Şimdi Ara

PS3-PS STORE GİRDİĞİ ANDA DONUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha dün sabah çalışan sistem dün geceden beri Store bölümüne girdiğim zaman donma oluyor ve PS kitleniyor. PS store'u ingilizce olarak kullanıyordum. malum daha önceden de kitlenme sorunu vardı bu sorunu çözmek için ingilizce yapmak gerekiyordu.

Bu bir tek bende mi yoksa sizde de oluyor mu?

• Dün akşam bende de oldu dedim ps3 ihtiyarladı artık ama sadece bende değilmiş demek sony bunu bize bile bile yapıyor galiba bırakın ps3 artık diye her güncelleme de yeni sorun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Dün akşam bende de oldu dedim ps3 ihtiyarladı artık ama sadece bende değilmiş demek sony bunu bize bile bile yapıyor galiba bırakın ps3 artık diye her güncelleme de yeni sorun :)

Oysa ki çıktığı dönemde bu alet atom bombası yapabilecek güçteydi hani SONYYY !!!!!
  • Bu yazıyı görünce rahatladım. Demek herkeste aynı sorun var. Şu bir gerçek ps4 çıktığından beri ps storda çok yavaşlama ve sorun var. 2007 den beri ps3 kullanıyorum bu tarz sorun yoktu. adamlar resmen zorla ps4 e geçiş yapın diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.forest

Bu yazıyı görünce rahatladım. Demek herkeste aynı sorun var. Şu bir gerçek ps4 çıktığından beri ps storda çok yavaşlama ve sorun var. 2007 den beri ps3 kullanıyorum bu tarz sorun yoktu. adamlar resmen zorla ps4 e geçiş yapın diyor.
    Son durum nedir arkadaşlar. Giren oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepDarkSleep

Son durum nedir arkadaşlar. Giren oldu mu?

Alıntıları Göster
    ben de giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: harikaerif

ben de giremiyorum

Alıntıları Göster
    ÇÖZÜM !!!! PSN Store simgesinin üzerine gelip üçgene basın. Sonra sil deyin. Silince simge kalacak. Simgede x'e tıklayıp açın. 46 mb lık bir şey yükleyecek. Sonra açılması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Playstation 5 Kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ÇÖZÜM !!!! PSN Store simgesinin üzerine gelip üçgene basın. Sonra sil deyin. Silince simge kalacak. Simgede x'e tıklayıp açın. 46 mb lık bir şey yükleyecek. Sonra açılması lazım.

O yöntemi denedim şimdi yine dondu kaldi makine

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_hayaller

quote:

İlginç, bende işe yaradı.
  • quote:

quote:

quote:

Sistem yazilimin surume denir sizde?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sistem yazilimin surume denir sizde?

En son sürümü olması lazım.

• Ps store bakima alindi diye bir mesaj geldi??

• quote:

Ps store bakima alindi diye bir mesaj geldi??

e mail mi?
  • Bende de donuyor store'a girince

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

e mail mi?

Yok ps girerken bakimda diye bir yazi cikiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

e mail mi?

Yok ps girerken bakimda diye bir yazi cikiyor

Alıntıları Göster
    Sony artık ps3 ü bırakın diyor haklıda ps3 artık rahmetli oldu.

• Bende de ps store donuyordu baktım hala tekrar ediyor bıraktım butun islemlerimi pcden playstation store sitesine girip halletmeye basladım oyun alacagm zaman oradan alıyordum sonra psden hesap yonetimine girip indirme listesinden indiriyordum basım agırmıyordu sizde oyle yapın bence bu sorunu cozmekle ugrasıcak gibi degil sony.

Not:ps4e gectim onda hic oyle bir sorun yok ps store da catır catır geziliyo tek sıkıntısı psn kısmı yeni guncelleme ile onunda onune gecerler diye umuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 26 Ekim 2014; 15:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senjougahara Hitagi

Bende de ps store donuyordu baktım hala tekrar ediyor bıraktım butun islemlerimi pcden playstation store sitesine girip halletmeye basladım oyun alacagm zaman oradan alıyordum sonra psden hesap yonetimine girip indirme listesinden indiriyordum basım agırmıyordu sizde oyle yapın bence bu sorunu cozmekle ugrasıcak gibi degil sony.

Not:ps4e gectim onda hic oyle bir sorun yok ps store da catır catır geziliyo tek sıkıntısı psn kısmı yeni guncelleme ile onunda onune gecerler diye umuyorum

ben de psn'in internet sitesinden girip ayın oyunu batman'i download list'e ekledim. ancak hesap yönetimine girdiğimde download list yok. acaba yanlış yerde mi arıyorum?

edit: buldum transaction management içindeymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 26 Ekim 2014; 21:16:42 >
  • Pc den psn store ve hesap ayarlarina girin. Psn dilini ingilizce yapin. Duzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kynenn -- 27 Ekim 2014; 3:15:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kynenn

Pc den psn store ve hesap ayarlarina girin. Psn dilini ingilizce yapin. Duzelecektir.
    sorun hala devam ediyor mu? İngilizce yapınca düzeliyor mu ama ben ingilizce kullanmak istemiyorum çok saçma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.