat fazla demekki konamide sorun.. bide ttnet te sorun oldugunu söylemek icin pes haricindede kopma olmasi gerek Ki daha benim basima öle bisey gelmedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline kullanan bir arkadaş daha vardı konuda. Kendisinin de hiç kopmadığını yazmıştı.

TTnet elveda!
  • Bence konamı nın serverında sıkıntı var cunku herkes gıbı ben de bugun bıçok maçta koptum. Zar zor kurmus oldugum yavas yavas elı yuzu duzelmıs kadrom mactan kopmalar yuzunden maddı sıkıntı nedenıyle dagıldı ve kadromu sıfırlarım yenıden baslıcam
  • I am a customer of yours and I have purchased pes 2013 5 days ago.There are a lot of connection issues and I cant play online master league, when i try to play the game keeps disconnected from the server and not just me there are thousands of players have the same problem. I am from Turkey and we, the Turkish players are fed up with this nonsense. Why did you put your game on sale if you dont have the server stability to play online. We want immidiate action and we want answers from you. We paid a lot of money for this game and we demand some answers and we want to play online without these ridicioluous disconnections.İf not, we will go to court and we will take legal action to take our money back.

Give us some response or we want a refund. We want to play online.We are your most loyal customers and this how you repay us? Millions buy FİFA now but we love this game, you have only a couple of thousand customers at the moment and you sells us a broken game. This is not a wise action Konami. You will lose a lot of customers for this.

Long story short, make us able to play online properly.Make some maintaince work or update the game with some patches make your engineers work harder.

Sincerly , THE TURKİSH PES PLAYERS

sales@konamigaming.com

alın beyler HERKES BUNU KONAMİYE ATSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touch_of_sleep -- 30 Eylül 2012; 21:54:13 >
  • Bende gonderdim beyler herkez gondersin uzerine duseni yapsin arkadaslar

• benimkini yollayın beyler daha sert. Bakalım bu japonlar dedikleri kadar işlerine güçlerine sadık mı yoksa diğerleri gibi sadece cepleri doldurmaya mı meraklılar
  • pes ana konusuna da usttekı msjı ekler mısınız.
  • quote:

benimkini yollayın beyler daha sert. Bakalım bu japonlar dedikleri kadar işlerine güçlerine sadık mı yoksa diğerleri gibi sadece cepleri doldurmaya mı meraklılar

Ikisinide gonderdim seninkini okudum baya ignelemissin az bile

• PS3:

TCP: 80, 443, 5000-5200
    UDP: Auto mode: 3658, 5730-5739 *default is 3658

MRB ARKADAŞLAR BURDA ÇÖZÜM OLARAK BU PORTLARI AÇMAMIZI ÖNERMİŞ MODEMDEN AÇTIM.
    PES2013 AYARLARINDANDA AÇILAN PORTU TEST ETTIM.SORUN YOK DEDI SONRA OYUNA GIRDIM DAHA MAÇA GIRMEDEN YINES SUNUCU BAGLANTISI KESILDI DEDI.
    BU SORUN KESINLIKLE KONAMININ KENDISIYLE ALAKALI INGILIZCE BILEN ARKADASLARIMIZ VARSA BIZE BU PROBLEMLERLE ILGILI KALIP CUMLELER OLUSTURUP BURDAN VERSINLER BIZDE FACE,TWETER VE KONAMININ KENDISINI MAIL YAGMURUNA TUTUP EN AZINDAN SALI GUNU SORUNUMUZU COZDURELIM.YOKSA DAHA ÇOK BEKLERIZ VE SINIR OLAN UZULEN MAGDUR OLAN YINE BIZ KALIRIZ!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

benimkini yollayın beyler daha sert. Bakalım bu japonlar dedikleri kadar işlerine güçlerine sadık mı yoksa diğerleri gibi sadece cepleri doldurmaya mı meraklılar

Borde merak ettigim sorun ps3 demi xbox veya pc de oynayan arkadaslar durumlarini yaza bilirlermi

• quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

ayne hocam ingilizce bilmeyen arkadaşlar için açıklıyım biraz.

kopma sorunlarından bahsettim ve türk oyuncuların hepsi rahatsız bundan falan dedim.
    milyonlar fifa alıyo biz sizin sadık müşterilerinizdeniz bi avuç pesci kaldık ama bize bile bozuk oyun satıyosun akıllı olun kan alırız sizden mahkemede falan dedim.

ağzı bozmadım japonlar gurur yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peskopatım

PS3:

PES2013 AYARLARINDANDA AÇILAN PORTU TEST ETTIM.SORUN YOK DEDI SONRA OYUNA GIRDIM DAHA MAÇA GIRMEDEN YINES SUNUCU BAGLANTISI KESILDI DEDI.
    BU SORUN KESINLIKLE KONAMININ KENDISIYLE ALAKALI INGILIZCE BILEN ARKADASLARIMIZ VARSA BIZE BU PROBLEMLERLE ILGILI KALIP CUMLELER OLUSTURUP BURDAN VERSINLER BIZDE FACE,TWETER VE KONAMININ KENDISINI MAIL YAGMURUNA TUTUP EN AZINDAN SALI GUNU SORUNUMUZU COZDURELIM.YOKSA DAHA ÇOK BEKLERIZ VE SINIR OLAN UZULEN MAGDUR OLAN YINE BIZ KALIRIZ!!!!!!

yukarda zehir zemberek bi mail yazdım onu kopyala yolla hocam aynen sana katılıyorum.

TEKRAR SÖYLÜYORUM:

SORUN KONAMİ SERVERLARINDA

BİZE BOZUK OYUN SATTILAR.
  • MAILI GONDERDIM KARDESIM UMARIM HERKEZ DUYARLI OLUR BU MAIL YAGMURU EN KISA SUREDE SORUNLARIMIZI COZMELERINI SAGLAR .......
  • ttnet den şaşmam ama pes düşündürür hale geldi
  • quote:

MAILI GONDERDIM KARDESIM UMARIM HERKEZ DUYARLI OLUR BU MAIL YAGMURU EN KISA SUREDE SORUNLARIMIZI COZMELERINI SAGLAR .......

SIRF MAİL DEĞİL TWİTTER FACEBOOK UZERİNDEN HESABI OLANLAR YARDIRSIN.

150 TL Yİ BOZUK OYUN İÇİN VERDİK BEYLER HAKKINZI ARAYIN.
  • FACEDEN KONAMIYI BEGENIP DIREK MAILINI ATTIM KARDEŞİM ...
  • quote:

quote:

PS3:

yukarda zehir zemberek bi mail yazdım onu kopyala yolla hocam aynen sana katılıyorum.

TEKRAR SÖYLÜYORUM:

SORUN KONAMİ SERVERLARINDA

BİZE BOZUK OYUN SATTILAR.

Turkcell/Superonline fiber kullananlarda 3 gündür tek kesilme olmamasına ne diyorsun?

Bizzat arkadaşımı arayıp doğruluğunu test ettim...

Ki buna benzer durumlar geçen yıl PES2012 serverinda da oldu, o dönemde de araştırdığımda benim bağlı olduğum TTNet İzmir Bölge de çalışma olduğu söylendi... Çalışma bitti, sorun bitti... Şimdi gene aynı sorun... Serverdaki buglarla ilgili KONAMI yı suçlayabiliriz ama bu kesintiler bizim TTNet ten gibime geliyor...
  • quote:

I am a customer of yours and I have purchased pes 2013 5 days ago.There are a lot of connection issues and I cant play online master league, when i try to play the game keeps disconnected from the server and not just me there are thousands of players have the same problem. I am from Turkey and we, the Turkish players are fed up with this nonsense. Why did you put your game on sale if you dont have the server stability to play online. We want immidiate action and we want answers from you. We paid a lot of money for this game and we demand some answers and we want to play online without these ridicioluous disconnections.İf not, we will go to court and we will take legal action to take our money back.

Give us some response or we want a refund. We want to play online.We are your most loyal customers and this how you repay us? Millions buy FİFA now but we love this game, you have only a couple of thousand customers at the moment and you sells us a broken game. This is not a wise action Konami. You will lose a lot of customers for this.

Long story short, make us able to play online properly.Make some maintaince work or update the game with some patches make your engineers work harder.

Sincerly , THE TURKİSH PES PLAYERS

sales@konamigaming.com

alın beyler HERKES BUNU KONAMİYE ATSIN

bunuda attım 5 ayrı adresten...
  • Tr disklerdr sorun yok sadece siteden binark ing oyundada kopma oluyonyazmisti mevzu konamide disclerde dgl tr uzerinden oynatmiyor oyunu anlamdim gitti

• Arkadaşlar oyunun Türkiye Disbritörü ARAL GAME ' e Ben mail Attım sizlerde Atıp durumu izah ede bilirsiniz tükçe olarak herkes atabilir .

info@aral.com.tr
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.