Merhaba arkadaşlar başlıktan da belli olduğu üzere PS3 Slim hakkında sizden yardım isteyeceğim . Güvenilir bi siteden PS3 sipariş ettim(detaya girmiyorum) yarın elimde olacak , herşeyi ayarladım , kafamda planlarımı yaptım fakat aklıma takılan bir soru var ; PS3 Slim'in Wi-Fi bağlantısı var mı ? Eğer yoksa elimdeki mevcut modemin yalnızca 1 portu olduğu için hem masaüstü bilgisayarımdan hem de PS3'ümden aynı anda internete bağlanamayacağım . Şimdiden bilirsem WiFi bağlantısı olup olmadığını ona göre yeni bir modem almayı düşünebilirim . Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum Teşekkürler ...
Tarih 07.10.2013 sence ps3'te wi-fi olmama olasılığı yüzde kaç?
PS2'den beri PlayStation deneyimim olmadığı için soruyorum
Dikkatli okursan aynı kefeye koymadım zaten . Sadece PS2 den beri kullanmıyorum o yüzden bi bilgim yok dedim . Sanırım sen nasıl düşünemedin gibisinden diyorsun , zaten vardır diye düşünüyordum da emin olmak istedim belki teknik bi olaydan dolayı olmuyordur diye en azından emin olmak istedim
Bu konuyu buraya açmak yerine internette araştırma yapabilirdin. Sonuçta burası bir forum elbette sorularınız olabilir ama eminim internette milyon tane konu vardır ps3 slim ile ilgili.
İyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Pen is big
Bu konuyu buraya açmak yerine internette araştırma yapabilirdin. Sonuçta burası bir forum elbette sorularınız olabilir ama eminim internette milyon tane konu vardır ps3 slim ile ilgili.
İyi forumlar.
Buradaki arkadaşlara sormak istedim sanane ?
quote:
Orijinalden alıntı: Aegeaan
quote:
Orijinalden alıntı: Pen is big
İyi forumlar.
Buradaki arkadaşlara sormak istedim sanane ?
Üsluba dikkat edelim.
İyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Aegeaan
quote:
Orijinalden alıntı: emrktas
ps2 ile ps3 ü aynı kefeye nasıl koyabilirsin
Dikkatli okursan aynı kefeye koymadım zaten . Sadece PS2 den beri kullanmıyorum o yüzden bi bilgim yok dedim . Sanırım sen nasıl düşünemedin gibisinden diyorsun , zaten vardır diye düşünüyordum da emin olmak istedim belki teknik bi olaydan dolayı olmuyordur diye en azından emin olmak istedim
editliycektimde anlık hata olustu dedi bende ugrasmadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme