Bildirim
Ps3 ses problemi !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kablo gevşek olmasın dostum? bir daha dene istersen -
Bende ilk defa taktıiğımda ve ses bir türlü gelmediğinde 4 saat boyunca kendi kendime " Neden acaba, herşeyi doğru yaptım" dedim. Fakat ps3 arkasındaki kabloya değer değmez ses çıkmaya başladı. Wratchet arkadaşın dediği gibi kabloları iyice kontrol et, ps3 girişinde ufak bir gevşeklik benim 4 saatime götürmüştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfunder -- 17 Ağustos 2008; 17:59:06 > -
Ses sisteminden optik girişi seçmişsindir değil mi? -
cevaplar için çok teşekkür ederim... -
Sorununuz çözüldü mü acaba? -
Bu akşam eve ancak gidebileceğim. Bakıp buradan yazacağım... -
benim de bir ses sorunum var.konu açmak istemedim.bende oyun içindeyken bazen bir anda ses gidiyor ve ses sistemini aç kapa yapınca kaldığım yerden devam ediyorum.neden böyle oluyor acaba?
mesela bad company oynuyorum bu aralar online da bir anda ses gidiyor oyun devam ederken ben kumandaya uzanıp kapatıp açıyorum düüzeliyor başka yaşayan oldu mu bu durumu? -
Yeni konu açmaya hayır!
Aynı optik sorunu bende de var, yaptığım her türlü ayar sonuç vermedi.Hiç ses alamıyorum, gıg dese havaya uçacağım.Kablonun yönünü değiştirdim(), üfledim üf üf diye, sonra yukarıda arkadaşın dediği gibi sadece ucu değil her tarafını parmakladım ama sonuç vermedi.Acaba yanlış birşey mi yaptım diyeceğim ama birçok forumda okudum bir sonuç getiremedim.Kablo daha 1 saatlik falan philips bozuk olacağına pek ihtimal vermiyorum, içinden o kırmızı ışığı yansıtıyor.Bilmiyorum gerçi olabilir de, acaba işin ustası biri bana şunu düzgünce baştan herşeyiyle anlatabilir mi?Çünkü cidden sinirim bozuldu olmayınca, oruç oruç sağa sola sövmekten korkuyorum
-
Up!
Biraz acil arkadaşlar -
Up
Up
Up
Up
Up
Haydin beyler hiç mi yok bilen -
arkadaşlar bendede aynı sorun var kesinlikle optikten ses alamıyorum kafayı yedim olmuyor ne yapsam yok ses yok acil yardım yaw -
hem konsoldan, hem de amfi den optic bağlantı ayarlarını seçio musunuz ?
amfide kaynak olarak belirtilen bölümü seçmelisiniz... yoksa ses gelmez... -
ps3 ten ses çıkışını optik kablo olarak değiştirmeniz gerekiyor.
selamlar,
ekleme: ses ayarları bölümünden ses çıkışı seçeneğini optik kablo olarak işaretleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtkoca -- 11 Eylül 2008; 10:15:37 > -
yeni tedek kablo alıp deneyin mutlaka.. -
quote:
Orjinalden alıntı: renzokuken
hem konsoldan, hem de amfi den optic bağlantı ayarlarını seçio musunuz ?
amfide kaynak olarak belirtilen bölümü seçmelisiniz... yoksa ses gelmez...
Sorun decoder den çıkışı ayarlamaktaymış.Ayrıca oradan da yapılacağını bilmiyordum.Tabi sorunu daha yeni çözmedim, yapamadığım gece sony antalya bayisini arayıp detaylı bilgi istemiştim.Onlarda seve seve anlattılar çözümü -
hallolduğuna sewindim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X