Şimdi Ara

PS3 PSN SORUNU (KONU YERİ YANLIŞSSA KUSURA BAKMAYIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 mde 2 tane user vardı birisi ilk açtığım bide sonradan açtığım vardı. İlk açtığım usere bir psn hesabı yaptım (USA) Ama usa olduğu için ve bizim aldığımız oyunlar sadece avrupa asya ve okyanusya için geçerliymiş bu yüzden bu hesap gereksiz kaldı. Sonra 2. bir hesap açtım ve buna UK hesabı yaptım burda oyunları sorunsuzca online oynayabiliyordum. 1. user gereksiz kaldığı için (ilk açtığım user ps3 te psn hesabı değil ) onu silmek istedim ve sildim :D ama sonra 2. usere tekrar geldim ve bağlanmadı sorun oluyor UK hesabımla giremiyorum bu hata çıkıyor the service is currently undergoing maintenance bunun ingilizcesi şuan bakımda gibi bişey galiba ama 1 saat önce oynuyordum herşey 1 saat içindemi oldu yani bunun bakımla bir alakası yok bence savede ki online storage diye bir save dosyası var silinmiyorda (çakal sony) ne önerirsiniz system settingsden format mı atıyım ne yapayım bilmiyorum yada o save dosyası silinmezmi hep böylemi kalıcak lütfen yardım edin formatla çözülücek gibi geliyor ama ben size bir sorayım dedim ayrıca 1 haftadan beri ps3 üm var lütfen anlayabileceğim bir şekilde yazın şimdiden okuduğunuz için çok teşekkürler .

• Şu yazmış olduğun "ama usa olduğu için ve bizim aldığımız oyunlar sadece avrupa asya ve okyanusya için geçerliymiş" saçmalığını sana kim söyledi bilmiyorum ama biran önce kafandan sil. Her bölge oyunu, her bölge psn'de oynarsın. Sadece 2. bölge oyununa, 1. bölgeden indirdiğin ek paket çalışmaz hepsi bu. Bide o aldığın "the service currently undergoing maintenance" hatası bu 2 güne özel olacak. Yani psn bakımda. Format falan atman gereksiz.
  • bugün psnde bakım var ondan giremiyosundur
  • yuh ben yazana kadar cevaplar gelmiş zaten,yazmaya başladığımda hiç cevap yoktu batının en hızlı cevap çekenleri sizii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle18 -- 2 Şubat 2012; 19:52:17 >
  • bakım olduğunda normal sign in demi yapamıyoruz peki birde jericho arkadaşım bana o saçmalığı sil dedin ama kutunun arkadasında yazan şu yazı licensed for sale only europe africa india and oceania yazısı bu ne oluyo ayrıca biliyorumki voucher codeyi girdğimde usa den olmadı ama uk tan oldu onunla bir alakası var diye düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware111 -- 2 Şubat 2012; 21:21:46 >
  • Bakım var arkadaşım yarın sabah saatlerine kadar.(Aklımda kalan 7-8 civarıydı.)Sign in yapamazsın.
  • Anladım çok saolun kafamdan büyük yük kalktı :D
  • Rica ederiz keşke biraz araştırsaydın 1-2 gün öncesinden açıldı bakım konusu.
  • Ya ben yoktum kartalkayadan bugün yeni geldim sabah yoksa araştırmayı seven insanlardanım ben bir anda böle gelince panik oldum biraz size sordum :) sorun çözüldü.
  • psn in bakımda olmadığı gün yok lanet olsun ya
  • Bugün TSİ ile 14:00 da açılacakmış !!

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PSN_18_Saatlik_Bir_Bakima_Girmek_Uzere-24315.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 3 Şubat 2012; 0:26:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.