Şimdi Ara

PS3 ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 ses sorunum var. Cihazı LCD de kullanıyorum ve normal uçlu HDMI kullanıyorum. Ses bazen tamamen gidip 7-8 sn. Sonra tekrar geliyor. Ama bunu oynama süresi arttıkça, sorun sıklaşıyor. Nasil bir şey önerirsiniz. Acaba altın uçlu HDMI alsammi yoksa sorun TV'DEN veya PS3'den mi?
    NOT:Cihazım ps3 slim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertCoD

PS3 ses sorunum var. Cihazı LCD de kullanıyorum ve normal uçlu HDMI kullanıyorum. Ses bazen tamamen gidip 7-8 sn. Sonra tekrar geliyor. Ama bunu oynama süresi arttıkça, sorun sıklaşıyor. Nasil bir şey önerirsiniz. Acaba altın uçlu HDMI alsammi yoksa sorun TV'DEN veya PS3'den mi?

Hocam elinizde varsa başka bir kablo ile deneyin. Kablo içerden kırıldıysa sorun olabilir.
    Kabloda sorun yoksa cihazı servise götürmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

PS3 ses sorunum var. Cihazı LCD de kullanıyorum ve normal uçlu HDMI kullanıyorum. Ses bazen tamamen gidip 7-8 sn. Sonra tekrar geliyor. Ama bunu oynama süresi arttıkça, sorun sıklaşıyor. Nasil bir şey önerirsiniz. Acaba altın uçlu HDMI alsammi yoksa sorun TV'DEN veya PS3'den mi?

Hocam elinizde varsa başka bir kablo ile deneyin. Kablo içerden kırıldıysa sorun olabilir.

Alın uçlu da var. Ayrıca aynı kabloyu bizim digitürk decoder e de bağlıyorum aynı sorun devam ediyor. Sorun ya TV den yada kablodan. Sonra bir de diğer kablo ile deneyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Alın uçlu da var. Ayrıca aynı kabloyu bizim digitürk decoder e de bağlıyorum aynı sorun devam ediyor. Sorun ya TV den yada kablodan. Sonra bir de diğer kablo ile deneyeceğim.

Hocam normal Av çıkışlı kablo varya onunla takıp deneyin böylelikle sorunun TV'den de olup olmadığını anlarsınız. Decoder'dın de aynı sorunu veriyorsa önce TV de bir sorun yoksa yeni bir altın uçlu kablo alabilirsiniz. Duruş açısı vs kablonun kırılmasını etkileyen faktörler. hani sıkıntılı katlı duruyorsa tv nin arkasında ya da ps3 ün arka tarafında. kırılma ihtimali yüksek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.