Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

bu arada veri paketi falan diyodu bi arkadaş kopmadan önce bi turnuvaya girmek istedim veri pakedin uyumsuz dedi oyun ama indirmiştim halbuki.

yoksa yeni veri paketi yada güncelleme falan mı geldi?

konaminin bi patchle kesinlikle müdahele etmesi lazım oyuna yoksa işimiz var beyler.

toplu mail yada forumlarını patlatsak nasıl olur?

fifadan önce çıkartıcam diye oyunu sıktılar bi taraflarını ama bozuk oyun sattılar resmen. konami gibi bi firma için rezalet ötesi bi durum bu.

aynen toplu mail atalım hatta forumlarına yazalım herkes yapsa bunları o zaman sesimizi duyarlar belkide onlar bilmiyordur böyle bir durum olduğunu yokmu aramızada ingilizce si iyi olan o kişi yazsın buraya mesela nasıl yolluyacamızıda yazsın kopyala yapıştır yaparız o yazıyı mail atarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Arkadaşlar superonline fiber optik kullanıyorum hız 20 mb ethernet kablosu ile bağlanıyorum ps3 de bir kere bile kopma yaşamadım çok şükür,bu arada sözleşme bugunu çok az kullandım, acaba sırf sözleşme bugu ile takım kuranları mı atıyor oyun???

o zaman sorun bizde mi yoksa ttnetle mi bir alakası var mı sende niye kopmuyor acaba biz nasıl düzeltecez

O arkadas türkiyede degil sanirim hepimiz kopiyoruz konami özel muamelemi yapmaya basladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gece Bağlantı kopmalarının yüzünden Batma noktasına geldim futbolcuların yorgunlukları çok arttı ve sozlesmeler dibe geldi. O yüzden bugun iflas ettim tekrar başladım bu sefer daha mantıklı hareket ediyorum antronor modunda futbolcuların sozlesmelerının bıtene kadar para kasmayı planlıyorum hesaplarıma gore elımde 25 mılyon para olucak sizce nasıl değerlendirmem lazım ? ikinci sorum ise ; Kontrat bugu artık kullanılamıyor mu ? cunku bu sekılde cok zor ve hemen hemen herkez bugla kontratları uzatmıs gibi gorunuyor ben bugun denedim fakat yapamadım . Bilen biri nasıl yapıcagımı anlatabilirmi ? Şimdiden Çok tesekkurler cevaplarınızı beklıyorum
  • ya arkadaş millet ne ara efsane kadroyu kurdu... amele kadroyla iş yapmaya çalışıyorum... işten gelince biraz dinleneyim stres atayım diyorum bi taraftan konami kopar bi taraftan adam kurmuş kadroyu gelir karşına yardırırsın. işte çalışırken bu kadar sinir olmuyorum yahu... neyse zamanla bizde kurarız heralde kadroyu... İD: fenerkolik67
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beckh

Her gece Bağlantı kopmalarının yüzünden Batma noktasına geldim futbolcuların yorgunlukları çok arttı ve sozlesmeler dibe geldi. O yüzden bugun iflas ettim tekrar başladım bu sefer daha mantıklı hareket ediyorum antronor modunda futbolcuların sozlesmelerının bıtene kadar para kasmayı planlıyorum hesaplarıma gore elımde 25 mılyon para olucak sizce nasıl değerlendirmem lazım ? ikinci sorum ise ; Kontrat bugu artık kullanılamıyor mu ? cunku bu sekılde cok zor ve hemen hemen herkez bugla kontratları uzatmıs gibi gorunuyor ben bugun denedim fakat yapamadım . Bilen biri nasıl yapıcagımı anlatabilirmi ? Şimdiden Çok tesekkurler cevaplarınızı beklıyorum

Bug kalkti kardes olmuyo artik oyuncu tavsiyesi istersen yardim edebilirim

•  [PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU

size dediğim uyarı buydu ama bundan sonra yine koptu bunu gören varmı okeye basınca güncelleme var dedi kapattı ama rezil etti turnuvadan çıkarmadı bundan birşey anlayan varsa yazsın cevap arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcik -- 30 Eylül 2012; 20:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

Her gece Bağlantı kopmalarının yüzünden Batma noktasına geldim futbolcuların yorgunlukları çok arttı ve sozlesmeler dibe geldi. O yüzden bugun iflas ettim tekrar başladım bu sefer daha mantıklı hareket ediyorum antronor modunda futbolcuların sozlesmelerının bıtene kadar para kasmayı planlıyorum hesaplarıma gore elımde 25 mılyon para olucak sizce nasıl değerlendirmem lazım ? ikinci sorum ise ; Kontrat bugu artık kullanılamıyor mu ? cunku bu sekılde cok zor ve hemen hemen herkez bugla kontratları uzatmıs gibi gorunuyor ben bugun denedim fakat yapamadım . Bilen biri nasıl yapıcagımı anlatabilirmi ? Şimdiden Çok tesekkurler cevaplarınızı beklıyorum

Valla bugun 2 saat boyunca futbolcuların sozlesmelerını yenılemeye calıstım ama nafile :)) Herneyse yavaş yavaş bizde uygun birbirini tamamlayacak bi kadro yaoarız inşallah. Yardımcı olursan gerçekten sevinirim . 3 yıldır MLO oynuyorum bildigim futbolcular var ama her sene one cıkan futbolcular oluyor. cunku standart kadrodan baslayıp yukselmek cok onemlı zarar etmek istemıyorm yine :)
  • Bus işte bir capanoglu bar arkadaslar hep galipken mi gider bağlantı yabancılar bir hile bulmusta olabilir kontrat bugi gibi!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

quote:

Valla bugun 2 saat boyunca futbolcuların sozlesmelerını yenılemeye calıstım ama nafile :)) Herneyse yavaş yavaş bizde uygun birbirini tamamlayacak bi kadro yaoarız inşallah. Yardımcı olursan gerçekten sevinirim . 3 yıldır MLO oynuyorum bildigim futbolcular var ama her sene one cıkan futbolcular oluyor. cunku standart kadrodan baslayıp yukselmek cok onemlı zarar etmek istemıyorm yine :)

Bu bir kac gun oynamani tavsiye etmem oyunu sinur hastasi olursun, ben default kadroda 4 3 2 1 oyunuyorum arama seceneklerinde genel dereceyi baz al oyuncu alirken ben defansda bir oyuncuyu kafa vurusu defans 70 diger oyuncuyuda hizli olarak aldim, orta saha bi dof bi go bide off olarak kurdum kanatlar sag sol ack en onemlisi is bitirici bi forvetin olsun saglam,

• benm 5-6-7 bilemiyicem bu ara kopmadı , yarım saat önce yine koptu 2013te , 2012 girdim orda da koptu , insan kalmamıs 12 de, 9 kişi vardı d1 turnuvasnda
  • Her Salı Günleri Sabah 6 ile 9 arasında bakım oluyormuş salıyı bekleyelim bence her online oyunlarda olabiliyor boyle sorunlar esk,den biliyorum bakım olursa belki serverlar düzelir arkadaşlar . az önce tam 5 m gibi para birktirdim tam oyuncu alıyordum attı oyuna gldim bir maç dahayapim dedim dk 86 3-1 yeniyorum attı yeter artık puanım 475 iken şuank, puanım bu atmalardan dolayı 174 e düştü allah kahretsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budsing

Her Salı Günleri Sabah 6 ile 9 arasında bakım oluyormuş salıyı bekleyelim bence her online oyunlarda olabiliyor boyle sorunlar esk,den biliyorum bakım olursa belki serverlar düzelir arkadaşlar . az önce tam 5 m gibi para birktirdim tam oyuncu alıyordum attı oyuna gldim bir maç dahayapim dedim dk 86 3-1 yeniyorum attı yeter artık puanım 475 iken şuank, puanım bu atmalardan dolayı 174 e düştü allah kahretsin .

aynen hocam ben 514 ten 239 düştüm rezalet resmen.

burda futbol konuşacağımıza server kopmaları konuşuyoruz yazıklar olsun konami

bide geçen sene daha çok kişi vardı oml konusunda herkes fifaya mı geçti noldu ?

2012 her saat en az 20 kişi konuda olurdu tenhalaştı buralar.
  • Bence aramızdan birisi bir mail. hazırlasın ama iyi döşesin şöyle güzelce toplu olarak abanalım twitterdan falanda yayalım.. Dünyada herkes oynuyor bir enayi bizimi sanıyorlar..
  • ethernet kablosu da işe yaramıyor. az önce müsabakaya katıldım. 3 kere oyundan attı. 2 maçı tamamlayabildim. Eğer bi müşteri hizmetleri olsaydı konami'nin açar direk küfür ederdim. Bizim geri kalmış teknolojimizde bile olmuyor böyle şeyler. Teknoloji açısından o kadar ileri gitmiş bir ülkede olana bak
  • Beyler benimde sürekli bağlantım kopuyor '' Sunucuyla Bağlantı Koptu '' hatası alıyorum ve ondan sonra 4 5 dakika kadar giremıyorum tekrar. Şimdi yine koptu hemen pc ye koştum foruma girmeye calıstım girmiyo baska siteler denedim girmiyor. Sorun TTNET' ten diye dusunuyorum. hatta kesinlikle öyle Biraz once bi arkadasta pes 2012 dede aynısının yaptıgını soyledi .
  • quote:

Her Salı Günleri Sabah 6 ile 9 arasında bakım oluyormuş salıyı bekleyelim bence her online oyunlarda olabiliyor boyle sorunlar esk,den biliyorum bakım olursa belki serverlar düzelir arkadaşlar . az önce tam 5 m gibi para birktirdim tam oyuncu alıyordum attı oyuna gldim bir maç dahayapim dedim dk 86 3-1 yeniyorum attı yeter artık puanım 475 iken şuank, puanım bu atmalardan dolayı 174 e düştü allah kahretsin .

o bakımlarda her salı ne yapıyorlar ben merak ediyorum , 2012 de bu sorun bakım makım dinlemedi sürdü 1 haftadan fazla
  • rezalet e bak 350 ye düştüm resmen tiksindirdiler oyunadn.

bende fifa13 demo indirip oynamaya çalıştım yok tad alamaadım 10 seneedir alışmışız......

arkadaşlar kablolu bağlanırken port ile falan uğraşmay gerek varmı???????????
  • Bu sene olmadı bu is sacmaladilar resmen hakikaten dünyanın parasını veriyoruz oyuna saçmalık dolu adam inanılmaz kadro yapmış gol atıyorum 90'da kut kaciyor ya bu is bu kadar basitmi en ufak derdi bile değil konaminin ama kaybedek elindeki oyuncuyu bu zihniyetle...

• pes 2013 ün demosunun çıkmasına sabahlara kadar bekledim hatta ilk önce usa storedan indirdim o kadarki pes hastasıyımki dershanede bile lan eve gitsemde şunu şöyl yapsam diye düşünüyorum bu hatalar beni illallah ettirdi artık şu işe bir çözüm bulsunlar bu konaminin türkiye ceo su bu oyunu hiç mi oynamıyor hiçmi forumlarda dolaşmıyor yazık günah haşlığımla biriktirdiği parayla 160 milyonu gavur ettim aldım oyunu şu işe bak . Bende Sorun bendedir diye evde modeme girişiyorum sorunun sunucuda oldugunu buda çözdük .
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

quote:

aynen hocam ben 514 ten 239 düştüm rezalet resmen.

burda futbol konuşacağımıza server kopmaları konuşuyoruz yazıklar olsun konami

bide geçen sene daha çok kişi vardı oml konusunda herkes fifaya mı geçti noldu ?

2012 her saat en az 20 kişi konuda olurdu tenhalaştı buralar.

Fifanin sayfasina bakarsan anlarsin biz burda baglantiydi bugdu derken adamlar paşa paşa oyunlarini oynuyorlar keyifmi biraktilar bizlerde her sene eriyo pes 10 senedir pes oynadgm arkadasm gitti fifa aldi simdi geciyo benle dalgasini

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.