Şimdi Ara

ps3 slime linüx kurabilen varmı yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 slimde install other os seçeneği kaldırıldığından dolayı normal yükleme yapılmadığını biliyorum fakat bilgisayarda olduğu gibi tak çalıştır linüx yada değişik bi şekilde kurulum yapma imkanımız varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

• ps3 slimlerde linux kullanma ozelligi kaldirildi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

ps3 slimlerde linux kullanma ozelligi kaldirildi .
    onu biliyorum zaten sağolda ben acaba bi yolu varmı diye soruyorum linüx yükleme yada tak çalıştır modunda kullanmanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

ps3 slimlerde linux kullanma ozelligi kaldirildi .
    Linux kurup ne yapıyorsunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Linux kurup ne yapıyorsunuz ki?

Alıntıları Göster
    ps3 ü bilgisayar gibi kullanıyosun bende slim olduğu için yapamıyorum maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk_07

Alıntıları Göster
    niye kaldırdılar acaba işletim sistemi kurmayı? kırılmaması için mi?

ps3 80gb + LG2261vp
    oyunlar: inFamous, uncharted1, gta4, motorstorm, resistance1, assasin's creed, killzone2

• quote:

Alıntıları Göster
    lütfen bu konuyla ilgili birileri yardımcı olsun artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    yardımcı olacak bı durum yok ps3slımde lınux ozellıgı yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    niye kaldırıldı tam olarak bilmiyorum ama bazı söylentiler var bazı araştırma şirketleri bilgisayar yerine ps3 alıp onu kullanıyolarmış işlemcisi bi bilgisayardan daha iyi performans sağlıyomuş ondanmış herhalde
  • quote:

niye kaldırıldı tam olarak bilmiyorum ama bazı söylentiler var bazı araştırma şirketleri bilgisayar yerine ps3 alıp onu kullanıyolarmış işlemcisi bi bilgisayardan daha iyi performans sağlıyomuş ondanmış herhalde

hangi şirketmiş o ya gidip başvurayım hemen, patron yokken gizlice çantadan oyunları çıkartıp...

ps3 80gb + LG2261vp
    oyunlar: inFamous, uncharted1, gta4, motorstorm, resistance1, assasin's creed, killzone2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risendark -- 13 Kasım 2009; 17:38:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: risendark

quote:

hangi şirketmiş o ya gidip başvurayım hemen, patron yokken gizlice çantadan oyunları çıkartıp...

ps3 80gb + LG2261vp

Alıntıları Göster
    arkadaslar bırakın linux falan oyun icin kullanın o guzelım makınayı basını yersınz soylemedı demeyın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

arkadaslar bırakın linux falan oyun icin kullanın o guzelım makınayı basını yersınz soylemedı demeyın.

Alıntıları Göster
    ne gibi bi sıkıntısı varki bu linüxün ki olsa bile ps3ü bilgisayar olarak kullanmanın artıları yanında sönük kalır diye düşünüyorum bu arada hangi şirket olduğunu bende bilmiyorum dediğin gibi bi bilsek baya bi iyi olur sebep olarak sitelerde böle bi sölenti yazısı buldum sadece saçma sapan bişey ama kaldırılma sebebi buymuş
  • quote:

ne gibi bi sıkıntısı varki bu linüxün ki olsa bile ps3ü bilgisayar olarak kullanmanın artıları yanında sönük kalır diye düşünüyorum bu arada hangi şirket olduğunu bende bilmiyorum dediğin gibi bi bilsek baya bi iyi olur sebep olarak sitelerde böle bi sölenti yazısı buldum sadece saçma sapan bişey ama kaldırılma sebebi buymuş

Alıntıları Göster
    ps3 linuxte o kadar da başarılı değil. çok yavaş geldi bana. ama film vb. izlemek için kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbalik

ps3 linuxte o kadar da başarılı değil. çok yavaş geldi bana. ama film vb. izlemek için kullanılabilir.

Alıntıları Göster
    Her formatta divx film izlemek isteyenler için Linux kurabilmek önemli bir avantaj, ama ne yazık ki PS3 Slim'ler bu özelliği desteklemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: luisliu

Her formatta divx film izlemek isteyenler için Linux kurabilmek önemli bir avantaj, ama ne yazık ki PS3 Slim'ler bu özelliği desteklemiyor.

Alıntıları Göster
    her formatta divx film izlemek bi yana msn kullanmak bence büyük bi artı olur bide zaten ps3ün internet özelliği çok yavaş geldi bana ps3 slime linüx yüklemeye çalışan arkadaşlardan sorunuma çözüm arıyorum hala

• quote:

her formatta divx film izlemek bi yana msn kullanmak bence büyük bi artı olur bide zaten ps3ün internet özelliği çok yavaş geldi bana ps3 slime linüx yüklemeye çalışan arkadaşlardan sorunuma çözüm arıyorum hala

Alıntıları Göster
    PS3'den MSN açma yolu var ya. Hiçbir program yüklemeden mobile.msn.com sitesinden açılıyor. 80gb kullanıyorum hiçbir sorun yok MSN yönünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

PS3'den MSN açma yolu var ya. Hiçbir program yüklemeden mobile.msn.com sitesinden açılıyor. 80gb kullanıyorum hiçbir sorun yok MSN yönünden.

Alıntıları Göster
    normal msn tarzında kullanılmıyo diye biliyorum ama bakıcam ona sağol
  • uğraşmayın böle boş şeylerle
  • quote:

playstation ın işlemcisi pc işlemcisi ile karşılaştırılamaz bile. üzerine linux kurup paralel çalıştırıyorlar ve çok ucuza maledilmiş süper computer olarak kullanabiliyorlar.

http://www.ps3cluster.umassd.edu/
    http://www.physorg.com/news92674403.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 14 Kasım 2009; 17:39:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: whoops

quote:

playstation ın işlemcisi pc işlemcisi ile karşılaştırılamaz bile. üzerine linux kurup paralel çalıştırıyorlar ve çok ucuza maledilmiş süper computer olarak kullanabiliyorlar.

http://www.ps3cluster.umassd.edu/
    http://www.physorg.com/news92674403.html

Alıntıları Göster
    sağol dostum paylaşımın için bu söylentilere delil oldu yalnız hala benim sorunuma bi çözüm çıkmadı ben süper bilgisayar değilde normal bilgisayr olarak kullanmak istiyorum ama bir türlü olmuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.