Her konsolda oldugu gibi PS3 te de Platinum serisi yakinda satisa sunuluyor .Bu da ilk nesil oyunlarin daha uygun fiyatlara alinabilecegi anlamina geliyor.Oyunlar ve versiyonlar icin liste soyle.
Europe PS3 platinum range
* Assassin's Creed * Folklore * Formula One Championship Edition * Genji: Days of the Blade * Heavenly Sword * Lair * MotorStorm * Ratchet & Clank: Tools of Destruction * Resistance: Fall of Man * Ridge Racer 7 * Uncharted: Drake's Fortune * Virtua Tennis 3
US Greatest Hits range PS3
* Assassin's Creed * Call of Duty 3 * The Elder Scrolls IV: Oblivion * Fight Night Round 3 * Folklore * Motorstorm * Need for Speed: Carbon * Ninja Gaiden: Sigma * Rainbow Six: Vegas * Resistance: Fall of Man * Ridge Racer 7 * Warhawk
The Best range(JAP) PS3
* Armored Core 4 * Boku no Natsuyasumi 3 * Enchanted Arms * FolksSoul * Mobile Suit Gundam: Target in Sight * Ninja Gaiden Sigma * Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction * Resistance: Fall of Man * Ridge Racer 7 * Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas * Wangan Midnight
Keşke Darkness'da aralarında olsaymış
Bu oyunlar Türkiye' de platinum serisine girdi bile 50 liradan fazlaya satılmıyor hiç biri
İyi oldu bu aslında yeni PS3 alacaklar eski oyunlardan başlar doğal olarak. Fiyatlarıda düşük olur umarım bizde nasiplenelim e yani.
bırakın yha böle spot satıcılar oldugu sürece adamlarp arayı basıyor avrupada 29 dolar olan oyunu burada 100 ytl ye satıyorlar türkiyede oyun oynamak haram bize
quote:
Orjinalden alıntı: dodocan
bırakın yha böle spot satıcılar oldugu sürece adamlarp arayı basıyor avrupada 29 dolar olan oyunu burada 100 ytl ye satıyorlar türkiyede oyun oynamak haram bize
En kötü ihtimal sendit.com'dan alırız o kadar dert etmeyin.
Yurtdışından oyunları neredeyse bedavaya getiriyorlar ama satarken pahalı olduğunda her zman bahaneleri oluyor.Yok gümrük vergisi yok cart yok curt.Tanrı bilir fiyatı ne olur bunların
İstediğim gibi deyim uydurabilirim.Dinimiz diye yazmışsın ben Müslüman da olmayabilirim.Bi de böyle düşün post kasmak için saçma sapan şeyler yazmayın.Burası yeri değil bunların bana özel bi sorunun varsa -ki öyle birşey olacağını sanmıyorum sadece post kasmak için mesajı atmışsın- pm atarak sorununu söyleyebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Shinigami_L
quote:
Orjinalden alıntı: isohak
quote:
Tanrı bilir fiyatı ne olur bunların
dilimizde böyle bir deyim yada laf mı varmış.
tanrı bilir tamamen senin uydurmandır ;)
İstediğim gibi deyim uydurabilirim.Dinimiz diye yazmışsın ben Müslüman da olmayabilirim.Bi de böyle düşün post kasmak için saçma sapan şeyler yazmayın.Burası yeri değil bunların bana özel bi sorunun varsa -ki öyle birşey olacağını sanmıyorum sadece post kasmak için mesajı atmışsın- pm atarak sorununu söyleyebilirsin.
dinimiz mi yazmışım?
neyseee..
okumaktan aciz birisiyle gereksiz bir tartışma içine giremeyecem.
kısaca saçmalamışsın ;) ayrıca banane senin dininden!
"post kasmak" :D
bunuda yeni duydum. neler varmış şu dilimizde yavvvv
quote:
Orjinalden alıntı: isohak
quote:
Tanrı bilir fiyatı ne olur bunların
dilimizde böyle bir deyim yada laf mı varmış.
tanrı bilir tamamen senin uydurmandır ;)
Evet arkadaşım dilimizde böyle bir deyim var. senin bilmemen olmadığı anlamına gelmez, savvy?
dilimizde değilde türkçe dublajlı yabancı filmlerde böyle bir deyim var ben 27 senedir böyle bir deyimin halk arasında kullanıldığına rastlamadım
Ben bu deyimi Allah Bilir yerine Tanrı Bilir olarak kullandığım için bu kadar tepki aldım biliyorum.
quote:
Ben bu deyimi Allah Bilir yerine Tanrı Bilir olarak kullandığım için bu kadar tepki aldım biliyorum.
hocam onu bilmem ama ben sana tepki olsun diye yazmadım sakın öyle zannetme üzülürüm vallahideyim diyince tuhafıma gitti p yüzden yazdım
quote:
Orjinalden alıntı: mistikv
quote:
hocam onu bilmem ama ben sana tepki olsun diye yazmadım sakın öyle zannetme üzülürüm vallahideyim diyince tuhafıma gitti p yüzden yazdım
Ya hocam deyimle alakası yok zaten durumun.Buna deyim diyebilcek bi insan zaten ilkokul terk bi insandır.Ama böyle bi söz var yani ben 16 yıldır duyuyorum
Konuyu nereye getirmişsiniz yani bravo, böyle hoş güzel bir konuyu batırmışsınız.Shinigami_l nickli arkadaşmız istediğini yazabilir, onu eleştirmek bize düşmez Neyse bari bana atıfta bulunmayın konuyu uzatmayalım
Yok hocam ama anime hayatımın büyük parçasıdır .Death Note seyrettim ordan shinigami
nerde 50 ytl arkadaşlar .adres verin koşturalım hemen
ya konuyu hortlatıcam arkadaşlar kusura bakmayın ama yeni PS3 almış biri olarak bi sorum olucaktı. mesela bazı oyunların platium versiyonu var örnek vermek gerekirse uncharted 2 bir normal birde platium olanı gibi nedir bu olay bir fark varmıdır?