Bildirim
PS3-PS4 DONANIM RESİMLERİMİZ [Odalarımızdan Görseller RESİMLER] (201. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
@tfk
Hocam çok şık olmuş. Işık veren o topların bı adı var mı ve nerden buluruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: F-G
@tfk
Hocam çok şık olmuş. Işık veren o topların bı adı var mı ve nerden buluruz?
Teşekkurler.o toplari koçtaş tan almiştım. Renk değistiriyor. Saat piliyle çalişiyor
http://www.koctas.com.tr/U/Colours-Renk-Degistiren-Top-Aydinlatma/-/54026?R=29
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfk35 -- 13 Mart 2012; 22:16:00 > -
Malesef resimler tam net deyil , kusura bakmayin.Bikac resimde benden olsun.
Sistem olarak fazla esyam yok.
Philips 52PFL8606K2 3D TV
Playstation 3 Slim <Theme Türk bayragi sürekli dalgalaniyor
Dreambox 500 olsa gerek<---Clarktech ET 9000e karsi deyisecek umarim ilerki günlerde
Philips HDD Recorder
Bunlarda gündüz gözüyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzLaz
Malesef resimler tam net deyil , kusura bakmayin.Bikac resimde benden olsun.
Sistem olarak fazla esyam yok.
Philips 52PFL8606K2 3D TV
Playstation 3 Slim <Theme Türk bayragi sürekli dalgalaniyor
Dreambox 500 olsa gerek<---Clarktech ET 9000e karsi deyisecek umarim ilerki günlerde
Philips HDD Recorder
Bunlarda gündüz gözüyle
sistem için fazlasına gerek yok ambians yeterli gayet hoş olmuş.
tv arkaplanındaki tuğla görünümü bir tür kaplama oldugunu varsaydım ürün nedir acaba bilginiz varmı*
-
quote:
Orijinalden alıntı: saci035
tv arkaplanındaki tuğla görünümü bir tür kaplama oldugunu varsaydım ürün nedir acaba bilginiz varmı*
Hakiki tas örüldü hocam.Gecen sene yapdirmisdim.Yanlis hatirlamiyorsam 20x50 boyutlarda hazir yapistirilmis seklinde gelmisdi.Daha gecen sene yapdirdim. -
quote:
quote:
Hakiki tas örüldü hocam.Gecen sene yapdirmisdim.Yanlis hatirlamiyorsam 20x50 boyutlarda hazir yapistirilmis seklinde gelmisdi.Daha gecen sene yapdirdim.
Peki aldığınız yerde onun gibi 20x50 olarak hazır yapıştırılmış tuğla şeklide var mı acaba? -
Masa daha yeni geldi, o yuzden henuz dolduramadim :)
sol tarafta bos kalan yerede yeni bir tv siparis ettim, o gelecek..gelince guncellerim...(http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-dm2780d-pz-27-3d-full-hd-led-monitor-televizyon/productDetails.aspx?productId=evlgdm2780dpz&categoryId=163192 )
led olayinida yeni denedim ama sanirim ilk denemem biraz basarisiz.bakalim, yavas yavas rayina oturur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 20 Mart 2012; 11:17:46 >
-
philips 46pfl9705 led tv ve ps3 var yetiyor bana -
quote:
Orijinalden alıntı: evs4evs
sol tarafta bos kalan yerede yeni bir tv siparis ettim, o gelecek..gelince guncellerim...(http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-dm2780d-pz-27-3d-full-hd-led-monitor-televizyon/productDetails.aspx?productId=evlgdm2780dpz&categoryId=163192 )
led olayinida yeni denedim ama sanirim ilk denemem biraz basarisiz.bakalim, yavas yavas rayina oturur.
Banada böyle raflar lazım figür ve albümlerimi koyabileceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
quote:
Banada böyle raflar lazım figür ve albümlerimi koyabileceğim
valla hocam marangozu cagirdim, soyle bi bakti alana, 2dkda boyle bi model cizdi bende kabul ettim. 1 hafta sonrada geldi kurdu masayi
imkanin varsa sende oyle yap, internetten resim filan bul, boyle bisey istiyorum de, en kotu ihtimal disaridan 25% daha ucuza yaptirirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 20 Mart 2012; 18:57:02 >
-
Mantıklı hocam kaça yaptırdın ayıptır sorması ? -
quote:
Mantıklı hocam kaça yaptırdın ayıptır sorması ?
Komple masa ve raflar 500TL -
quote:
quote:
Mantıklı hocam kaça yaptırdın ayıptır sorması ?
Komple masa ve raflar 500TL
Cevap için teşekkürler benımde acil yaptırmam lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
quote:
quote:
Hakiki tas örüldü hocam.Gecen sene yapdirmisdim.Yanlis hatirlamiyorsam 20x50 boyutlarda hazir yapistirilmis seklinde gelmisdi.Daha gecen sene yapdirdim.
Peki aldığınız yerde onun gibi 20x50 olarak hazır yapıştırılmış tuğla şeklide var mı acaba?
Hocam renk ve sekil olarak bu taslarin bircok sekli var...bahsettiniz tugla sekilleri dahil....
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Peki aldığınız yerde onun gibi 20x50 olarak hazır yapıştırılmış tuğla şeklide var mı acaba?
Hocam renk ve sekil olarak bu taslarin bircok sekli var...bahsettiniz tugla sekilleri dahil....
Çok uçuk bir fiyatı var mı acaba?
-
Yarin koyucam %200 dalga gececeksiniz -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok uçuk bir fiyatı var mı acaba?
hocam tasdan tasa deyisiyor.......ben almanyada ikamet ediyorum, ve duvarimda gördün taslar, saticinin dedine göre Türkiyeden ithal.Buranin fiyatlari asa yukari metrekare 20€ dan yukari siniri yok.
Benim ödedim fiyat metre karesi 60€.
cesit cesit mevcut bunlardan
-
Şu odayı tam anlamıyla hala düzemedim. Bu hafta inşallah PC masası alıp adam akıllı dekore edeceğim.
Yeni Logitech gitarım geldi.
-
quote:
Çok sağolun, bende bir duvarımı böyle yapmak istiyorum :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X