Şimdi Ara

PS3 Pes13 Aldım ama... (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha dün pes13 ü ps3 üme aldım ancak oyunu açtığımda türkçe olmadı.PSN m Türkiyeye kayıtlı ama oyun türkçe değil.Oyunu türkçe nasıl yapabilirim?
    2.sorum data packlerin hepsini indirdim ancak transferler olmadı.Gareth bale filan real madridde olması gerekmiyor mu? teşekkürler..

• yok mu bi Allah ın kulu cevap verecek sınır oldum dün sabahtan beri :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantay

Selamun Aleyküm cümleten.
    Daha dün pes13 ü ps3 üme aldım ancak oyunu açtığımda türkçe olmadı.PSN m Türkiyeye kayıtlı ama oyun türkçe değil.Oyunu türkçe nasıl yapabilirim?
    2.sorum data packlerin hepsini indirdim ancak transferler olmadı.Gareth bale filan real madridde olması gerekmiyor mu? teşekkürler..

a.s hocam dil seçeneklerinde türkçe dil seçeneğini sececeksin
  • sağolasın ama aramadığım yer kalmadı dil seçeneğini.Ayarlarda öyle bişey yok.
    Bu arada oyun Pes essentials 13 yani kutunun üst kısmında essentials yazıyor.bundan herhalde sorun.normal pes 13 kutusu var arkadaşımda oyuna gırer gırmez Türkçe dil seçeneği ile başladı.Acaba yama filan kursam Türkçe olur mu?
  • barantay B kullanıcısına yanıt
    Ps3 ün dili türkçe mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_76944618/mpage_6/f_//tm.htm#88759892 Buradaki yamayı yüklersem,oyuna bir zarar gelirmi? Online oynayabilirmiyim? Ve Türkçe olur mu? Online kodu girdim bir sorun çıkarır mı? Pes13 ü ilk defa ps3 de oynuyorum (satın alınmış olarak yoksa cafelerde oynadım :) ) onun ıcın bu sorular.teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam senin oyun cd si türkçe olmayabilir oyun kutusunda yazılar türkçemi
  • hayır değil yamayla olur mu peki? ya türkçe yama sorun değil artık ne yapalım bare stsl yükleyelim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.